Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhabalar eşim sperm analizi yaptırdı. yardımcı olur musunuz?

morfoloji

bazal değerlendirme (normal morfoloji) %6 diyor yanında normal %4 (olması gereken sanırım bu) yazıyor. internette yüzde 40 un üstünde olmalı diyor ama doktor %6 ya iyi demiş zaten normali %4 olarak gösteriliyor acaba bu neden böyle bilen var mı? morfoloji hakkında bilgisi olan varsa daha geniş çaplı yazayım lütfen yardımcı olun.

malesef kızlar:((((((

yarındı test günüm ben dün yaptırdım ve sonuç 0,1...

meri bitanem şuan ne diyeceğimi bilmiyorum hoş ne desemde seni teselli etmeyecek şuan biliyorum ama bugünlerde geçecek canım benim ilk önceleri için yanar hiç birşeyden zevk alamazsın ama git gide alışırsın her acıya ve yeniden dualar edersin yeniden o umutlu bekleyiş içersine girersin bende yaşadım bunları bebeğimi kaybettiğimde 2 defa ama insanız işte alışıyoruz tüm acılara zamanla sindiriyoruz burda kaç arkadaşımız var senin gibi tüp yaptırıpta tutmayan ve arkasından doğal yollarla mucizelerine kavuşan umarım seninde mucizen pek yakında gelir ve bu acını sana hemen untturur dualarımdasın canım

merhabalar eşim sperm analizi yaptırdı. yardımcı olur musunuz?

morfoloji

bazal değerlendirme (normal morfoloji) %6 diyor yanında normal %4 (olması gereken sanırım bu) yazıyor. internette yüzde 40 un üstünde olmalı diyor ama doktor %6 ya iyi demiş zaten normali %4 olarak gösteriliyor acaba bu neden böyle bilen var mı? morfoloji hakkında bilgisi olan varsa daha geniş çaplı yazayım lütfen yardımcı olun.

merhaba canım bildiğim kadarıyla morfoloji % 6 gayet güzel sayı hareket felan kaç

KRİSS güzel anne 2. düşünüyormuşsun yeni okudum çok sevindim bencede zamanı hbb ye bi erkek kardeş getirmenin :emir_bebek: inşallah pek yakında tekrardan gelecek mucizen azmine hayranım senin

hacim : 2.8

sperm sayısı : 82

hareketlilik : 64

progresyon +4 (%) ileri hızlı : 9
+3 (%) hızlı :27
++2 (%) yerinde hareketli : 28

lökosit : birden küçük

aglütinasyon : + (bunun yanında normal değer eksi olarak gösterilmiş bizimki artı) özellikle bu ne demek?

tpmss : 80

morfoloji : %6 (normal olması gereken değerlerde %4 görülüyo)

amorf baş 4
akrozomal 19
nüklear 26
boyun anamolisi 26
kuyruk anamolisi 2

hepsi bu yorumlarsanız sevinirim.

hacim : 2.8

sperm sayısı : 82

hareketlilik : 64

progresyon +4 (%) ileri hızlı : 9
+3 (%) hızlı :27
++2 (%) yerinde hareketli : 28

lökosit : birden küçük

aglütinasyon : + (bunun yanında normal değer eksi olarak gösterilmiş bizimki artı) özellikle bu ne demek?

tpmss : 80

morfoloji : %6 (normal olması gereken değerlerde %4 görülüyo)

amorf baş 4
akrozomal 19
nüklear 26
boyun anamolisi 26
kuyruk anamolisi 2

hepsi bu yorumlarsanız sevinirim.

canım maşalahhhhh:nazar: degerleriniz çok güzel sendeki durumlarda iyiyse anne olman yakındır inşşşş

merhaba canım bildiğim kadarıyla morfoloji % 6 gayet güzel sayı hareket felan kaç

bide eşim bu tahlili 5 günden fazla perhizli oalrak verdi. yani neredeyse 1 haftadır bişey yapmamıştık. sonuçlar belkide daha iyi olabilir miydi bilmiyorum. aglütinasyona canım sıkıldı o + cıkmış spermlerin kümelenip yapışmasıymış galiba.

KRİSS güzel anne 2. düşünüyormuşsun yeni okudum çok sevindim bencede zamanı hbb ye bi erkek kardeş getirmenin :emir_bebek: inşallah pek yakında tekrardan gelecek mucizen azmine hayranım senin

canim benim cok tesekkur ederim
Insallah rabbim verir vermezsede saglik olsun deriz ne yapalim bunada bin sukur

merim e cok uzuldum basim agriyor :(

canim benim cok tesekkur ederim
Insallah rabbim verir vermezsede saglik olsun deriz ne yapalim bunada bin sukur

merim e cok uzuldum basim agriyor :(

bende çok üzüldümm ama kısmetten öteye geçilmiyorum be krisimm
bak sen neler yaşadın başkasının yumurtasıyla evlat sahibi olman bile teklif edildi
ama Rabbim doğal verdi inşallah meriminde olcak dualarımız onunla
canım bu arada değerleri nasıl çıktı eşinin

boncuğum hoşgeldin bıdıkımız neyapıyor iyimi sana face den bebeğin gaz çıkarma taktiğini yazayım :)

krisimmm hamileyken hiç ebru maternty den alış veriş yaptınmı
ben bir elbise beğendimm ama tedirginim almaya :44:

bende çok üzüldümm ama kısmetten öteye geçilmiyorum be krisimm
bak sen neler yaşadın başkasının yumurtasıyla evlat sahibi olman bile teklif edildi
ama Rabbim doğal verdi inşallah meriminde olcak dualarımız onunla
canım bu arada değerleri nasıl çıktı eşinin
yasadigim icin cok uzuluyorum ya
yasamasam anlayamazdim:(
tabi ya baskasinin yumurtasini birak evlatlik onerdiler
bak rabbim verdi
insallah 2. yide verir

test kotu cikti canim sayi 9 milyona dusmus
morfoloji 1
tek iyi ileri hizli 9 olmus hep sifirdi hamile iken bile sifirdi
varikosel ameliyatinin bize armagani :)

krisimmm hamileyken hiç ebru maternty den alış veriş yaptınmı
ben bir elbise beğendimm ama tedirginim almaya :44:

ben baktım ronyam oraya ama fiyatları gereksiz yere pahalı hatta bakırköy de de bir elbise almıştım sıradan yani sade 80 tl daha uyguna yerler var kuşum :)

ben baktım ronyam oraya ama fiyatları gereksiz yere pahalı hatta bakırköy de de bir elbise almıştım sıradan yani sade 80 tl daha uyguna yerler var kuşum :)

indirim urunleri var onlarin ben onlardan almistim
80 tl likler 35 tl idi:)

normalde hamile kiyafetleri gercekten gereksiz pahali rekabet yok cunki

Back
X