- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
- Konu Sahibi boncukboncuk
- #92.321
herkese günaydın güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle.....kızlar dün müthiş bişey oldu eltimle kaynım aradı geçmiş olsuna gelicez diye parmağımdan dolayı kaynanamla eltim yakınlar ya hergün beraberler zaten oda duymuş neyse eltimlerle beraber oda geldi eltim bana çiçek yaptırmış kaynanamda pijama takımı almış
neyse kapıyı açınca karşımda görünce dona kaldım neyse buyur ettim biraz mahçup bi şekilde girdi içeri evime gelmiş nede olsa hiç bişey olmamış gibi davrandım hemen terlik verdim ayaklarına içeri geçirdim hoş beş geçmiş olsun dileklerinden sonra kaynanam yaptığı yanlışı anlamış ve tekrar konuşmaya cesaret edememiş ben terslerim diye benimde psikolojim allak bullak kızım herkes bizim kusurumuzmuş gibi sürekli bana baskı yapıyo bende sizden çıkardım acısını kusura kalmayın ne desem boş ama inşallah bidaha böyle bişey yaşanmıycak dedi eşimde inşallah yoksa bidaha bu kadar anlayışlı olmam dedi sonra kalktı dün sen rahatsızsın dedi elimi bişeye vurdurmadı sağolsun ilk adımı ben atmayı düşünürken o yaptı artık banada bundan sonra dargınlığı bitirmek düşer zaten hayatta sevmem küs kalmayı daha kaç gün önce eşime bu konuyu açtım gidip barışalım diye ama o bana kızmıştı böyle benim kafam rahat yerinde dur demişti dün onlar gittikten sonra bana sarıldı iyiki senle evlenmişim bitanem dedi
![]()
![]()
cok gecmıs olsun canım
rabbım beterınden sakınsın senı ve herkesı,
yaptıgın tamamen hanım efendılık
aferın sana
rabbım gonlune gore versın ve ınsallhhhhhhh gıden melegın kardesını en yakın zamnda getırecektırrrrrrrrrrr