Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba..Aynı durumu yaşayanlar varsa veya konuda fikri olan varsa yardımlarınıza ihtiyacım var..

4gün gecikmeli regl oldum buay.Ve bu yılda 1-2 defa olur yani sürekli gecikmeli regl yaşayan biri değilim.5gün sürdü herzaman 5gün sürer.5gün sürüp bitti fakat, regl bittikten 2 gün sonra yeniden regl oldum.Ve parça parça kan geliyor.Normal kan gelmiyor.Bu nedendir nedir kızlar?

ben kimyasal gebelik geçirdiğimde böyle oldu regli beklediğinden 1 hafta sonra oldu. normalde 3 gün olurum ama kimyasalda 7 gün sürdü 3 günden sonra 1 gün olmadım sonra yine başladı azar azar ama koyu renk pıtı gibiydi . fakat senin sorunun başkada olabilir doktora gitmen en mantıklısın

kafama taktım nıe asırı ıstek yok
benmı ıcsemde saldırı yapsam ne yapsam :(
sende kı ısteksızlık butun vucudumu oldurdu yanıtsız kalıorum artık herseye dıor bana bugun:1::1::1:

senin yan etkilerin daha ağır basmış demekki sende iç gitsin 1-2 defa yeter beee :34:

ben kimyasal gebelik geçirdiğimde böyle oldu regli beklediğinden 1 hafta sonra oldu. normalde 3 gün olurum ama kimyasalda 7 gün sürdü 3 günden sonra 1 gün olmadım sonra yine başladı azar azar ama koyu renk pıtı gibiydi . fakat senin sorunun başkada olabilir doktora gitmen en mantıklısın

Kimyasal gebelik nedir? Ben mco'luyum ama bu mco'ya göre normal birşey değil.Ekstra bir durum var..

Kimyasal gebelik nedir? Ben mco'luyum ama bu mco'ya göre normal birşey değil.Ekstra bir durum var..

kimyasal gebelik döllenme oluyor fakat embiriyo gelişiminde sıkıntı oluyor gelişmiyor ve daha yerleşme bile olmadan bünye bunu yabancı madde olarak algılayıp vücüttan atıyor. Geneldede yumurta veya en çok karşılaşılan sorun sperm kalitesinin düşüklüğü hasarlı oluşu nedeniyle gelişemiyor

kimyasal gebelik döllenme oluyor fakat embiriyo gelişiminde sıkıntı oluyor gelişmiyor ve daha yerleşme bile olmadan bünye bunu yabancı madde olarak algılayıp vücüttan atıyor. Geneldede yumurta veya en çok karşılaşılan sorun sperm kalitesinin düşüklüğü hasarlı oluşu nedeniyle gelişemiyor

biz deli gibi uğraşırken bak şu bünyenin yaptığına yabancılıyormuşşşşş:)

presed kullanacam nasıl plansız olcek:)
ya sizde çalışın bence bugün olmazmı?
doktor bişi demedimi?
yine reklamların arasına sıkıştık bu n ey a
ya doktor bugun calısmayın ama yarından sonra gun asırı calısın dedı
zaten adam suan yıgılmıs durumda sabah5 te sehırdısına gıdecek aksam gelecek Allah tan
benımde az da olsa kanamam var karnımda da sancı var bugun zaten halım yok anlaycagın ama yarın yakasını bırakmam :23:

kafama taktım nıe asırı ıstek yok
benmı ıcsemde saldırı yapsam ne yapsam :(
sende kı ısteksızlık butun vucudumu oldurdu yanıtsız kalıorum artık herseye dıor bana bugun:1::1::1:

kızım adam haklı olabılrı sen ıstemeye ıstemeye soguttun mu adamı ne yaptın
ekıne katılıyorum bence sende ıc adamı gaza getır

İleri hızlı sperm azlığı var eşimde %5.Bendede söylediğim gibi mco..Peki böyle bir riskin olduğunu doktorlar bilemezmiydi? Yani şimdiye kadar hiç böyle birşey duymadım oyüzden soruyorum bunu.

kris burdaysan bişi sorucam ..
şimdi sen gidersin bu delülerin sorduğumla dalga geçmesiyle kala kalırım
burdamısınnnnnnn

İleri hızlı sperm azlığı var eşimde %5.Bendede söylediğim gibi mco..Peki böyle bir riskin olduğunu doktorlar bilemezmiydi? Yani şimdiye kadar hiç böyle birşey duymadım oyüzden soruyorum bunu.

doktorlar bilsede bunu önleyemezki canım..
bünye ve döllenen yumurtayl spermn kalitesine bağlı bişi bu sağlıklı olacakki tutunsun..

biz deli gibi uğraşırken bak şu bünyenin yaptığına yabancılıyormuşşşşş:)

kimyasal gebelik geçirdiğim ay eşimde sperm testi yaptırmıştı sonuç berbat ötesiydi morfoloji %1 sayı 7 milyon hareket 8 milyon hızlı ileri 0 ama işte allahtın takdiri o ay çapkın sperm kör topalda olsa benim salak yumurtayı tavladı kabul etti ama ne çare onlar nekadar bu izdivacı uygun görsede hayat acımazsız bi çırpıda harcadılar :))) şaka bi tarafa rabbim öyle güzel bir sistem kurmuşki bünye daha başından önlem alıyor bi doktor nette eğer sistemimiz bukadar mükemmel olmasa milyonlarca sağlıksız çocuk dünyaya gelir demiş

doktorlar bilsede bunu önleyemezki canım..
bünye ve döllenen yumurtayl spermn kalitesine bağlı bişi bu sağlıklı olacakki tutunsun..

Hyr canım o anlamda sormadım ben bunu..

Tedaviye başlamadan,ara verdiğimizde veya tedavi sırasında Kimyasal gebelik vb. birşeyler geçirmiş olabilirim..
Bu durumda doktorlar farklı bir tedavi uygulaması gerekmiyormu? Mesela eşimin %5 ileri hızlı spermi için şimdiye kadar hiçbirşey yapılmadı bana salladılar her ay hormonları(hapları,iğleneri) sonuc alamadık.

Doktorlar bunu bilemezmi derken söylemek istediğim buydu..

:19:
kimyasal gebelik geçirdiğim ay eşimde sperm testi yaptırmıştı sonuç berbat ötesiydi morfoloji %1 sayı 7 milyon hareket 8 milyon hızlı ileri 0 ama işte allahtın takdiri o ay çapkın sperm kör topalda olsa benim salak yumurtayı tavladı kabul etti ama ne çare onlar nekadar bu izdivacı uygun görsede hayat acımazsız bi çırpıda harcadılar :))) şaka bi tarafa rabbim öyle güzel bir sistem kurmuşki bünye daha başından önlem alıyor bi doktor nette eğer sistemimiz bukadar mükemmel olmasa milyonlarca sağlıksız çocuk dünyaya gelir demiş

evet canım bizim hep o civardaydı ama kimyasal falan olmadı ..
olmasında olacaksa sağlıklı olsun çok bekledim ben onu:)

bu çok karşılaşılan bir durum ben çok istediğim için kendimi takip ediyorum adet gecikince hemen test yaptım silik çıktı sonra kan testi falan bukadar üstüne düşmeyen çoğu kadın adet gecikmesi olarak algılıyormuş haberi bile olmuyor kimyasal gebelikte adet gecikmesi 1- 2günde olabilir 1hafta 10 günde kimyasal gebelik geçirip ertesi ay hamile kalan çok bayan var üst üste kimyasal gebelik geçirenlerde genetik test yapılıyor

Back
X