Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
uğraştığınız yolda rabbim niyetlerinizi kabul eder
bebeklerinizi biran önce verir inş.

lorkem lorkem hayırlı uğurlu olsun iğnelerin
yine beraber başladık aşılamaya hadi hayırlısı
ya ben gonal-f yi 75 lik yapıyorum 5 gün yapcam gitcem
yetiyo mu ki yoksa devam et dicek mi
3 tanesine 450tl verdim biri tam yetiyo diğer şişeyi açarsam boşa gidicek diye korkuyorum yarım kalır
sonraki aşılamaya yetmez nolcak ki
bide doktor bana steroit tarzı bi ilaç verdi niye ki

canım benimde kalem şeklindeydi 50 vardı benimkinde sende neden yokki :111:
umarım bu sefer az ama kaliteli yumoşlar olur
ınsallah ronyam yaa
ronyam benımkı gonal f senın sanırım puregon da ıgneye gore dozlar farklılık gosterıyodur belkıde
uğraştığınız yolda rabbim niyetlerinizi kabul eder
bebeklerinizi biran önce verir inş.

lorkem lorkem hayırlı uğurlu olsun iğnelerin
yine beraber başladık aşılamaya hadi hayırlısı
ya ben gonal-f yi 75 lik yapıyorum 5 gün yapcam gitcem
yetiyo mu ki yoksa devam et dicek mi
3 tanesine 450tl verdim biri tam yetiyo diğer şişeyi açarsam boşa gidicek diye korkuyorum yarım kalır
sonraki aşılamaya yetmez nolcak ki
bide doktor bana steroit tarzı bi ilaç verdi niye ki

senınde hayırlı olsun kıvırım
valla hıc bılmıyorum kı
kısıye gore degısıyo bunyeden bunyeye degısıyo
steroıdı baskılayıcı olsun dıe verıyolar yanı yumrutaların hepsı aynı anda buyusun dıe
yoksa bazısı buyuyo buyumeden kalan da olabılıyo
belkıde sana 5 gun yeterlı gelır hıc bılmıyorum ınankı

ınsallah ronyam yaa
ronyam benımkı gonal f senın sanırım puregon da ıgneye gore dozlar farklılık gosterıyodur belkıde

senınde hayırlı olsun kıvırım
valla hıc bılmıyorum kı
kısıye gore degısıyo bunyeden bunyeye degısıyo
steroıdı baskılayıcı olsun dıe verıyolar yanı yumrutaların hepsı aynı anda buyusun dıe
yoksa bazısı buyuyo buyumeden kalan da olabılıyo
belkıde sana 5 gun yeterlı gelır hıc bılmıyorum ınankı

inş. öyle olur trabzona git gel zor oluyor sabahın köründe o kadar yol
bi daha çağırmaz inş. bi pazartesi gitcem kontrole o zaman belli olur herhalde aşılama günü

Merhaba kızlar ..
Lorke'm aşılama yaptırıyormuşsun çok sevindim .. Takip mi aşılama mı , aşılama olarak anladım ..

Kızlar listeyi güncelleyeceğim , takip , aşılama ve tüp bebek tedavisinde olanlar haber versin ..

ِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي

:65:Krishazel ............................ topiğimizin ilk ve tatlı hamilesi , şimdi kızının annesi :91:
:65:gulumgulum.........................topiğimizin 2. hamilesi , şimdi oğluşunun annesi :55:
:65:boncukboncuk:......................yine yeniden geldi bebişi .Ve artık kucağında :55:
:65:baruk:.................................Tek olsun bizim olsun:) :49: Bebişimiz Erkek ..
:65:nun.........................hsg den kurtardı bebişi anneyi çok seviyor .. Kuzumuz hoşgeldi dünyaya :55:
:65:sumak:.................................O şimdi hamilee :49: Bebişimiz Kız..
:65:ceymi.................................hani çok zordu :49: Bebişimiz Kız..
:65:Pamukkk:.............................resmen kaza ara hamiş kaldı bu deli falla :49: Bebişimiz Erkek..
:65:fatma84:.............................4 tüpten sonra gelen normal mucizeee:49: Bebişimiz Erkek..
:65:Hazel82:............................ Tüp yapalım dedi, doğal geldi meleği:49:Bebişimiz Erkek..
:65:Vedael:..............................Bebeği şimdi içindeee :49: Bebişimiz Kız..
:65:Kayyum:........................... Bir mucize bebiş daha :49:
:65:Adaesila............................Bir mucize bebiş daha:49: Bebişimiz Erkek..
:65:Ekintos:............................ Dna hasarı bahane , bu kız şuan hamileee:49: Bebişimiz Erkek..
:65:Midye:..............................Kuzusu annesinin göbüşünde:49: Bebişimiz Kız..
:65:Ronya: ........................... ...Azmin sonu :49: Bebişimiz Kız..
:65:Esilanur:.............................2. tüp bebişkomuz:49:
:65:Papatya:............................Maşallah hem ona hem bebeğine :49:
:65:Melisela.............................. Annesinin kuzusu gelmiş :49:
:nazar:kadser:................................özlemeye doydum,sana acıktım artık gel :31:
:nazar:meri58::...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...Tüp bebek tedavisinde :)
:nazar:esra:..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:yağmurum:..........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...Aşılama tedavisinde :)
:nazar:antalya2011........................,hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:emine82::............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:aruna:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:mues::................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:ekin79 :..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:mellek:...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:bilgemmm:..........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...Tüp bebek tedavisinde :)
:nazar:hstc..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:eneslena............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:ceylan...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ... Yumurta takibinde :)
:nazar:karden...............................inş yeniden gelecek meleği....
:nazar:Lorke................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...Aşılama tedavisinde :)
:nazar:sevser...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...Yumurta takibinde :)
:nazar:xeda.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:çakır.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyo ...Tüp bebek tedavisinde :)
:nazar:umud................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:yeter...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:gözyaşı ...........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:defnelma..........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:gizemm79.........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:meleğim ve aşkım...............hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:gamzelim.66......................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:eeeesssx..........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:maviikiz............................hamiş olma yolunda hızla ierliyor....
:nazar:gökcen44.........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor....
:nazar:melek3883........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor..
:nazar: deli kız ..........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...Aşılama tedavisinde :)
"Rabbim! Bize katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" amin

:nazar:هُنَالِكَ دَعَا زَكَرِيَّا رَبَّهُ قَالَ رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء :nazar:aminnnnnnnnn

iyi akşamlar kızlar nasıslınız
rabbim en kısa zamanda hepimize anne olmayı nasip etsinnn

canımmm seni acil bi durumum olmayana kadar rahatsız etmemmm :34:
ekinnnn benim kırmızılar benle selamlaşmak üzereeeeeee:20:

tmm canım senide not alıyorum,
hamilelik haberleri krise, adetleride bana bildirin olduuuuuuuuuu:27:
bende adetten sorumlu devlet bakanıyım yaaaa:52:

Lorkem hayırlı olsun bitanemmmmmmmmm

inş. öyle olur trabzona git gel zor oluyor sabahın köründe o kadar yol
bi daha çağırmaz inş. bi pazartesi gitcem kontrole o zaman belli olur herhalde aşılama günü
evet yaa senın ıcın yol durumu cok zor valla
gercı benım de hastaneye gıtmem trafık olunca 1 saatı buluyor
Merhaba kızlar ..
Lorke'm aşılama yaptırıyormuşsun çok sevindim .. Takip mi aşılama mı , aşılama olarak anladım ..

Kızlar listeyi güncelleyeceğim , takip , aşılama ve tüp bebek tedavisinde olanlar haber versin ..
evet bılgemm basladım bugunku ıgneyle asılama surecıne ınsallah hayırlısıyla bakalım

CANIM hayırlı olsun:))))))))))))

kızlrrrr ben geldimmm:)
saolasın yagmurum
once senden mujdeyı alalım asılamayla ılk bebe mujdesını ınsallah
sonra da ben verırım
yanlıs bılmıyorsam topıkte asılamayla bebegıne kavusan yok daha degılmı

ekınnn gamze saolasınız
bakalım bu sefer kac ıgne yıcem

selam kızlar, nasılsınız?

Lorkem canım hayırlı olsun..geçmişi okuyamadım daha, daha yeni gördüm..inşAllah yavruna kavuşursun..

"Haydi Hep Birlikte Şeytanı Dürtelim.:) Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim. ♥"
:27::27::27::27::27::27:

b beni kopardı :)

SEN HANGİSİSİN :D
Burçlar Ve Sex Bitince Söyledikleri İlk Söz

Koc : hadi, bi daha...

Boga : ben ...aciktim.. pizza soyleyelim

Ikizler : kumanda nerde?

Yengeç : ne zaman evlenicez?

Aslan : itiraf et harikaydim degil mi?, evet harikaydim..!!

Basak : kalk kalk..!! carsaflari hemen yikamam lazim..

Terazi : sen mutlu olduysan ben de mutlu oldum hayatim...

Akrep : hadi simdi de catida yapalim...

Yay : ben seni ararim.. sen sakin beni arama..!!

Oglak : bana kartini versene

Kova : artik ellerini coziyim mi..?

Balik : pardon , adim ne demistin?

bu yaralı bilgiyide tekrar güncellemek istedim :60:

Back
X