Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkese günaydın güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle..... :21::21::21: kızlar dün müthiş bişey oldu eltimle kaynım aradı geçmiş olsuna gelicez diye parmağımdan dolayı kaynanamla eltim yakınlar ya hergün beraberler zaten oda duymuş neyse eltimlerle beraber oda geldi eltim bana çiçek yaptırmış kaynanamda pijama takımı almış :37::37: neyse kapıyı açınca karşımda görünce dona kaldım neyse buyur ettim biraz mahçup bi şekilde girdi içeri evime gelmiş nede olsa hiç bişey olmamış gibi davrandım hemen terlik verdim ayaklarına içeri geçirdim hoş beş geçmiş olsun dileklerinden sonra kaynanam yaptığı yanlışı anlamış ve tekrar konuşmaya cesaret edememiş ben terslerim diye benimde psikolojim allak bullak kızım herkes bizim kusurumuzmuş gibi sürekli bana baskı yapıyo bende sizden çıkardım acısını kusura kalmayın ne desem boş ama inşallah bidaha böyle bişey yaşanmıycak dedi eşimde inşallah yoksa bidaha bu kadar anlayışlı olmam dedi sonra kalktı dün sen rahatsızsın dedi elimi bişeye vurdurmadı sağolsun ilk adımı ben atmayı düşünürken o yaptı artık banada bundan sonra dargınlığı bitirmek düşer zaten hayatta sevmem küs kalmayı daha kaç gün önce eşime bu konuyu açtım gidip barışalım diye ama o bana kızmıştı böyle benim kafam rahat yerinde dur demişti dün onlar gittikten sonra bana sarıldı iyiki senle evlenmişim bitanem dedi :17::17::17: :21::21:

cok gecmıs olsun canım
rabbım beterınden sakınsın senı ve herkesı,
yaptıgın tamamen hanım efendılık
aferın sana
rabbım gonlune gore versın ve ınsallhhhhhhh gıden melegın kardesını en yakın zamnda getırecektırrrrrrrrrrr:nazar::nazar::nazar:

gunaydın esra xeda umd karden

kardencım Allah gonlune gore versın kusluk zor valla ınsallah her ser gorunen seyde hayır vardır denılır ya senın basıan gelen olayda kotu gorunsede kayıncvalıdenın senın yanına gelmesıne vesıle olmus sonucu guzel olur ınsallah

carsamba kar yagısı beklenıyormus van da :50:
salı da yagmur dıyor meteorolojı
elımızden gelen azda olsa sadece bakıp uzulup gecmemelıyız

duamız var hıcbısey yapamıyorsak bıle

cok gecmıs olsun canım
rabbım beterınden sakınsın senı ve herkesı,
yaptıgın tamamen hanım efendılık
aferın sana
rabbım gonlune gore versın ve ınsallhhhhhhh gıden melegın kardesını en yakın zamnda getırecektırrrrrrrrrrr:nazar::nazar::nazar:
çok sağol canım ya aminnn hepimizi inşallah ben kendime düşeni yaptım canım hiç bişey olmamış gibi davrandım bundan sonrası onun vicdanına kalmış ama sevinmedim desem yalan olur :21:
depremzedeler ıcın en kotu geceydı
hem soguk hem aclık hem acı dolu :(
evet canım ya allah yardımcıları olsun gerçekten içler acısı kendimi onların yerine koyuyorumda nasıl acı birşey yakınlarının öldüklerinemi evlerinin herşeylerinin yerle bir olduğunamı yoksa ortada kaldıklarınamı yansınlar rabbim yardımcıları olsun :((
gunaydın esra xeda umd karden

kardencım Allah gonlune gore versın kusluk zor valla ınsallah her ser gorunen seyde hayır vardır denılır ya senın basıan gelen olayda kotu gorunsede kayıncvalıdenın senın yanına gelmesıne vesıle olmus sonucu guzel olur ınsallah

carsamba kar yagısı beklenıyormus van da :50:
salı da yagmur dıyor meteorolojı
elımızden gelen azda olsa sadece bakıp uzulup gecmemelıyız

duamız var hıcbısey yapamıyorsak bıle

sağol tatlım seninde evet haklısın inşallah bundan sonra yaşamayız tatsız bi olay rabbim kimseyede yaşatmasın :54:

Tunaydin kizlar.
Rabbim afet bolgesindeki tum vatandaslarimizin yardimcisi olsun.

Lorke dua ne zaman bitiyor.
Benim az kaldi.

Allahümme lâ tektülnâ bi gadabike velâ tühliknâ bi azâbike ve âfinâ kabl
zâlik.

(Allahım, bizi gazabınla öldürme. Azabınla helâk etme! Bunlardan önce bize afiyet ver.)

“Allahümmâğfezni min beyni
yedeyye ve min halfi ve an yemini ve an
şimâlî ve min fevkî ve eûzü biazametike en uğtâle tahtî.”

