Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba kızlar , işten geldim ve , haberleri açtım , canım sıkıldı , oturdum ağladım ..
4 aylık bebeği ve karısını arayan adamı gördüm , hem bebeğini hem karısını kaybetti malesef ..
Kızını arayan baba, oğluna siper olup o ölmesin diye kendi ölen baba .. Yarabbim nasıl bir acı bu , sen sabırlar ver..
Şükür edelim kızlar , bizim halimiz o kadar iiyi ki, rabbime şükür sıcacık evimizdeyiz ..
O acının içinde olmadığımız için hamd olsun Mevlaya ..

Merhaba kızlar , işten geldim ve , haberleri açtım , canım sıkıldı , oturdum ağladım ..
4 aylık bebeği ve karısını arayan adamı gördüm , hem bebeğini hem karısını kaybetti malesef ..
Kızını arayan baba, oğluna siper olup o ölmesin diye kendi ölen baba .. Yarabbim nasıl bir acı bu , sen sabırlar ver..
Şükür edelim kızlar , bizim halimiz o kadar iiyi ki, rabbime şükür sıcacık evimizdeyiz ..
O acının içinde olmadığımız için hamd olsun Mevlaya ..

aynen bilgem cok cok sukur halimize..tek derdimiz bebek olsun RABBIM saglik versin cumlemize..

ِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي

:65:Krishazel ............................ topiğimizin ilk ve tatlı hamilesi , şimdi kızının annesi :91:
:65:gulumgulum.........................topiğimizin 2. hamilesi , şimdi oğluşunun annesi :55:
:65:boncukboncuk:......................yine yeniden geldi bebişi .Ve artık kucağında :55:
:65:baruk:.................................Tek olsun bizim olsun:) .Hoşgeldin minik melek :55:
:65:nun.........................hsg den kurtardı bebişi anneyi çok seviyor .. Kuzumuz hoşgeldi dünyaya :55:
:65:sumak:.................................O şimdi hamilee :49: Bebişimiz Kız..
:65:ceymi.................................hani çok zordu :49: Bebişimiz Kız..
:65:Pamukkk:.............................resmen kaza ara hamiş kaldı bu deli falla :49: Bebişimiz Erkek..
:65:fatma84:.............................4 tüpten sonra gelen normal mucizeee:49: Bebişimiz Erkek..
:65:Hazel82:............................ Tüp yapalım dedi, doğal geldi meleği:49:Bebişimiz Erkek..
:65:Vedael:..............................Bebeği şimdi içindeee :49: Bebişimiz Kız..
:65:Kayyum:........................... Bir mucize bebiş daha :49:
:65:Adaesila............................Bir mucize bebiş daha:49: Bebişimiz Erkek..
:65:Ekintos:............................ Dna hasarı bahane , bu kız şuan hamileee:49: Bebişimiz Erkek..
:65:Midye:..............................Kuzusu annesinin göbüşünde:49: Bebişimiz Kız..
:65:Ronya: ........................... ...Azmin sonu :49: Bebişimiz Kız..
:65:Esilanur:.............................2. tüp bebişkomuz:49:
:65:Papatya:............................Maşallah hem ona hem bebeğine :49:
:65:Melisela.............................. Annesinin kuzusu gelmiş :49:
:nazar:kadser:................................özlemeye doydum,sana acıktım artık gel :31:
:nazar:meri58::...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:esra:..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:yağmurum:..........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:antalya2011........................,hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:aruna:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:mues::................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:ekin79 :..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:bilgemmm:..........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...Tüp bebek tedavisinde :)
:nazar:hstc..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:eneslena............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:ceylan...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ... Yumurta takibinde :)
:nazar:karden...............................inş yeniden gelecek meleği....
:nazar:Lorke................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...Aşılama tedavisinde :)
:nazar:sevser...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...Yumurta takibinde :)
:nazar:xeda.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...Kasımda - Tüp bebek :)
:nazar:çakır.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyo ...Kasımda-Tüp bebek :)
:nazar:umud................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:yeter...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:gözyaşı ...........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:gamzelim.66......................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:eeeesssx..........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:maviikiz............................hamiş olma yolunda hızla ierliyor....
:nazar:gökcen44.........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor....
:nazar: deli kız ..........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...Aşılama tedavisinde :)
"Rabbim! Bize katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" amin

:nazar:هُنَالِكَ دَعَا زَكَرِيَّا رَبَّهُ قَالَ رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء :nazar:aminnnnnnnnn

Kızlar uzun zamandır hamile haberi alamadık ..
İnşallah ekim-kasımda tüp bebek yada doğal yolla hiç fark etmez , hamile haberleri alırız ..
Hamile arkadaşlarımızında güzel doğum haberlerini :)

zaten çalışma günlerinde hiç istek olmaz çalışma günleri biter yada daha başlamadan olan olur sinir oluyo insan yaaa:26::26::26:

Hayırlı akşamlar şekerler nasılsınız?
Çok yoğun bir hafta sonu geçirdim...
Şimdi dinleniyorum.
Sizler neler yapıyorsunuz?

MERİ'M
Çok üzüldüm canım
İnşallah hayırlısıyla yakın zamanda bebeğin geliverir vee
Çektiğin bu sıkıntıları sana unutturur.
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back
X