- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #90.981
neye bakiyodun kizne hber nasilsin kiz ne yaptin bu gun yoktun
benim yine pek ümidim yokta işte progesterona baktıralım bakalım nasılmışbuyuk gun geldi demek hayirli heberlerle gel inss canim.
.yumoslarin tam kivama gelmistir inss..
lorkeye yetişemem kızz şurda az bişey daha geziyimde agrılarım başlar gezemem zaten bu günleri degerlendirelimlorke2 oldun heee
ateş tablon nerde kıs bakıyım
bugün ziyaret yaptık ailelere malum yine bol dizili bi haftanın içine girdik evden çıkmayız bugün aradan çıkaralım dedik
himm iyi yapmisin canim..
bosver sen dizileri bol calismali bir hafta gir bence
o kadar ugrastin bosa gitmesin bu ay
çatlaması yaklaşmış
sık çalışma yazıyorum reçetene
ceylan doktora sorsana 25 günde bi adet olan ne zmn progesterona baktırsın.
unutma eline yaz şimdi
ayyyy çalışmakta hiç istemiyoruz yaa ben hadi hadi diyorum bakıyom oda zoraki gönülsüz bende istemiyom bu sefer amann yarın yaparız diyom neyse bakalım bi doktora gidelimde hala ümit varmı yumurtalardan ögrenelim bi
kızz senin reçeteni sevsinler senin sende iyi anlıyosun tablodan galiba ben bu tabloya bakınca şuan bu tablodan bi halt olmaz diyom sense çatlaması yakındır diyosun
ayy inşallah unutmam canım ya hastaneye girdimi kafam allak bullak oluyo odadan çıkınca tüh şunuda niye sormadım diyorum unutmazsam sorarım inşallah
bana doktor normalde 19. gün gel dedi bende dedimki 21. gün bakılmazmı ona dedim 19.le 21. gün arası bakılır dedibende dedimki bence benimki çatlıyosada geç çatlıyo ben 21. gün gelirim haberin olsun dedim oda tamam siz nasıl uygun görürseniz dedi
bence sen 19. gün baktırmalısın yarında sorunca söylerim sana
kendi mecbur gibi hissdeince hic istenmiyo zaten mecburiyet hissetme
benim adetimde bitti temizlendim...hic bitsin istemiyodum nedense
doktorunla fikirbirliğine vardınız demekki:)))
seviyorum laf dinleyen doktorları
soracaklarını not al benimkini en başa yaz :)))))))
aynen öyle valla ödev olunca çok kötü oluyo
rahattın dimi kaç gündür ondandır
evet gerçekten çok iyi bi doktor aşılama öneririm derken bile beni incitmemeye çalıştı farkettim bunu
ama orası infertilite degil sadece kadın dogum ancak bu kadar yardımcı olabildi
tmm canım unutmamaya gayret edecem neyse kızlar artık ben yatayım yarın kalkmam zor olacak hadi hayırlı geceler
allah rahatlık versin size banada dua edin yatarken byee:2::2::2::2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?