- 31 Mayıs 2011
- 1.831
- 218
- 323
- 32
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #97.321
aynen canım yaaaaa
lorkem göbüşümde yağlanma varda armutmu elmamı olmuş bilmem kullandıgım vitaminler duba etti beni 50 zor gören ben 60 lardayım ve göbüşüm var yani ne yapsam eritsem mmiii
canım Allah yardımcın olsun ınsallah sıkıntısız bı sey oldugunu duyarsın doktordan ve rahatlarsın bır an onceherkese günaydın kızlar saat 1 de eşim beni almaya geliyo iyi bi kadın doğumcu bulduk yada öyle sanıyoruzgörücez artık yara için gidicez benim için nolur dua edin çok korkuyorum dr ne önerirse artık yakılırmı dondurulurmu bilmiyorum bizim bi tanıdık yaktırırsan çocuğun asla olmaz dedi rabbim hakkımda hayırlısını eylesin ben allahımın üzerine attım artık ne olacaksa olsun :44:
2 ay kullandıktan sonra kontrole gıttın mı ekın ne aleemdeydı cıkolata kıstın degısım oldumu
bende beklerken bari onu mu halletsem ne yapsam
hamılelıge engel degıl dırek dıyolar ama bellı de olmuyo ıste bızım durumlar normal olmadıgı ıcın
ben haftaya da rapro cıkartmak ıcın hastane yolarına dusucem sanrıım o zaman da bu kıst varken tup bebe yapmayabılırler
sen duanı yap sebeplerı uygula Rabbım nasıbımızde varsa ergec verecek ınsallah
ben yasmın hıc kullanmadım ama kullananlardan ehp sıkayet duydum
benımk gıneraydı
hıc ole barız yan etkısını gromedım acıkcassı
bıde xeda az once ayrıntılı bı makale oıkudum
e2 ıle ılgılı
sende vucudunun alt bolgesınde yaglanma varmı yanı armut vucut dedıklerı
o yaglanma arttıkca vucuttakı az testesteronu da ostrogene cevırıyomus ve yaglanma e2 artmasına sebep oluyomus
Testosteron | strojen | Seluk CAN | Endokrinoloji, Diyabet ve Metabolizma
anladım canım sımdı saracoglunun sayfasına bakıyorumda
mesela aslanpencesı fsh ı yuksek ve ostrojenı dusuk olanlar ıcın veya menepoz donemı ıcın tavsıye edılmıs ama yukseklere tavsıye edılmemıs
mesela kocalarımız ısırgan ıcıyo ya onu okudum o da ostrojenı baskılıyomus yanı erkekler ıcın ıyı
yanı ostrojenı yuksek olanlar ıcınde ıyı demekkı
bende ısırgan ıceyım barı bıraz hem mıgrene de ıyı gelıyormus
bakalım bu adetımde baska bı doktora daha gıdeyım dıyorum duruma gore ılac kullanayım bende
bıde kızlar ek ostrojen tedavısı alan bayanların dogrdukları erkek cocuklarında da ılerde sperm sıkıntısı oluyomus
dogmamıs cocugmuzun derdıne dusucez bıde yaaa
karden kim o ya saçmalamışşş doc sor ama öyle bşey yokkkherkese günaydın kızlar saat 1 de eşim beni almaya geliyo iyi bi kadın doğumcu bulduk yada öyle sanıyoruzgörücez artık yara için gidicez benim için nolur dua edin çok korkuyorum dr ne önerirse artık yakılırmı dondurulurmu bilmiyorum bizim bi tanıdık yaktırırsan çocuğun asla olmaz dedi rabbim hakkımda hayırlısını eylesin ben allahımın üzerine attım artık ne olacaksa olsun :44:
valla bzıım bı arkadas kılo evrdıgınde hamıle kalmsıtı gercekten
bende mesela zayıf gorunurum ama vucudumda dengesız dagılım var buda hormonlar dan yaglardan tabıkıde
ust taraf 38 e gırebılıyoken alttan 42 gıyıcem nerdeyse mesela
bende spora gıdeyım dıe dusunuyordum dusunceyı aktıvıteye cevıreyım en ıyısı
canım Allah yardımcın olsun ınsallah sıkıntısız bı sey oldugunu duyarsın doktordan ve rahatlarsın bır an once
lorkecim geçmiş olsun hayırdır...birden mi rahatsızlandı babacığın....
XEDA...canım kendini kontrol etmen,sakinleştirmen lazım..
e2de yüksek çıkar başka şeylerde...
yaşanan süreç hiç kolay değil ..daha neler çıkacak karşına...
burda herkesin yaşadığı hemen hemen aynı şey...
herkes katlanıyor ,sabrediyor,çıldırıyor....
ekintosum normalde böyle degilim ki ilacı kulanmaya başlayınca konturol edemiyormmmm kendimi ben çıldırmak istemiyormama bunu düşürmenin bi yolu olmalııııı :44: ekintos ben nekadar şen şekrak biriydim şimdi ninem benden canlı duruyor sosyal alan sıfır burdaa kendimi verecek şeyler bulsam iyi olur amaaaa bana fikir verinnn
kılar ben geldim 9 yomuş olmuş 10 11 12 mm büyüklükte
Dr şimdilik iyi dedi
aslında çok yomurta var ama şu an için 9 tane daha iyi gelişiyo
Dr 17 18 bulurdiyo benim için iki tane kaliteli yeter çok az olsun kaliteli olsun
benden bu kadar
bilgem hastaneden çıktımı acaba inşallah iyi geçmiştir ve kaliteli yomuşlar toplanmıştır
lorkecim geçmiş olsun hayırdır...birden mi rahatsızlandı babacığın....
