Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ameliyattan 3 ay sonra mı test yapıyorlar?ay inşallah düzelmiştir sizin değerlerinizde en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın..siz ameliyatı nerde yaptırdınız?larginine ne? bu arada sana bunları kullanmanı doktor mu söyledi? ben çok soru soruyorum çunku hiç bişe bilmiyorum bu konuda ve bu durumu yaşayan arkadaşlardan öğrenmek istiyorum kusura bakma :40:

larginine vitamin canım tablet olarak şuan piyasada yok fındıkta varmış diye onu yediriyorum eşime.
o sana yazdığım listeyi not al ve yavaş yavaş al bence çünkü çokta ucuz değiller.
evet 3 ay sonra ilk test yapılıyor spermler anca yenileniyor.
doktor tavsiyesi olan sadece proxed plus diğerleri burdaki arkadaşların kullandıkları vitamin takviyeleri
ameliyatı ankarada olduk .

proxed şuan indirimde canım bak istersen
ayda 2 kutu kullanılıyor
Proxeed Plus Sperm Sayısını Arttıran Vitamin GittiGidiyor.com'da #46481419

kızlar merhaba :))
bugün ikindi itibariyle kırmızılar geldi ne yazıkki:(((
yani aşılamam tutmadı:Ç(((
inaan çok üzüldüm yağmur ne desem boş inşallah eşinin değerleri katlanır normal olmassa tüp bebekle anne olursun inşallah

bu arada kızlar meri58 test günü ne zaman bilenvarmı ben bu cumartesi
diye hesapladım çünkü geçen salı tırasferi olmuştu bu cumartesi 12 gün yapıyo inşallah iyi sonuç alır

YAĞMURUMMMMMMMMMM adet olmuşsun tatlıkuşum :(((( çok üzgünüm nediyeceğimi bilemiyorum üzülme desem de biliyorum ki üzüleceksin yaşayan bilir Allah yardımcın olsun canım arkadaşım dualarım seninle inşallah doğal yoldan sürpriz yapar sana meleğin :(

MERİMMMMMM sen nerdesin kuşum ne alemdesin kaç günün var test yapmaya inşallah tutunmuştur meleğin canım

‎26 sehit :(( Vergi vermezsin, yardım alırsın. Cahilim dersin, öğretmeni şehit edersin, hastayım dersin doktoru şehit edersin, yolumuz yok dersin, mühendisi şehit edersin. Resmi dilini bile öğrenmeye tenezzül etmediğin devletten iş beklersin, fakirim dersin ama inatla çoğalıp virüsleri bile kıskandırırsın, fakirim dersin aşiret düğününde görgüsüzlüğün dibine vurursun, sıkıntın varsa gel savaşalım deriz, pis faşist dersin! Arkamızı döndüğümüzde pusu kurarsın! Allah düşmanın bile namuslunu nasip etsin...! Allah hepinizin belasını versin
:46::46::46: yürekten katılıyorum...
kızlar merhaba :))
bugün ikindi itibariyle kırmızılar geldi ne yazıkki:(((
yani aşılamam tutmadı:Ç(((

yağmurcum kısmetten öteye geçmiyor hiçbişey,ne olur üzülme.....
Rabbim hep görüyor bunları verecek inşallah en yakın zamanda mükafatını:70:

YAĞMUR'UMMM
Geçmiş olsun canım...
Eminim şuan teselli için yazacağımız hiçbirşey seni teselli etmeye yetmicek.
Ama bilki kuzum senin yaşadığın üzüntüden bir parçada bizler yaşıyoruz.
Buda geçicek.
Rabbim sana okadar güzel evlatlar hediye edicek ki,
Çektiğin onca sıkıntıyı üzüntüyü geride bırakıcak inşallah.
Hiçbir uğraş karşılıksız kalmaz,
Şimdi çok sağlam sıkı bir tedavi görüyorsunuz.
Belki de doğal olarak gelicek meleğin bellimi olur...
Sabır acıdır ama meyvesi çok tatlıdır.
Eminim Allah'ın izni ile sende o tatlı meyveden en kısa zamanda yiyeceksin,
Benim melek yüzlü melek kalpli arkadaşım...

merhaba kızlar nasılsınız geçmişi okuyup geldim. Yağmura çok üzüldüm canım ya ne uğraşlar veriyoruz sabırla bekliyoruz sonuç olumsuz olunca çok üzülüyor insan benimde 2 başarısız aşılamam var doktor salak gibi 2 aşılamamıda klomen ile yaptı. neyse nasip kısmet diycez umudumuz hiç kaybetmiycez.

Back
X