Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
şuanda belim ağrıyor ekintosum ama asla isyan etmiyorum daha fazlasınada razıyım sonunu düşündükçe zaten unutuyorsun acıları evet son zamanlarda ağrıda oluyor sürekli idrara çıkma uyuyamama ama şükürler olsun herzaman evt ailemin yanındayım tek korkum doğumdan sonraki kalabalık süreç beni bekliyo

canım ben oğlumda doğumumda annelerdeydimm
o kalabalıktan nefret etmiştim hatta benim için büyük bir sendrom o yaşadığım dönem
bu doğumum için herkese şimdiden haber saldım kırkım çıkmadan kimseyi kabul etmiyorum diye
sende şimdiden annene söyle çok kalabalık olmasına müsade etmesin
her gelen giden bir şey diyor zaten ağrın oluyor yani bir zorlu olabilir senin için
şimdiden tedbirini al

o süreç hepimizin korkulu rüyası zaten..:1:

şimdi sen annenlerdesin...peki kayınvalidenler nerdeler onlarda gelecek mi?

eşime en çok ihtiyacım olduğu dönemde istanbul a geldim onu ankarada bıraktım çok duygusalım bu yüzden :43:
ailem istanbulda kayınvalidemler kocaelide oturuyolar onlar doğuma gelecekler inşallah :34:

bende bir haftadır her gece 4 te kalkıyorum dahada yatamıyorum
geceleri genelde 12 gibi uyuyorum
uykusuzluktan başım ağrıyor artık
işyerindede işler çok yoğun
37. haftaya kadar çalışayım diyordum ama sanırım çok zor
35 i devirsem şükrederim
aynen öyle...bende 5e çeyrek kala kalkıyordum 7 ye kadar...vücut alıştı hemen o saate birde bişeyler yersen o saatte kesin yine istiyor...biraz geçti benim inşallah gene gelmez....

gece süt içiyorsun değilmi uyumadan hemen önce :34:

canım sütü gün içinde içiyorum yada yatmadan 1 saat önce...

avent en iyi marka bana görede ama aklımda hep şu var alsammı almasammı gerek olurmu :26:

canım bence gerek var çünkü yeni doğan bebek doğduğunda yeterince ememiyor
süt yeterinde boşalmıyor göğüslerde sancı oluyor
yada boşa akıp gidiyor
ilk zamanlar göğüsler dolu olduğundan sağıp dondurucuya atabilirsin
ben aldım emzirmeyi düşünüyorum kısmetse ama yinede gerek oluyor
ilk doğumumda gece yarıları göğüslerimin sancısından ağladığımı bilirim

canım ben oğlumda doğumumda annelerdeydimm
o kalabalıktan nefret etmiştim hatta benim için büyük bir sendrom o yaşadığım dönem
bu doğumum için herkese şimdiden haber saldım kırkım çıkmadan kimseyi kabul etmiyorum diye
sende şimdiden annene söyle çok kalabalık olmasına müsade etmesin
her gelen giden bir şey diyor zaten ağrın oluyor yani bir zorlu olabilir senin için
şimdiden tedbirini al

ronyam benmi abartıyorum bilmiyorum ama şöyle anlatayım bizim aile apartmanı aşşağı katlarda babannemler amcamlar herkes var yengelerim v.s hepside meraklı zaten bide çocukları hiç düşünemiyorum :47:
babannem şimdiden zaten başladı yok kundak yapıcam yok emzirmene giricem bugüne kadar kimseyi kırmadım ailemden hep uysal davrandım babanneme kundak istemiyorum o eskidendi diyorum yok yok olmaz ben yapıcam diyo babanne anne karnında hareket eden bir çocuğu kısıtlamak olmaz yaptırmıcam diyorum küsüyo bu defada banane
annemlere dedim kimseyi odamda istemiyorum emzirirken tek olucam ben herkesin içinde emziremem yok odama şu girer bu girer asla ve asla öptürmemde zaten yeni doğmuş bebeği anlayacağın kalabalık bir ortama giricem birde lohusa duygusallığı nasıl yaparım bilmiyorum Allah dan kardeşim cadıdır o ben demesemde halleder onu tembihliyorum şimdiden

canım bence gerek var çünkü yeni doğan bebek doğduğunda yeterince ememiyor
süt yeterinde boşalmıyor göğüslerde sancı oluyor
yada boşa akıp gidiyor
ilk zamanlar göğüsler dolu olduğundan sağıp dondurucuya atabilirsin
ben aldım emzirmeyi düşünüyorum kısmetse ama yinede gerek oluyor
ilk doğumumda gece yarıları göğüslerimin sancısından ağladığımı bilirim

benim göğüs uçlarım var ronyam ama içine gömük desem yeridir üşüyünce çıkar göğüs çıkarıcı pompa aldım bende nekadar işime yarar bilmiyorum korkuyorum emzirememekden aslında göğüs ucu kreminide şimdiden kullanmaya başladım zaten

