Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tam 3 ay ıcte
berbattı sonucumuz hareketımız 50 den 30 a
morfolojımız 90 dan 30 adustu
asla kullandırmam ben
ayrıca kronıklestırme yapıormus erkekte
hıc bır fayası yok klomenın benceeeee
kadında etkısı cok ama

3. ayda bizim de berbatti
ama 6. ayda 90 milyondu
hata etmissin canim

Ben tüp bebekten sonra, 2.ayda doktora gitmiştim herhangi bir parça v.s kaldı mı diye. Bence seninde gitmende fayda var. Eşini ilaç kullanmakta sen ikna edeceksin. Bak pamuğun eşi iğne olmaya başladı, krishazelcim eşine iğne olmuş. Bebiş istiyosa bişeylere katlanacak. Biz tedavi olurken onca iğneyi yemiyomuyduk.
ronyacım geçmiş olsun.

boncuğum evet eşim iğneleri yiyo bak şuan hazırlıyo yapıcam iğnesini :)))) süzgeç gibi olucam diyo 3 ay iğne hergün kolay değil ama sonunu düşününce sıkıntı bile yapmıyoruz sen ne durumdasın tatlım

ben geldim ne kadar çabuk ilerlemiş .....
okumaya yetiştiremiyorum ;)
Kris bayıldım kıyafetlere Rabbim iyi günlerde giymesini nasip etsin inş. Demek bebiş kız Hayırlı evlat olsun inş :)
Baştan beri tam anlamıyla okuyamadım topiği hızla ilerliyor birde maş. :)

benim bugün 15. günüm 10. gün yapmıştım tek çizgiyidi bende bi ara var demişlerdi pco sonra yok dediler en son ultrasyonuda geçen çektiler ama henüz doktora göstermedim o yüzden merak etmiştim...eşimin degerlerde sen dün 5.5 dedinya işte öyle.

sperm testu yaptırmadınız o zam n hıc
kız benımkı klomen hayatta ıcmez cunku daa once ıcte cok berbat oldu :(
ınş klomene gerek kalmaz

BARUK ve BONCUK sağolun fıstıklarım iyi dilekleriniz için
PAMMUK hanımefendi hoşgeldin
CEYLAN canım pko olduğunun en önemli bulgusu adetin 3.günü yapılan hormon sonuçlarıdır
bazen ultrasonda pko görüntüsü oluyor ama herşey normal olabiliyor

Ben tüp bebekten sonra, 2.ayda doktora gitmiştim herhangi bir parça v.s kaldı mı diye. Bence seninde gitmende fayda var. Eşini ilaç kullanmakta sen ikna edeceksin. Bak pamuğun eşi iğne olmaya başladı, krishazelcim eşine iğne olmuş. Bebiş istiyosa bişeylere katlanacak. Biz tedavi olurken onca iğneyi yemiyomuyduk.
ronyacım geçmiş olsun.

valla esim son gunler igne vuracak yer vuramiyordu gobeginin her tarafi mosmosr olmustu
sonuc aldik ama kolay olmadi
cok mucadele ettik.

BARUK ve BONCUK sağolun fıstıklarım iyi dilekleriniz için
PAMMUK hanımefendi hoşgeldin
CEYLAN canım pko olduğunun en önemli bulgusu adetin 3.günü yapılan hormon sonuçlarıdır
bazen ultrasonda pko görüntüsü oluyor ama herşey normal olabiliyor

o zaman yoktur çünkü kan tahlilini yeni yaptırdım ve bi sorun yok dediler:))

fıstığım ben iyiyim kocişimin soğuk almış bütün gün çok yordu beni
neyseki şimdi iyi

bende dedim ronyama bişey mi oldu geçmiş olsun yazmış boncuk korktum :) eşlerimiz hasta olmaya hemen müsait ama benimki kadar nazlı değildir :)) geçmiş olsun hayatım sıcak suyun içine 1 tatlı kaşığı karabiber bir tatlı kaşığı bal koy karıştır yüzü kızarmaya başlıyor hemen ben yaptım bunu ertesi gün ayağa kalktı dene istersen

boncuğum evet eşim iğneleri yiyo bak şuan hazırlıyo yapıcam iğnesini :)))) süzgeç gibi olucam diyo 3 ay iğne hergün kolay değil ama sonunu düşününce sıkıntı bile yapmıyoruz sen ne durumdasın tatlım

Walla, sonu iyi olsunda geri teferruat artık. Bizde Kaan Hocayla tedavinin 3.ayımızdayız canım, ilaçları kullanmaya devam.
Krisim kıskanıyorum ama ben yaaaaaa. Beni de sevin tamam mı?

bende dedim ronyama bişey mi oldu geçmiş olsun yazmış boncuk korktum :) eşlerimiz hasta olmaya hemen müsait ama benimki kadar nazlı değildir :)) geçmiş olsun hayatım sıcak suyun içine 1 tatlı kaşığı karabiber bir tatlı kaşığı bal koy karıştır yüzü kızarmaya başlıyor hemen ben yaptım bunu ertesi gün ayağa kalktı dene istersen

canım arkadaşım sağol beni düşündüğün için :103::103::103:

Back
X