Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ne vuruyon be hastayım zaten
kocam gelırse dover senı :43:
hııı anladımmm.hayırlısı olsun..yumurtalar da tembel demekki:)))))

niye ferihayı izlemiyeceğimi düşündün bilmiyorum ama doğru tahmin...başladığından beri hoşlaşmadım:)
annemler küçük bir geziye çıkmışlardı şimdi ankarada ablamların yanındalar...pazar dönecekler inşallah...
annemlere bahsetmemiştim zaten korkmasınlar diye kayınvalidem baktı şimdi iyiyim şükür evimdeyim yormuyoruz idare ediyoruz işte..
Rabbime sığındık işte.....

valla bılmmem ole tahmın ettım ıste :51:
hee ben kayınvalıde dedıgın yer annem dıe kalmıs aklımda
en guzelı ekıntosun baska kıme sıgınsan faydası var kı Rabbıme sıgın hıc endıse etme
aklına kotu seyler getırme
ben 2 gundur hastayım gecmısı atlayıp okudum bıraz cars sen doktra gıdecektın sankı yanlısmı hatırlıom
ne dedı doktorun

ne vuruyon be hastayım zaten
kocam gelırse dover senı :43:

valla bılmmem ole tahmın ettım ıste :51:
hee ben kayınvalıde dedıgın yer annem dıe kalmıs aklımda
en guzelı ekıntosun baska kıme sıgınsan faydası var kı Rabbıme sıgın hıc endıse etme
aklına kotu seyler getırme
ben 2 gundur hastayım gecmısı atlayıp okudum bıraz cars sen doktra gıdecektın sankı yanlısmı hatırlıom
ne dedı doktorun

benim kocamda vurur:27::27::27::27::27:

:27::27::27::27::27::27::27::27:
kadın sabaha kalkabilirse iyi bide senmi yatırıyon kızz ninnide söyledinmi malum çocuk gibi oluyolarya yaş gittikçe :27::27::27::27:

yok kiz kendi yatiyo bakti ben pc basina gectim heralde dedi bundan is cikmaz gitti yatti:27::27::27
:ben kaynnamin masllahi var seni beni cebindne cikariri 3 yildir gelinim bu evde bi gun hasta yattigiuni gormedim:nazar:

:27::27::27::27::27::27::27::27:
kadın sabaha kalkabilirse iyi bide senmi yatırıyon kızz ninnide söyledinmi malum çocuk gibi oluyolarya yaş gittikçe :27::27::27::27:

yok kiz kendi yatiyo bakti ben pc basina gectim heralde dedi bundan is cikmaz gitti yatti:27::27::27
:ben kaynnamin masllahi var seni beni cebindne cikariri 3 yildir gelinim bu evde bi gun hasta yattigiuni gormedim:nazar:

iyi bişey demiyo bari pc başında olmana annem gelince bile karışır bana pcye kıçımı koyuyum yine onun başına geçtin ben gidiyom der:37::37::37::37:
maşallah canım aman iyi olsunlar sonra biz bakmak zorunda kalıyoz hem :1::1::1::1:

iyi bişey demiyo bari pc başında olmana annem gelince bile karışır bana pcye kıçımı koyuyum yine onun başına geçtin ben gidiyom der:37::37::37::37:
maşallah canım aman iyi olsunlar sonra biz bakmak zorunda kalıyoz hem :1::1::1::1:

aynen canim ya bu gun annemle telde konustum.pcnin basinda oturup durma diyo
ta oralardan bana diyo oturda biraz kuran oku dua et de cocugunuz gelsin diyo:44:
.benim kaynanm bile boyle demiyo:37::37:

Son düzenleme:
aynen canim ya bu gun annemle telde konustum.pcnin basinda oturup durma diyo
ta oralardan bana diyo oturda biraz kuran oku dua et de cocugunuz gelsin diyo:44:
.benim kaynanm bile boyle demiyo:37::37:

aynen benim anamda öyle her geldiginde soruyo arada kuran falan okyonmu diye bende hemen 1000 tane okudugumuz ayeti abdest alıp okuyom onun yanında bak ben okuyom diye:1::1::1::1:
benim kaynanamda karışmaz hiç öyle:9::9::9::9:

ya ceylan diyorsun ya bişey olunca ben erinirim siz yapın böreği çöreği...
eeee yumurtalarda öyle diyor galiba....:)

aynen benim anamda öyle her geldiginde soruyo arada kuran falan okyonmu diye bende hemen 1000 tane okudugumuz ayeti abdest alıp okuyom onun yanında bak ben okuyom diye:1::1::1::1:
benim kaynanamda karışmaz hiç öyle:9::9::9::9:

:1::1::1::1::1:
annen gisince yien pc basian dimi:27::27::27:

ebnim kaynamin hic bisey den haberi yokki yazik esimin sorunlarindan felan..ama her zman dua eder sagolsun.

valla kız ne ii olur yeğenin derdi az sadece seviyon oynuyon gerisiyle anası:1::1::1: uğraşıyo ağlamas çiş felan maması gece uyanması hasta olması bize ne doğursunlar :27::27:

kardeşim yanımda beni dövüyoo böyle diyom diyee:57::57::57:

:1::1::1::1:eevt ya uzaktan sevmsei guzellll..

ben hic beceremem cocuk bakmayi benim esim benden yetenekli bu konuda..

zaten diyo cicugumuz olunca ben san guvenememki ben baklarim diyo yasadim:27::27::27:

Back
X