Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

amannn esraa acısı tazeyken aklı fikride ordaymış

bilmemki canim ya kolaylarina geliyo dmemki..hayirli sonuc al inss

valla aşılamaya pek güvenim kalmadı o yüzden aşılama yaptırmam tüp bebek yaptırmak daha mantıklı gibi geliyor. 2 kez aşılama yaptırdım 1. aşılamamda eşimin değerleri çok kötüydü yıkama sonrası hereketli sperm 1 milyondu. aşılama için en az 5 milyon gerekli. 2. aşılamamda herşey çok iyidi yıkama sonrası hareketli sperm 8 milyondu. ama labaratuardaki salak bozuk tüp kullanmış örneği koyduğu tüpün ağzı açık gibiydi bende farketmedim tüpü aşılama odasına götürürken bi baktım elim ıslanmış örnek zaten 2 damla bişey onunda yarısını akıttım doktor öylesine yaptı işlemi çünkü içinde bişey kalmamıştıki.

ekin yarın bizi öldürecek
kuyumcu napsın be onu tek dişini

len gaz var sende
gürültü oluymuş
bide olmayan çocukla konuşuyomuş

ben hic asilama yaptirmadim canim..ama madem guvenin yok kendini hazir hissedince tup yaptir canim ins gerek kalamz da bebegin gelir

fatma ___agır hanımefendı
boncuk __ilkgoz agrısı
krıs___dc doktor
ronya___30lu yasların en guzel kadını
yagmır__sexi
ekın__azımlı
enes__super bırı
gulum___canım yhaaaaa
ceylan___ac kurt
sumak___br ıcım su
sevser__panık
lorke__gezgıncı
gamzeli__komık
bılgem__heyecanlı
pamık___huysuz ve sımarık ve cok tatlııııııııı

aynen valla gozumun onundne ayirmam onu ilk teyzeleriyle tanistiririm

ama lakaplariyla

belımın arkasına yastık koydum
bebegım rahat etsın dıe
karnımda sabahkıne gore aksam buyudu
sankı brden 5. ayımızı doldurduk
cok sukur

ben hic asilama yaptirmadim canim..ama madem guvenin yok kendini hazir hissedince tup yaptir canim ins gerek kalamz da bebegin gelir

eşimin sonuçlarını bekliyoruz onun sonucuna göre karar vercez. benim FSH son 2 testimde 11.5- 11.8 çıkmıştı biraz endişe ettim ama bu ayki FSH 7.5 çıktı o biraz rahatlattı içimi. düzenli ateş ölçüyorum geneldede tablo düzgün çıkıyor bi geçen ay luteal faz uzadı bi sıkıntı vardı galiba. sende ateşini düzenli ölçüyorumusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…