- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #89.701
Canım ben 28 şubat doğumluyum . aman kim hamile olursa olsun yeterki biri olsun da sevinelim. Allahım dualrımızı kabul et.
kontrole gtmedınmı ?
anladım canım aslında ilaçla takip yaptırsa iyi olurmuş ama kendi kararı tabici hatun genç çıtır zamanı var tabiki bizim gibi bi ayağı çukurda değilki
ekının yasını hıc sormayın sakın
mılattan onceye vurunca bayahı kabarık oluor hesap
bende temmuz valla iyi dedin ihtiyar heyetinden biri hamile kalırsa gençlerede moral olur
Hep duzelir diye bekledim canim ama bu lekelenmelerin kesilecegi yok endiselenmeye basladim. Calisiyorum ve isyerinden doktor icin izin iztemeye artik yuzum kalmadi esimin ameliyati icn cok izin kullandim sanirim haftasonu acile gitmek zorunda kalicam
yok canım biz aynı devreyiz ekinle kabataş devrinden yontmataşa geçerken işte tam o zaman
ekının yasını hıc sormayın sakın
mılattan onceye vurunca bayahı kabarık oluor hesap
O zaman sıra bende . Ama bu işler sıraya bakmıyo.:2: inşallah tatlım yaa. Allahım herkese anne olmayı nasip estin. ben çok isterim şurda müjde vermek size. şu polibimden bir kurtulsam . ya istenbulda devlette histerskopi çektirmek zormu bileniniz varmı. özele para bayılmak istemiyorum.
önce hamiş kalınma olayı var en yaşlıı benim o zaman:)
ulrassyonla koyuyorlar teşhisiEkincim ilgin icin cok tesekkur ederim canim benimesim ameliyatini oldu 10. Gunumuz bugun. İlk kontrolumuz gecen gundu doktor bu sorun olmadigini soyledi cok sukur. Calismalara devam edin demis esime bu kanama olunca yine moralim bozuldu simdi ya polip varsa bende onun tedavisi ve tanisi nasi konuyo acaba:26:
yine başladı yaaaaaaaaaekın nerdesınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bak gene acıkmaya basladım
cg kofte olsa hc fena olmaz bol acılı
yada et basması guvecteeeeeeeeeeeeeeee
ceylan sımdı gecmısın canını cıkarır bıze yetsene kadar 1 gecmıs daha olur:26:
dalgayı bırakta
tenkur al tenkurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tekrardan
fıyatıda uygunnnnnnnnnnnn
bak kocanında ayı doluor
kendıne gelıordur spermı
Mavilikiz polip teshisini ultrasonlami koydular sana. Birde belirti olarak neler yasiyosun bende polip olmasinda suphe ediyorum canim:26:
böle demeyın yha
saka falan yapıorum ama sız böle dıyınce kotu oluorum ıcten
rabm yeterkı nasp etsın
ınsallah yasa basa bakmadan herkese verecektır
herkesın rızkı ıstedıgı kadar saglıklı olsada varsa gelıor bu ınatcı melekler
bak benımde yasım23
ama bnde evlat hasretı cekıorum
farkım yokkı
50den 60 dan
üzülme canım sakın şakaya vuruyoruz. Evet dedğin gibi bu yaşa bakmıyor. benim anneannem 40 yaşından sonra ikiz doğurmuş teyzem 42 yaşında doğurdu annemle konuşuyorum ya ne garip diyor biz hamile kalmaktan korkuyorduk sizde kalamamaktan diyor :) ama sorun yaptığımız şey zaman geç kalmktan korkuyoruz tek endişemiz çabamız bu yani genç olsam takmazdım kafama yada öyle düşünüyorum kimse kimsenin derdini ne hissetiğini bilemz inşallah rabbim anneliği hepimize tattırır
önce hamiş kalınma olayı var en yaşlıı benim o zaman:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?