- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #97.961
ekin netteki gördüğünle yakından gördüğün aynı olmuyor katologda bile farklı çıkmış beyaz
ben kırmızısını beğenmiştim ama tonu arabanın farlarının tonundaymış vazgeçtim navigasyonu
vardı herhalde ben en çok bagaj özelliğini sevdim genişşşşşşşş ceylan rahat sığar
ekin netteki gördüğünle yakından gördüğün aynı olmuyor katologda bile farklı çıkmış beyaz
ben kırmızısını beğenmiştim ama tonu arabanın farlarının tonundaymış vazgeçtim navigasyonu
vardı herhalde ben en çok bagaj özelliğini sevdim genişşşşşşşş ceylan rahat sığar
eskiden çok gümüş takım vardı kalabalık yapıyor diye atmıştım yazık oldu
olsun kız borç yiğidin kamçısı
oooo bizimde borç çooooook
benimkide yiğit olmayı sevdi Allah hepimizin yardımcısı olsun
memursan anadan babadan bişey kalmadıysa borçla bişeylere
sahip oluyorsun zaten napalım Rabbim hayırlısını versin ödeme
kolaylığı versin
bırak ceylan ılgılensın yemekse
delümüsün bagajda ne işim var bilmiyonmu şişmanları öne oturturlar arkaya daha çok kişi sıgsın diye ben öne otururum gibime geliyoekin netteki gördüğünle yakından gördüğün aynı olmuyor katologda bile farklı çıkmış beyaz
he kızzzzz ohhh bir sürü altınım vardı hepsini bozdurduk ev aldık annemle ablamın taktıklarını bide künyeler falan hariç tabibizden sonrakiler düşünsün dimi :))
Allah sağlık versinde öderiz nasılsabenimkide yiğit olmayı sevdi Allah hepimizin yardımcısı olsun
memursan anadan babadan bişey kalmadıysa borçla bişeylere
sahip oluyorsun zaten napalım Rabbim hayırlısını versin ödeme
kolaylığı versin
bu konuda en sanslımız ceylan heralde
cevızlerı var kayın babasının
delümüsün bagajda ne işim var bilmiyonmu şişmanları öne oturturlar arkaya daha çok kişi sıgsın diye ben öne otururum gibime geliyo
he kızzzzz ohhh bir sürü altınım vardı hepsini bozdurduk ev aldık annemle ablamın taktıklarını bide künyeler falan hariç tabi
Navigasyon falan extra ücret konuşulmadımı kıss
o zaman siyah alın en iyisi
inşallah bebiş içinde oto koltuğu almak nasip olsun en kısacıkkkkkkkk zamanda:)
delümüsün bagajda ne işim var bilmiyonmu şişmanları öne oturturlar arkaya daha çok kişi sıgsın diye ben öne otururum gibime geliyo
he kızzzzz ohhh bir sürü altınım vardı hepsini bozdurduk ev aldık annemle ablamın taktıklarını bide künyeler falan hariç tabi
hala var bişeyler diyorsun :)))
bnde dıorumkı ekın neden hep nette
meeger gununu gun etmıs ucuz hedıyelık esya arıormus
garbım yha
bu kadar zor gunler gcrdıgını blseydk
aramızda para toplar bz bısıler alırdık
kız ekın senın yumurtan bu hdıyeden dolayı catlamıs olmasınnnnnnnnn
resımde begendıgım kunyen vardı
o benım olabılırmı
koşunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ceylanda altın cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?