saolasın arunacım ıcım arahatladı acıkcası bunu duyuncalorkecim benim arkadaşımın 7 cm çikolota kisttiyle ilk seferde tuttu tüp uygulaması kisttinide doğumda alacak cnm
yavrum yaaa erkek olursa mııı ayy :44: lorke sogan suyu kistleri eritiyorya kız ben içsemmi bana akıl ver canımm yaaaa östorojene faydası varmıı aceppp
karden kim o ya saçmalamışşş doc sor ama öyle bşey yokkk
kız bendede memeler kalçalar heryer yuvarlaklaştıııııı ayyy çığlık atasım varrrr
kılar ben geldim 9 yomuş olmuş 10 11 12 mm büyüklükte
Dr şimdilik iyi dedi
aslında çok yomurta var ama şu an için 9 tane daha iyi gelişiyo
Dr 17 18 bulurdiyo benim için iki tane kaliteli yeter çok az olsun kaliteli olsun
benden bu kadar
bilgem hastaneden çıktımı acaba inşallah iyi geçmiştir ve kaliteli yomuşlar toplanmıştır
memoriale gidince ilk mustafa beyle gürüştümhersey guzel olacak canim
mustecep beylemi tedavi oluyorsun? cok methini duymustum ben onun
hayirlisi olsun canim
eda sen kafayımı yedin bu tedavi öncesi bu ne gerginlik e2 kafayı takıp kendi piskolijini bozma yoksa bu durumdan zarar gürürsün bende seni böyle dövermkızlar bu hormon tüpbebekte çok önemliymiş ve düşmesi zor olan bi değermiş ya inanamıyorum ya bi tüp şansımız var oda olmuyor kafamı taşlara vurucagım yaaaa ben doğum konturolu kullanırken sinirlerim bozuluyor herşey tavan yapıyorrr tüm piskolojim 0 oluyor herşeyi yakıp yıkmak geliyor hep bu ilacı kulandıgımda içimde bi canavar oluşuyorr ben ne yapacagım yaaa kızlarrrr
geçmiş olsun canım belki bu dr daha iyidir işin rast gitsinherkese günaydın kızlar saat 1 de eşim beni almaya geliyo iyi bi kadın doğumcu bulduk yada öyle sanıyoruzgörücez artık yara için gidicez benim için nolur dua edin çok korkuyorum dr ne önerirse artık yakılırmı dondurulurmu bilmiyorum bizim bi tanıdık yaktırırsan çocuğun asla olmaz dedi rabbim hakkımda hayırlısını eylesin ben allahımın üzerine attım artık ne olacaksa olsun :44:
bılgemmm az once altta gordum ama cepten mı gırdı acaba
ınsallah ıyı gecmstır toplama ıslemı
gelemem belkı aksama gelırım yazmıstı
merak edıyoruz bılgemm haber et kendınden
yok ekıntosum babam ben evlendıkten sonra mıde amelıyatı oldu 3cm mıdesı kaldı sonra 2 sene kanser tedavısı gordu
sonra tam kanser gectı sevındık bagırsak curumesıyle kardesımın dugununden 2 gun once gecen sen eyogun bakımlık oldu ınce bagırsakları da aldılar 1 senedırde 43 kılodan asagı dusmemesı ıcın bagırsak mıde olmadan ayakta duruyo cok sukur
ama aynı sıslık ve agrılar baslamıs yıne
sabah tomografıye gırdı ama daha sonucu cıkmamıs bısey cıkmaz ınsallah basıt bı seydır sadece
saolasın arunacım ıcım arahatladı acıkcası bunu duyunca
canım benim çok geçmiş olsun...Rabbim korktuğunuz ile karşılaştırıp sınamasın...
şifa versin Allahım...
lorkem inşallah bu bilgilere ihtiyacın olmazbılgemmm az once altta gordum ama cepten mı gırdı acaba
ınsallah ıyı gecmstır toplama ıslemı
gelemem belkı aksama gelırım yazmıstı
merak edıyoruz bılgemm haber et kendınden
yok ekıntosum babam ben evlendıkten sonra mıde amelıyatı oldu 3cm mıdesı kaldı sonra 2 sene kanser tedavısı gordu
sonra tam kanser gectı sevındık bagırsak curumesıyle kardesımın dugununden 2 gun once gecen sen eyogun bakımlık oldu ınce bagırsakları da aldılar 1 senedırde 43 kılodan asagı dusmemesı ıcın bagırsak mıde olmadan ayakta duruyo cok sukur
ama aynı sıslık ve agrılar baslamıs yıne
sabah tomografıye gırdı ama daha sonucu cıkmamıs bısey cıkmaz ınsallah basıt bı seydır sadece
saolasın arunacım ıcım arahatladı acıkcası bunu duyunca
ben soganın sıfa olacagını dusunuyorum
adetın bıtınce baslayıp 15 gun ıcıyorsun
sonrakı aylarda adete 10 gun kala yapıyorsn 3-4 ay boyunca
cakırcım ıyı suan gelısmlerı yumrutalarının masallah
bu surecı bırlıkte yasamak heyecanlı hakkaten
hem bızde bılgılenmıs oluyoruz
ben hıc bısey bılmıyorum tuple ılgılı cunku
allah razı olsun ekitos tşk
çakır şansın bol olsun inşallah
Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın
inşallah ronyam inşallah
nasılsın kızın nasıl
ınsallah ekıntosum duanı beklıyorumcanım benim çok geçmiş olsun...Rabbim korktuğunuz ile karşılaştırıp sınamasın...
şifa versin Allahım...
lorkem inşallah bu bilgilere ihtiyacın olmaz
bebeyin inşallah kendiliğinden gelir
ama ihtiyacın olduğu zaman da bizden öğrendiklerini iyi yaz hafızaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?