Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sağuk algınlığı bitti , mide yanması başladı ..
Kızlar ne yesem midem ekşiyor yanıyor , söylemesi ayıp ağzıma geliyor yediklerim geri..
Ne tavsiye edersiniz ?
Talcid ve türevleri 15 dk fayda ediyor..

Kızlar ne yesem midem ekşiyor yanıyor , söylemesi ayıp ağzıma geliyor yediklerim geri..
Ne tavsiye edersiniz ?

canım geçmiş olsun benim midemeki sorunlara en iyi nena veya kekik iyi geliyor kaynatıp içince rahatlatıyor

son ikidir dogru düzgün bi halvet yapamadık geçen sefer annem gelmişti bugünde eniştem tamda çalışma günlerindeyim sinir oldum banyo falan yapamadan yakalandık ona sinir oldum sorma senin neden canım sıkkın canım :37::37::37::37:

ya ne garip hayatımız var evimize gelen giden gittiğimiz yerler vsvs her şey bebeğe endeksli yaaaaa ne kadar stresli bir yaşam bu böyle
canım kız kardeşim tüp bebk yaptırmıştı negatif aldı ona üzüldüm yaa

Ne tavsiye edersiniz ?

canım doğum kontrol hapından oluyor banada çok dokunur 1 ay kullandım öldüm midemden. sonra doktora dedim oda proton pompası verdi yemekten yarım saat önce içiyorsun o tüm mide problemimi geçirdi.

ya ne garip hayatımız var evimize gelen giden gittiğimiz yerler vsvs her şey bebeğe endeksli yaaaaa ne kadar stresli bir yaşam bu böyle
canım kız kardeşim tüp bebk yaptırmıştı negatif aldı ona üzüldüm yaa

aynen herşey ona endeksli dedigin gibi gidecegimiz yeri eşimin gece görevini gündüz görevini misafiri her şeyi ona göre ayarlıyoruz bide becerebilsek:37::37::37::37:
evet demiştin canım ya negatifmi oldu hayırlısı lsun canım en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin rabbin ona sana bana hepimize inşallahhh onundamı eşinden dolayı olmuyo :26::26::26:

son ikidir dogru düzgün bi halvet yapamadık geçen sefer annem gelmişti bugünde eniştem tamda çalışma günlerindeyim sinir oldum banyo falan yapamadan yakalandık ona sinir oldum sorma senin neden canım sıkkın canım :37::37::37::37:

aman ceyla takıldığın şeye bak kız kaçamak yapınca daha iyi olur görmüyonmu iki ara bi dere yapan hamile kalıyor :)

deme öyle kızzz o kadar ugraş et sonra yatama siniri bozuluyo insanın hemen kalkmak zorunda kaldım sonra dedim iffette ayaktaydı belki böyle olur dedim:27::27::27::27:

aman canım o kadar yattık amuda kalktık yastık koyduk ne oldu sanki bu seferde şip şak halvet olsun bide bunu dene ya tutarsa :)

bu arada ben ateş ölçüyorum dün 13. gün ateşim biraz yükseldi galiba çatladı çatlıycak sorma bizdede halvet var ama ben rahatım yattım valla :) bugünde halvet olucak 2 günde bir yapıyorduk ama bu sefer arka arkaya yapma kararı aldık bakalım hayırlısı :17:

aman canım o kadar yattık amuda kalktık yastık koyduk ne oldu sanki bu seferde şip şak halvet olsun bide bunu dene ya tutarsa :)

bu arada ben ateş ölçüyorum dün 13. gün ateşim biraz yükseldi galiba çatladı çatlıycak sorma bizdede halvet var ama ben rahatım yattım valla :) bugünde halvet olucak 2 günde bir yapıyorduk ama bu sefer arka arkaya yapma kararı aldık bakalım hayırlısı :17:

olan oldu artık ben anlamadım çatlayacakmı edecekmi ama lorke çalış dedi çalışmaya çalışıyoz bizde:17::17::17:
hadi hayırlısı canım inşallah tuttururuz bu sefer ikimizde taktik degiştirmişiz:27::27::27::27:

Back
X