ronyam benmi abartıyorum bilmiyorum ama şöyle anlatayım bizim aile apartmanı aşşağı katlarda babannemler amcamlar herkes var yengelerim v.s hepside meraklı zaten bide çocukları hiç düşünemiyorum :47:
babannem şimdiden zaten başladı yok kundak yapıcam yok emzirmene giricem bugüne kadar kimseyi kırmadım ailemden hep uysal davrandım babanneme kundak istemiyorum o eskidendi diyorum yok yok olmaz ben yapıcam diyo babanne anne karnında hareket eden bir çocuğu kısıtlamak olmaz yaptırmıcam diyorum küsüyo bu defada banane
annemlere dedim kimseyi odamda istemiyorum emzirirken tek olucam ben herkesin içinde emziremem yok odama şu girer bu girer asla ve asla öptürmemde zaten yeni doğmuş bebeği anlayacağın kalabalık bir ortama giricem birde lohusa duygusallığı nasıl yaparım bilmiyorum Allah dan kardeşim cadıdır o ben demesemde halleder onu tembihliyorum şimdiden

canım pammukum keşke evinde olsaydın çok daha iyi olurdu
benim sana tavsiyem bu dönem senin hayatın boyunca hep çok iyi hatırlayacağın bir süreç olacak
sakın kimselerin seni üzmesini yada en özel zamanını mahvetmelerine izin verme
şimdiden tavrını koy yoksa çok üzülürsün
ayrıca kırkı çıkmamış bebeğin yıldızı çok düşük olur nazara gelir
çok fazla odana kimseleri alma

benim göğüs uçlarım var ronyam ama içine gömük desem yeridir üşüyünce çıkar göğüs çıkarıcı pompa aldım bende nekadar işime yarar bilmiyorum korkuyorum emzirememekden aslında göğüs ucu kreminide şimdiden kullanmaya başladım zaten

yok canım korkma bir şey olmaz emzirirsin inşallah

göğüs ucu kremi derken?yara olmaması için mi?

canım pammukum keşke evinde olsaydın çok daha iyi olurdu
benim sana tavsiyem bu dönem senin hayatın boyunca hep çok iyi hatırlayacağın bir süreç olacak
sakın kimselerin seni üzmesini yada en özel zamanını mahvetmelerine izin verme
şimdiden tavrını koy yoksa çok üzülürsün
ayrıca kırkı çıkmamış bebeğin yıldızı çok düşük olur nazara gelir
çok fazla odana kimseleri alma

krisle bu konuyu çok konuştum bir dönem sürekli gitsemmi gitmesemmi vardı zaten ilk geldiğim günlerde çok ağladım keşke gelmeseydim diye kris bana özellikle sakın istanbul a gitme evinde doğum yap demişti şimdi ben haklıyım diyor ve haklıda ronyam annem çalışıyo gelse bile 1 hafta kalabilirdi kardeşim desem 22 yaşında yine babanne olacak yanımda bebek bakmasını bilmem etmem birazda bunları düşünerek geldim eşimde yapamıyorsan gel ben yanındayım dedi ama iş işden geçti artık ben gidicem dediğim ilk günlerde kafayımı yedin diyolardı bende oturdum kaldım işte canımıniçi

hoşgeldinn lorkemmm
dürtüyorumm vala bıdığı uyuma uyan artık diyorumm :1:
canım ateş topiğinde gebiş patlaması var 3 tane gebiş var maşallah
özellikle meleğe çok sevindimm aylarca çok emek verdi
inşallah sağlıkla kucağına alır
darısı tüm arkadaşlara olsun
yaa gunduz evevrythıngı gormustum kutladım ama melekk sonradan haber vermıs masallah yaa
3. kım onu bulamadım yazılar arasında

lorkeeeeee yine gezmelerden mi geldinnnn:))))

yok kız gunduz gıttım geldım aksam ustu
aksam evdeydım hep acamadım ama bılgısayarı

kızlar benim iki hafta sonra şeker yüklemem var
acayip tırsıyorum feci tatlı çikolata yiyorummm büyük bir ihtimal çıkar gibi geliyor :26:

yaa gunduz evevrythıngı gormustum kutladım ama melekk sonradan haber vermıs masallah yaa
3. kım onu bulamadım yazılar arasında

yok kız gunduz gıttım geldım aksam ustu
aksam evdeydım hep acamadım ama bılgısayarı
kocişini özledin tabi:98:
evet 36 hafta bittikden sonra kullanmaya başlıyorsun yani ben kendi adıma böyle yaptım olması gerekende bu çünkü son haftalarda göğüs ucu yarılıyo ve kuruyor

ne kullanıyorsun peki???????????

Back
X