Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba kızlar bende bugün sabahtan beri hastanedeyim. Bu ay gittiğim doktor bana pco olduğumu söyledi birde rahim perde olayı. bende güvenemedim başka doktora gittim kanda LH biraz yüksek çıkıyor ama USG ile baktı pco yok dedi. 3 mü 4 boyutlumu ne en ileri teknoloji USG perde içinde ameliyata gerek yok perden alınmış çoookkk az var dedi. Ya biri pco diyor biri değilsin diyor tehşis koymak bu kadar zormu pco da. Bide DHEA vermişti diğer doktor bu doktor sakın kullanma dedi ihtiyacın yok hangisine inansam oooo piti pitiii yapayım :)

canim gecmis bencede o piti yap bakalikm ne cikcak:27::27:..esinin degerleri nasil cikti bu arad:26:

nerde kaldın yaw çocugunmu durmadıda giremedin:27::27::27::27:
heeeeeeeee logusa sendromundayım ceylan suan bulasma
kıs o hediye kazanma derdinde yakında beyaz eşya mağazamın açılışına beklerim derse şaşırmayın :1:
yok kız bugun ısler kesat zaten
fairy kazanmısım ama ulkerde cıkmamıs
ona canım sıkıldı
benımde derdım buyuk :(
4. gü esracık
banyo yaptım bu gün ve normal hayatıma döndüm bekliorum

sende keyifler nasıl
ohhhhh az kaldı desene
su gıbı sorunsuz gecsın gunlerın ınsallah
ayyy valla hiç sorma kız neler kazanmış bende imrendimde yapamamki ben:37::37::37:
sen yapamazsın :)

ne senle nede sensız soz gecmıor bu yurege
yar benı sakla benı
hep senınle
sevmem senden baska gozum arar gzlerını
dıl söyler
kalbım aglar
yurekCEKERozlemını
kullagımdan SESINI
gzlerımınden hayalını
atamam ah atamam
sen olmaynca YAPAMAMMMMMMMMMMMMMMM

gurbettemısın ?
evet canim..
neden daha yeni ayrıldınız:27::27::27::27:
ayy bende asiyi düşünüyorum napıyo acaba iki tane bebişle anneside yok yanında canım benimmm:38::38::38:

yenimi:53::53: 1 bucuk ay olucak kizim:53::53:

valla ya eltileride hayirsizdi onun canim benim
dun gece gozyasi yaziyim derken asi yazmisim son anda geri duzelltim asi beni mi andi ne:27::27:

Back
X