Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kesinlikle katılıyorum bilgem için hep aynı şeyi düşünüyorum insana güç veriyor onun azmi
inşallah bende onun kızına talip olacam :)

günaydın herkese kızlar topiğe geçen gün bikere yazmıştım bende aranıza katılmak istiyorum..eşimin spermiogram sonucu oligosperm çıktı bi tavsiyeniz var mı arı sütü bal polen karışımı ve keçi boynuzu pekmezine başladık sabah akşam 1 tatlı kaşığı veriyorum. faydasını görürmüyüz acaba

canım herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim
Allahın izniyle devamıda gelecek
heyecanla bekliyoruz

Günaydınnnnnnnnn
anam ben biraz daha geç kalırsam benim evlat evde kalacak herkes dünür oldu

ekin kız olursa kapış kapış gider :)
erkek olursa sıranı beklicen şimdiden söyleyim sıradaki kız benim gelinim olacak :)

Bunlar gerekli ama yeterli dğeil.
Eşin üroloğa gidip herhangi bi tedavi görüyormu?
Doktor tedavisi dışında bizlerin kullandığı birçok vitamin var.
Geçmişteki yazılarda bulabilirsin.
İstersen liste halinde yazabilirimde.
Ama doktor tedavisi ilk şart ..

Ayy korkuyorum sonunda ya esra yada ceylanla dünür olup yoluşacaz :)))))

bende biliyorum gitmesi gerektiğini ama gönderemiyorum spermiogramı yatırması için 5 ay uğraştım offf..belki varikosel bile olabir ama

bende biliyorum gitmesi gerektiğini ama gönderemiyorum spermiogramı yatırması için 5 ay uğraştım offf..belki varikosel bile olabir ama

o varsa ne kullanırsan kullan sadece sayıyı biraz artırıoyr.Tecrübeyle sabittir bu.
bizde 2 yılın sonunda varikosel ameliyatı olabildik şimdide onun faydası olacakmı diye bekliyoruz.

gunaydinnn kizlarrr nasilsinizzz
SEVSER nasilsin naptin takip yaptircaktin Rartik cok fazla gelmiyorsun..
BILGEM nasilsin canim adimadim tedavinin sonuna geliyosun senin adina heyecanliyim ve sonucu sabirsizlikla bekliyorum.RABBIM HAYIRLIYSA GONLUNDEKINI SANA HERKEZE NASIP ETSIN..

selam kızlar
lorkem aşılamanı olmuşsun canım hayırlı olsun rabbim emeklerinizin karşılıgını en güzel şekilde versin
bilgem canım igneyi istemiştim senden ama arkadaş bana ulaşamamış dolasıyla almışlar tekrar canım çok sagol allah razı olsun
sen onu ihtiyacı olan başkasına ver canım

avatarımı degiştirecem esrayla kendi resmimi koyacan geçen buluşmuştuk o zaman çektirdik te

koy koy bakalım
esra en son benim mezar taşımı koyacak bekliyorum

tmm anlaştık termosumla geliyorum :)))))))
bu arada esra ve sen çok trendy görünüyosunuz

tunaydın kızlar
doktora gıttım geldım
ılaclarım değişmedi
ama bugun 8. gunum ben hala adet oluorum
normal dedı
haptan dolayıymıs

ceylan resmımızı cok begendım

tunaydın kızlar
doktora gıttım geldım
ılaclarım değişmedi
ama bugun 8. gunum ben hala adet oluorum
normal dedı
haptan dolayıymıs

ceylan resmımızı cok begendım

rabbim şifacımız olsun esram inşallah
evet ordaki tombiş sensin sıskada ben
şimdi anneme gidiyorum ben akşama ancak gelirim
hoşçakalın görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…