Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlarrr merhabalar,

Ben dün hiç giremedim. çok yoğunum bu aralar, ne var ne yok. baruk doğum yapmış hadi gözün aydın. Güle güle büyütsün bebeğini. Allah sevinçlerini yaaştsın. tedavide olan arkadaşlarada Allah kolaylık versin. İnşallah herşey güzel devam eder. adet olan arkadaşlarımda üzüelmesin mücadeleye devam. Allahın izniyle hepimiz kavuşacaz birgün bebeklrimize. burda tek yürek olduk birbirimize dua ediyoruz. Allah dularımız kabul etsin inşallah. sizleri seviyorum.

bende iyim cok sukur canim..bende bu gun baslicam duaya hayirlisi bakalim bu ay bize ne getiricek..her ay yeni umut:34:

aynen öyle ben bu ay eğer regl olursam bütün umudumu ytireceğim ve daha hiç bişe yapmayacağım dedim ancak sabah düşündümde daha deneyecek bi çok yol var bu kadar çabuk pes edemem diyee ve eşimle kesin karar aldık umudumuzu kaybetmeden devam edeceğiz çünkü biraz doğru beslenme ile istenilen sonuca varacağımıza inanıyorum yediğimiz gereksiz ve sağlıksız şeyler yerine sağlıkllı ve düzenli yemekle bu hallolacak inş ve tabiki dualarla ve gördüğüm rüya yasinlere devam et rüyası hergün okuyacağım hayırlı bebek için ve sizin içinde inş yani günde iki tane bi kendime ve bide topicteki siz değerli arkadaşlarıma inş hepsinin yüzü güler ve bebeklerine kavuşurlar ve bende tabiii ALLAH'IM YARDIMLARINI ESİRGEME BU GÜNAHKAR KULUNDAN SEN Kİ MERHAMETLİLERİN EN MERHAMETLİSİSİN... AMİNNNN

sağolasın .akşam ıhlamur kaynattım,bol ballı içtik.sabah kahvaltıda da içtik.inş.geçer .en nefret ettiğim şey grip olmak..
tamamen şaftım kayıyo:) dünyayla irtibatımı kesiyorum..

inş.duanı esirgeme ..tutmazsa zaten aşılama işi bitti bizim için..beklemeye geçeceğiz 1-2 sene ..
Şifa olsun canım...
inşallah çabucak iyileşirsin....

h.b canim evet ya ben gunduzleri fazla giremiyorum esim 4 12 calisiyo..aksamalrida sne olmuyosun..

iyim cok sukur canim sen nasilsin:16:

Ya sorma canım eşim bir oyuna musallat oldu..
köyde asker yetiştiriyor savaşıyor bilmem ne...:1:
Gına geldi içime pc yi zaptediyor...:27::27::27::27::27:

Kızlarrr merhabalar,

Ben dün hiç giremedim. çok yoğunum bu aralar, ne var ne yok. baruk doğum yapmış hadi gözün aydın. Güle güle büyütsün bebeğini. Allah sevinçlerini yaaştsın. tedavide olan arkadaşlarada Allah kolaylık versin. İnşallah herşey güzel devam eder. adet olan arkadaşlarımda üzüelmesin mücadeleye devam. Allahın izniyle hepimiz kavuşacaz birgün bebeklrimize. burda tek yürek olduk birbirimize dua ediyoruz. Allah dularımız kabul etsin inşallah. sizleri seviyorum.

Merhaba mavi hoşgeldin canım...
İnşallah ogünleri vakti saati gelince hepimiz yaşıcaz...
Bizde sni çok seviyoruz..
:71::71::71:

Kızlarrr merhabalar,

cok sukur iyiz canim sne ansilsin..bizde seni seviyoruzz..aminn
aynen öyle ben bu ay eğer regl olursam bütün umudumu ytireceğim ve daha hiç bişe yapmayacağım dedim ancak sabah düşündümde daha deneyecek bi çok yol var bu kadar çabuk pes edemem diyee ve eşimle kesin karar aldık umudumuzu kaybetmeden devam edeceğiz çünkü biraz doğru beslenme ile istenilen sonuca varacağımıza inanıyorum yediğimiz gereksiz ve sağlıksız şeyler yerine sağlıkllı ve düzenli yemekle bu hallolacak inş ve tabiki dualarla ve gördüğüm rüya yasinlere devam et rüyası hergün okuyacağım hayırlı bebek için ve sizin içinde inş yani günde iki tane bi kendime ve bide topicteki siz değerli arkadaşlarıma inş hepsinin yüzü güler ve bebeklerine kavuşurlar ve bende tabiii ALLAH'IM YARDIMLARINI ESİRGEME BU GÜNAHKAR KULUNDAN SEN Kİ MERHAMETLİLERİN EN MERHAMETLİSİSİN... AMİNNNN

cok dogru karar vermisin canim daha yolun cok basindayiz hayata kusmek yok oyle:20
:herseyin bir vakti zmani varmis..dualarin icin ALLAH razi olsun canim.sizi uzgun dordukce kendimden cok sizler icin dua etmye basliyorum..
olucak bi gun olucak inss:8::8::8::8:

