Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
buyuk gun geldi demek hayirli heberlerle gel inss canim.
.yumoslarin tam kivama gelmistir inss..
benim yine pek ümidim yokta işte progesterona baktıralım bakalım nasılmış
lorke2 oldun heee
ateş tablon nerde kıs bakıyım
lorkeye yetişemem kızz şurda az bişey daha geziyimde agrılarım başlar gezemem zaten bu günleri degerlendirelim

himm iyi yapmisin canim..
bosver sen dizileri bol calismali bir hafta gir bence

o kadar ugrastin bosa gitmesin bu ay

ayyyy çalışmakta hiç istemiyoruz yaa ben hadi hadi diyorum bakıyom oda zoraki gönülsüz bende istemiyom bu sefer amann yarın yaparız diyom neyse bakalım bi doktora gidelimde hala ümit varmı yumurtalardan ögrenelim bi

ceylan doktora sorsana 25 günde bi adet olan ne zmn progesterona baktırsın.
unutma eline yaz şimdi

ayy inşallah unutmam canım ya hastaneye girdimi kafam allak bullak oluyo odadan çıkınca tüh şunuda niye sormadım diyorum unutmazsam sorarım inşallah
bana doktor normalde 19. gün gel dedi bende dedimki 21. gün bakılmazmı ona dedim 19.le 21. gün arası bakılır dedibende dedimki bence benimki çatlıyosada geç çatlıyo ben 21. gün gelirim haberin olsun dedim oda tamam siz nasıl uygun görürseniz dedi
bence sen 19. gün baktırmalısın yarında sorunca söylerim sana

kendi mecbur gibi hissdeince hic istenmiyo zaten mecburiyet hissetme
benim adetimde bitti temizlendim...hic bitsin istemiyodum nedense

doktorunla fikirbirliğine vardınız demekki:)))
seviyorum laf dinleyen doktorları
soracaklarını not al benimkini en başa yaz :)))))))

doktorunla fikirbirliğine vardınız demekki:)))
seviyorum laf dinleyen doktorları
soracaklarını not al benimkini en başa yaz :)))))))

evet gerçekten çok iyi bi doktor aşılama öneririm derken bile beni incitmemeye çalıştı farkettim bunu
ama orası infertilite degil sadece kadın dogum ancak bu kadar yardımcı olabildi
tmm canım unutmamaya gayret edecem neyse kızlar artık ben yatayım yarın kalkmam zor olacak hadi hayırlı geceler
allah rahatlık versin size banada dua edin yatarken byee:2::2::2::2::2:

ALLAH yardimcin olsun canim..yarin bize bilgi veririsin iyi geceler...

bende cikiyorum ekinnn iyi geceler canim..

gunaydinnn kizlarrrr bugun tukani ben aciyorum gecede pek sessiz gecmis zaten...
hava soguk yagmur yagiyor aslinda tam uyku havasi amaa ben isteyimmm yarin aksama kadarda calisacagim....
guzel ve bereketli bir gun olsun INSALLAH kizlarrr...
ceylan bugun dr. gitcek dimi guzel haberlerle gel INSALLAH...
yagmurum bilgem lorke kizlarrr gozum kulagim sizin haberlerinizde hayirlisi en mutlusu olsun INSALLAH....

günaydın kızlar..Yine derslerim başladı ve ben artık ne geçmiş ne geleceğe bakabiliyorum çok yoğunum, girip okumaya çalışıp çıkıyorum..Yağmurum ve meriden haber yok daha demi? Bilgem başladımı iğnelere? o kadar çok şey kaçırdım ki..Face olmasa baruğun doğum yaptığından bile haberim olmazdı..herkesi çok öpüyorum..dualarınızda bizide unutmayın...

Son düzenleme:
Eşim perşembe günü varikosel ameliyatı olacak, biraz korkuyoruz ya yinede olmazsa diye! çok dua ediyoruz allahım inşallah sesimizi duyar diye, isteyenlere hep hayırlısını versin diye..
Mesela buraya ara sıra gelip yazmayı seviyorum, çünkü rahatlıyorum, hiç tanımadığın insan sana dua ediyor sende ona, seni çok iyi anlıyor helede başarılı sonuçları görmek seni dahada ümitlendiriyor ve o tanımadığın arkadaşa dua ediyorsun inşallah hayırlı sağlıklı olur diye..
Demek istediğim şu ki herkes buraya hamile kaldıktan sonra giripte devam etse, yazsa, dahada mutlu eder bizleri ama bazıları sayfadan ayrılıyo ve hiç girmiyor, ya da kötü birşey oldugunda tekrar giriyor, ben fransadan geldim buraya, ve ordaki forumlarıda takip ediyorum, fransızların bir çoğu paylaşıyorlar hamile olduklarını ve hamilelik boyunca herşeylerini, ama ben burada o kadar çok kişi görmüyorum buna üzülüyorum işte!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…