Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kontrole gtmedınmı ?

Hep duzelir diye bekledim canim ama bu lekelenmelerin kesilecegi yok endiselenmeye basladim. Calisiyorum ve isyerinden doktor icin izin iztemeye artik yuzum kalmadi esimin ameliyati icn cok izin kullandim sanirim haftasonu acile gitmek zorunda kalicam

anladım canım aslında ilaçla takip yaptırsa iyi olurmuş ama kendi kararı tabici hatun genç çıtır zamanı var tabiki bizim gibi bi ayağı çukurda değilki

böle demeyın yha
saka falan yapıorum ama sız böle dıyınce kotu oluorum ıcten
rabm yeterkı nasp etsın
ınsallah yasa basa bakmadan herkese verecektır
herkesın rızkı ıstedıgı kadar saglıklı olsada varsa gelıor bu ınatcı melekler
bak benımde yasım23
ama bnde evlat hasretı cekıorum
farkım yokkı
50den 60 dan

bende temmuz valla iyi dedin ihtiyar heyetinden biri hamile kalırsa gençlerede moral olur

O zaman sıra bende . Ama bu işler sıraya bakmıyo.:2: inşallah tatlım yaa. Allahım herkese anne olmayı nasip estin. ben çok isterim şurda müjde vermek size. şu polibimden bir kurtulsam . ya istenbulda devlette histerskopi çektirmek zormu bileniniz varmı. özele para bayılmak istemiyorum.

acıle sakın gtme
madem kanaman var
ısının ehlı bır kadın doguma gıt
acıldekıler genellıkle dandırık sende bılırsın
uygun bır zmanda gıtmelısın
1 guncuk gıdeceksın 2 saatlıgıne falan ızın al ısını halleder donersn
ısının basına tekrardan
ıhmal etme
ınsallah sorun yoktur

Mavilikiz polip teshisini ultrasonlami koydular sana. Birde belirti olarak neler yasiyosun bende polip olmasinda suphe ediyorum canim:26:

ekın nerdesınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bak gene acıkmaya basladım
cg kofte olsa hc fena olmaz bol acılı
yada et basması guvecteeeeeeeeeeeeeeee

ceylan sımdı gecmısın canını cıkarır bıze yetsene kadar 1 gecmıs daha olur:26:

ulrassyonla koyuyorlar teşhisi

yine başladı yaaaaaaaaa

dalgayı bırakta
tenkur al tenkurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tekrardan
fıyatıda uygunnnnnnnnnnnn
bak kocanında ayı doluor
kendıne gelıordur spermı

kuzum kullanmaz prxed falan içiyor ya
testi yaptıralımda bi yeniden tedaviyi gözden geçirircez artık

Mavilikiz polip teshisini ultrasonlami koydular sana. Birde belirti olarak neler yasiyosun bende polip olmasinda suphe ediyorum canim:26:

Canım ben rahim filmi çektirmiştim orda vardı polip ama küçüktü 0,5 cm. 1,5 sene önce bu. geçende özele giitm ultrosanda baktı 2 cm olmuş tamda rahim ağzı giirşindeymiş. benim belirtilerim şöyle. benim adet kanamam çok düzensiz yani ilk gün lekelenmem oluyo sonra 2 gün hiçbişey gelmiyo. sonra 4.gün aşırı kanamam oluy pıhtı phtı. bu polpten dolayı oluyomuş i. ilk gn geldiğini sandığım aslında adet değilmiş polipten kaynaklı lekelenme miş. polip rahim ağzında olduğu için kan birikiyommuş o yuzden birden pıhtı şeklinde geliyomuş. adetin düzen girmesi için kesin aldırman lazım dedi. ((((((((

üzülme canım sakın şakaya vuruyoruz. Evet dedğin gibi bu yaşa bakmıyor. benim anneannem 40 yaşından sonra ikiz doğurmuş teyzem 42 yaşında doğurdu annemle konuşuyorum ya ne garip diyor biz hamile kalmaktan korkuyorduk sizde kalamamaktan diyor :) ama sorun yaptığımız şey zaman geç kalmktan korkuyoruz tek endişemiz çabamız bu yani genç olsam takmazdım kafama yada öyle düşünüyorum kimse kimsenin derdini ne hissetiğini bilemz inşallah rabbim anneliği hepimize tattırır

rabbm onceıkle hayırlısını versın sonra hepımıze saglıklan ımnlan hayırlı evlat versın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…