Bende iyiyim arkadaşlarım sağolun . İstanbul çok soğuk, ben çok üşüyorum . ben perşembeden sonra 10 gün yokum kızlar , almanyaya gidiyorum kaynımın düğününe , ordan girebilirmiyim bilmiyorum. ama girmeye çalışacam. çünkü sizlei merak ediyorum. inşallah güzel haberlerinizi alırım.

cok sukur iyiz canim sne ansilsin..bizde seni seviyoruzz..aminn

cok dogru karar vermisin canim daha yolun cok basindayiz hayata kusmek yok oyle:20
:herseyin bir vakti zmani varmis..dualarin icin ALLAH razi olsun canim.sizi uzgun dordukce kendimden cok sizler icin dua etmye basliyorum..
olucak bi gun olucak inss:8::8::8::8:

inş canım dualarla olacak inş
tabii çalışmakta lazımm:26::26::26:

Bende iyiyim arkadaşlarım sağolun . İstanbul çok soğuk, ben çok üşüyorum . ben perşembeden sonra 10 gün yokum kızlar , almanyaya gidiyorum kaynımın düğününe , ordan girebilirmiyim bilmiyorum. ama girmeye çalışacam. çünkü sizlei merak ediyorum. inşallah güzel haberlerinizi alırım.

gule gule git gel ins canim sen gelince biz sana ozet geceriz merkaetme:1::1::1:

:1::1::1::1:
sendne ondna once isgal et vermee:1::1::1:

:1::1::1::1::1:
Denerim bugün bi..

Canım hayırlı yolculuklar sağlıcakla git gel inşallah.......

inş canım dualarla olacak inş
tabii çalışmakta lazımm:26::26::26:

valla havalar soğudu çalışmak da zor hee:))
ben zaten şifayı çalışmadan dolayı kaptım biliyormusun.
aşılamada üst üste iki gün ve sonrasında üst üste 3 gün çalışma yaptık ..dolayısı ile her gün duş aldım ..
sonuç şifayı kaptım :43:
eşim diyorki 3 gün oldu ,dedim ikimizin de şaftı kaymış bırak kaç gün olursa olsun dedim ama bu akşam kaçarım yok ne yapacağım bilmiyorum :))))
bundan sonra çalışma yapsak da bi işe yaramaz zaten o yüzden askıya aldım ..
imkanı olanlar ,yumurtlama gününde olanlar çalışsın ,verdim sırayı :)))))

gule gule git gel ins canim sen gelince biz sana ozet geceriz merkaetme:1::1::1:

Sağol tatlım. bol müjdeli haberlerinizi bekliyorum. :16::16::16: ben bu ay fena saldım kendimi . Bazen içimden hiçbişey yapmak gelmiyo , oysaki bir sürü işim var. kendim doktora gidecem. herif desen Allaha emanet. ilaçlarını içiyomu farkında deilim. doktorada gitmedi. bakalım bende artık düzene girmek istiyorum :27:

:6:
valla havalar soğudu çalışmak da zor hee:))
ben zaten şifayı çalışmadan dolayı kaptım biliyormusun.
aşılamada üst üste iki gün ve sonrasında üst üste 3 gün çalışma yaptık ..dolayısı ile her gün duş aldım ..
sonuç şifayı kaptım :43:
eşim diyorki 3 gün oldu ,dedim ikimizin de şaftı kaymış bırak kaç gün olursa olsun dedim ama bu akşam kaçarım yok ne yapacağım bilmiyorum :))))
bundan sonra çalışma yapsak da bi işe yaramaz zaten o yüzden askıya aldım ..
imkanı olanlar ,yumurtlama gününde olanlar çalışsın ,verdim sırayı :)))))

tekrar geçmiş olsun canım valla öyle bende kışın çok üşüyorum ve kendimi tam veremiyorum titremekren başka eşimde beni ısıtmakla uğraşıyor önce tabii :1::1::1::1: ama mecburen bebek için katlanacağız nasip

Back
X