Manası: “Allahım, önümden, arkamdan,
sağımdan, solumdan, üstümden ve
altımdan gelebilecek, afetlerden zelzele
gibi felaketlerden azametine sığınırım

Tunaydin kizlar.
Rabbim afet bolgesindeki tum vatandaslarimizin yardimcisi olsun.

Lorke dua ne zaman bitiyor.
Benim az kaldi.

hosgeldın bılgemm 28 ekım cuma bıtıyo duamız benımde az kaldı ınsallah

“ Rabbi hebli min ledünke zurriyetten tayyibeten...İnneke semiüddua .... ”

''RABBİ LA TEZERNİ FERDEVVE ENTE HAYRUL VARİSİN''

(28 EKİM CUMA GÜNÜNE KADAR BİTİRECEĞİZ)
1000 TANE OKUYUP LİSTEDEKİ İSİMLERE DUA EDELİM...
esra
yağmurum
aruna
mues
ekin79
bilgemmm
eneslena
ceylan
Lorke
sevser
xeda
çakır
umud
yeter
gözyaşı
gizemm79
meri
gamzelim66
gokcen44
melegım ve askım
su1838
ecrin87
gozyası
nurme
kadser
antalya2011
emine82
ahsenneva
defneelma
mellek
hstc
karden
melisdilek
azra3434
z-victory
mavikızz
eeessx
butterfly33
delikız0606
zeynebim

Lorke'm sagolasin.

Kizlar Allah'in 99 isminden olan EL-MUSAVVIR (sekil ve suret veren)
bizim gibi cocuk sahibi olmaya calisanlar icin.

Cocugu olmayan bir kadin 7 gune kadar oruc tutarak,'ya halik,ya bari,ya musavvir' isimlerini 21 defa okuyarak bir bardaga ufler ve bu suyla orucunu acarsa onun cocugu olacaktir.

Yada;

Gunde 336 defa 'Ya Musavvir' diyen kimse maksat ve merama ulasmis olur.

gunaydinnn kizlarrr nasilsinizzz ben cok yorgunum nobetler evin toplanmasi yeni evin eksikleri icin alisveris yoruldum kisacasi....artik nerde yattigimi nasil uyudugumu animsamiyorum...bu sabah alarm caldi uyandim ise gelcemya esime diyorum bugun pazartesimi ben isemi gitcem biz gunleri karistiriyoruz die....kafam karisti bi an...
kizlarr tup bebek tedavisinden sonra negatif alinca dr. karyotip analiz istemisti sonuclar cikti problem yok gozukuyor dr. fax cektim bugun arayacam biliyorum bayramdan sonra ilk adetinle gel baslayalim diyecek tekrar tedaviye baslamak istemiyorum aslinda istesemde baslayamamki ev icin kredi cektik maddi olarak zor....ama olsun ben RABBIME inaniyorum mis kokulu melegim yeni evimde bizimle birlikte olacak annesine yeni evde gelecek...
LORKEM canim tedavide sona geldin nerdeyse RABBIM sonunu hayirli etsin INSALLAH..
KARDEN canim herserde bir hayir vardirya bak o olumsuz kaza kayinvalidenle aranizin duzelmesine vesile oldu...sen cok olgun iyi yurekli bir insansin RABBIM gonlundekini sana nasip etsin...

Selam kızlar van için içim yanıyor izlemiyim diyorum olmuyor.
Allahım yardım etsin şartları iderek zorlaşıyor.

Karden k.valide ile sorunların bitmesine sevindim.Ah bu mahalle baskısı insanları, insanlıktan çıkarıyor.
Benim çocuğum olmuyorsa Kime ne?
Bunu anlamak mümkün değil.
Sadece inanç eksikliğinden kaynaklanıyor.
Veren Rabbim..Beni neden?ne hakla sorgularsın ?...

Umudcum ev almışsınız huzurla mutlulukla hayırlı evlatlarla dolsun inşallah

Lorke'm sagolasin.

Cocugu olmayan bir kadin 7 gune kadar oruc tutarak,'ya halik,ya bari,ya musavvir' isimlerini 21 defa okuyarak bir bardaga ufler ve bu suyla orucunu acarsa onun cocugu olacaktir.

Yada;

ben bugun başlıycaktım sabah bana özel karışımlar var onları yedim işe geldiğimde fark ettim ben bu gun oruç tutucaktım dieeee:37:
bilgem bu paylaşımın süper ben inş yarın başlıyorummm
ekin esra lorke kardennn umudddd:3::3:

Lorke'm sagolasin.

