Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım ya havadegsuıımı vs bazı aylar dengemız degısııp bozulabılıyo
bak benımde bu ay ole oldu
ben 36 .gunumde yım
ılk defa
normalde hep 28 de olurdum
ama gec yumurtladım mesela
sen bılmıyosun ne zaman yumurtladıgını mesela belkı de sende gec yumurtladın

canim gelemedi bi turlu..sen nasilsin napiyosun..

iyiym ssğol evdeym işte her zaman ki gibi bugün çok sinirlerm gergin elim ayağmı bi türlü ısıtamadım ve halen buzz gibiler ne yapacm bilmiyrm inş glmezler canım kırmızlr okudum test negatif çıkmış ama kısmet5.. sen ne yapıyorsun nasıl geçyor hayat

lorke ateş topiğinde ferda85 in tablosunu gördünmü çok iniş çıkışlı ama hamiş değişik bi tablo:)

hayırlı aksamlar kızlar nasılsınız
iyi aksamalr canim sen nasilsin minigin nasil..

canim ben adetimin 14.ve 15. gunu yumurtladim ov testi yapmistim..demekki bu ay herkesin sasti adeti..
hayirlisi ile geleydi ..
hayir bide bos yere agri cekiyorum gelsede agrilarim bosa gitmese..

sen test yaptin mi peki??

lorke ateş topiğinde ferda85 in tablosunu gördünmü çok iniş çıkışlı ama hamiş değişik bi tablo:)

ayy evet ya bugun gordum aksam sasrıdım bende
gercı ff de de galeryden hamıle tablolarına bakıyom arada orda da bazen sacma tablolar cıkıyo

ya o kıızn tam beklenen gun gerı yukselmıs ole olunca da test yapmıs hemen
benımde gerı yukseldse hemen test yapardım tekrar
canım pazar 11. gunumde yaptım yanı yumrutlamdan sonra 11. gun
erken gebelık testoydı
bı daha da yaomadım

canim o usume bende de var hic isinamiyorum ozlliklede ayaklarim..bende iyim canim sabah kostura kostura kursa gittim hoca hastaymiz bi haber bile vermiyolar yabanci dusmanlari neyse cikip geri eve geldim esimi ise yolladim..derken biraz siinmak icin yataga girdiyidm uyumusum.

yeni kalktim..

canime rken gebelik testlerinede guvenilmiyo keske bi tane daha yapsaydim..

evet üşümek ii bşe değil ben babama çekmişim oda çok üşür ve zor ısınır canm babam ne zorlanyormuş yaa.. nasıl yani kaçta yattın ki bu satte kalktın şaşırdım daa

ekıııınnnnnnnnnn nabıyosun oralardaaa

ekıntosum hosgeldınnn

fink atıyorum:)hamilelik belirtilerini okuyorum çok keyifli hele birde sonucunu gördüklerim var oyy oyy ne sevinç
ne yapıyım topikten hayır yok kaç aydır bi çift çizgimi gösterdiniz...
gidecem buralardan:))))))))
3-5 ayda umutsuzluuk için e düşenler var ahh ahhh 2,5 yıldır nasır tuttum galiba onları yadırgıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…