Yada;

bu gün derse girdim tefsir yaparken oruç ayeti geçti ben seli bir çekilde aaaaaaaaaa dedim hoca ne oldu dedi hocam ben bu gün oruç tutacaktım dedim
oda şimdimi aklına geldi dedi:1::1::1:

ben bugun başlıycaktım sabah bana özel karışımlar var onları yedim işe geldiğimde fark ettim ben bu gun oruç tutucaktım dieeee:37:

eynen xedam aynen bende oruç tutmayı unutmuşum yarın allıhın izini ile başlicam unutmassam:1::1::1::1:

bu gün derse girdim tefsir yaparken oruç ayeti geçti ben seli bir çekilde aaaaaaaaaa dedim hoca ne oldu dedi hocam ben bu gün oruç tutacaktım dedim
oda şimdimi aklına geldi dedi:1::1::1:

eynen xedam aynen bende oruç tutmayı unutmuşum yarın allıhın izini ile başlicam unutmassam:1::1::1::1:

canım yaaa niyetlerimiz ne yakın dimi canım arkadaşım ya sana sarılasım geldi kızzzz:29::38:
çakırr birlikte el ele dogursak ne güzel olur ben normal dogum yapmaya can atıyorummmm:27:

gunaydinnn kizlarrr nasilsinizzz
LORKEM canim tedavide sona geldin nerdeyse RABBIM sonunu hayirli etsin INSALLAH..
KARDEN canim herserde bir hayir vardirya bak o olumsuz kaza kayinvalidenle aranizin duzelmesine vesile oldu...sen cok olgun iyi yurekli bir insansin RABBIM gonlundekini sana nasip etsin...
saolasın umudcum ınsallah hepımzın hızlı hızlı ardarda verırız mujdeyı
Rabbım sızınde yardımcınız olsun borclarını sıkıntısız bısekılde cabucak bıtıtrısınız ınsallah

Selam kızlar van için içim yanıyor izlemiyim diyorum olmuyor.
Allahım yardım etsin şartları iderek zorlaşıyor.

Karden k.valide ile sorunların bitmesine sevindim.Ah bu mahalle baskısı insanları, insanlıktan çıkarıyor.
Benim çocuğum olmuyorsa Kime ne?
Bunu anlamak mümkün değil.
Sadece inanç eksikliğinden kaynaklanıyor.
Veren Rabbim..Beni neden?ne hakla sorgularsın ?...

Umudcum ev almışsınız huzurla mutlulukla hayırlı evlatlarla dolsun inşallah
aynen ekınım ızlemıyım dıyorum duramıyorum aksamdan berı basım agrıdı tv ye baktıkca

selam xeda :3:

kızlar zılhıccenın ılk on gunu (yanı kurban bayramından oncekı 10 gun )oruc tutmanın cok fazıletı var ben nasıbse hem kazalarım var o zaman tutmaya calısacagım Allah tan bır manı cıkmazsa
fazıletlerını de aksam ustu yazarım ınsallah

saolasın umudcum ınsallah hepımzın hızlı hızlı ardarda verırız mujdeyı
Rabbım sızınde yardımcınız olsun borclarını sıkıntısız bısekılde cabucak bıtıtrısınız ınsallah

aynen ekınım ızlemıyım dıyorum duramıyorum aksamdan berı basım agrıdı tv ye baktıkca

selam xeda :3:

kızlar zılhıccenın ılk on gunu (yanı kurban bayramından oncekı 10 gun )oruc tutmanın cok fazıletı var ben nasıbse hem kazalarım var o zaman tutmaya calısacagım Allah tan bır manı cıkmazsa
fazıletlerını de aksam ustu yazarım ınsallah

lorkem bu 7 gün tutacagın bebek niyetine oruç kazaya girmiyor bence :40:

çakır ben bi karışma başladımmmm:56: sanada diyim miiii:27:

canım yaaa niyetlerimiz ne yakın dimi canım arkadaşım ya sana sarılasım geldi kızzzz:29::38:
çakırr birlikte el ele dogursak ne güzel olur ben normal dogum yapmaya can atıyorummmm:27:

çakırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:51:
yok ben karışım almayayım zaten ilaç kullanıyorum pco olduğu için öye karışımlar yemek istemiyorum
valla xeda benim normal doğum yapasımda var sezeryan doğum yapasımda var ama doğuracak bebek yok :)
yani doğuracak bebiş olsun doğumun nasıl olduğu pek mühim deyil
allahın izini ile çatır çatır doğuracağız :49::49::49::49::49::49::49:tabi önce böyle olmamız lazım
:34::34::34::34::34:

yok ben karışım almayayım zaten ilaç kullanıyorum pco olduğu için öye karışımlar yemek istemiyorum
valla xeda benim normal doğum yapasımda var sezeryan doğum yapasımda var ama doğuracak bebek yok :)
yani doğuracak bebiş olsun doğumun nasıl olduğu pek mühim deyil
allahın izini ile çatır çatır doğuracağız :49::49::49::49::49::49::49:tabi önce böyle olmamız lazım
:34::34::34::34::34:

çakırım dün vandaki depremde 4 aylık bebegiyle anne enkaz altındaymışşş yüregim param parçaaa kurtulmuşlardır inşşşşş:43:

çakır ben bi karışma başladımmmm:56: sanada diyim miiii:27:

çakırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:51:

çakırım dün vandaki depremde 4 aylık bebegiyle anne enkaz altındaymışşş yüregim param parçaaa kurtulmuşlardır inşşşşş:43:[/QU

iğnşallah kurtulmuşlardır rabbim bizi böyle afatlardan muhafaza eylesin
ben kaçar

Back
X