Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

her evlilikte olan şeyler delüüüüü
yok hepsi yazıyo canım ama ben son halveti kanama gelecekse gelsin diye yapmıştım hemde hem kahvaltıdan önce hemde kahvaltıdan sonraaa ne eziyet çektirmişiz içerdekine
çok garip yaa hiç evden çıkmak istemiyorum kesinleşene kadar kesinleşincede evde durmam sevincimden diyorum sürekli annem ablam arıyo nasılsın diye eşim çok seviniyo ilk kez bu ay agzından çocuk mevzusunu kafaya takıyorum dedigini duymuştum bi arkadaşı var ona evlen evlen diye bu kafayı yedirmiş bizden sonra evlendiler şimdi koca kızı var hele onu düşündükçe delleniyorum adamın evlen diye başının etini yedim şimdi kocaman kızı var demişti eşimin üzüldügünü bilmek beni daha çok üzmüştü çok dua ettim eşimin üzülmesine demekki rabbimde razı gelmedi ve yüzünü güldürdü eşim baba olmayı çok hakediyo benim yegenlerimi nerdeyse benden daha çok seviyo tabi onlarda eşimi ama eşim şuan temkinli çok konuşmuyo bu konuyu ve kimseye söylemek istemiyo kesinleşsin öyle diyo hele ben şu alyazmalımı izlerken ne hevesleniyodum asiyeye yaaaa

ben hala yarın kötü bi süprizle karşılaşmaktan korkuyorum:18::18::18::18:
daha hiç kimseye söylemedik benim ailem harici kaynanam falan bilmiyo kesinleşsin öyle söyleyecez

Allahın izniyle kötü bişey olmıcak nekadar rahat ol desemde olmıcağını biliyorum bak bize hala yüreğimiz pır pır
bu korkun hiç bitmicekki heraşaması farklı oluyor bol bol dua et emi Rabbimize emanetler
kaynananı çok merak ediyorum
benimki 4 yıl başımı beynimi yedi tabi olmadığını bilmiyordu biz yapmıyoruz zannediyordu
neyse eşim haber verince ilk tepkisi doğsa şimdiye 3 yaşında olurdu dedi
yine memnun edemedik anlıcan

okurum tabi aşkım ay ezberimde var abdestsiz okunuyımuydu heyecandan kafam karıştı :26::26::26::26:
haa bide kızlar bişey söylüyecem size sürekli unutuyorum meryem suresini okuyanlar sacde var yapmayı unutmuyosunuz inşallah bende okudum daha bi tane okudukça yazarım

ceylan kayınvalideciğine verdin mi müjdeyi
yok canım vermedim geçen ekine demiştimki benim kayınvalidem hiç başkalarının torunu olmuş çocugu olmuş yanımda konuşmaz demiştim en son geldiginde söyledi bi arkadaşı ben babaanne oluyorum sen olmuyomusun demiş hiç sesimi çıkarmamıştım yarın gidip git sende o kadına bende babaanne oluyorum de diyecem
ceylan genelde bulantı 8 haftadan sonra başlıyor
belkide hiç olmaz benim çok olmuştu
inşallah olmaz canım yaa ama bana olur gibi geliyo bahtsız bedevinin tekiyim nede olsa

içerdekine eziyet diyince bizde ilişkiye giriyorduk çok baskı oluyordu ben de kesin kist demiştim hatta sonkez girdiğimizde yarım bırakmıştı o kadar canım yanmıştı...ayyyylaaarrrrr önceeeeeee

ne güzel anlatmışsın eşlerimizin durumunu..
içini ferah tut.artık Rabbime emanetler....

neresinde secde var.ben bir tane okumuştum ,olmadımı yani...

öyle deme belli olmaz hem olsun bişey olmaz gelip geçiyor

ayyy bunlar hep böyle yaaa bende merak ediyorum açıkçası
ediyorum canım yaa insan korkuyo ama bebiş olasa şimdiye ateşim düşerdi yada adet olurdum dimii:18::18::18:

hayırlı akşamlar kızlar
bugün çok yoğundum yorgun ve hastayım ama en önemlisi
şükürler olsun iğnelerimi aldım yorgunluğuma değdi Allah nasip ederse
bir dahaki adette takibe başlıyoruz bu ay olmamasına sevindim çünkü
20 lik dişim üçüncü kez apse yaptı ağrısı boğazıma vuruyor yutkunmakta
zorluk çekiyorum bugün iğneleri alabilmek için 2 saat bekledim soğukta
dişimde coştu şimidye kadar erteledim korkumdan ama inşallah apse
geçince çektireceğim kurtulmak istiyorum şu illetten

kizlar iyi gecelerrrr
birsey soracagim size

ayni renkte tisortlerimi yikadim soguk yikamada oldugu halde birkac tanesini boyamis bisey

duzeltme imkanim varmi kosla ya falan bastirsam fikri olan varmi?

canim cok gecmis olsun
hemen cektir onu basina bela olur hamileliginde

ayy bendede olurdu normalde agrı ama o kadarda olmadı sayılır yani ya fark ettim eşim arkadaşlarıyla telde bile görüşmek istemiyo fazla hele faceye hiç girmiyo herkes çocuklarının fotosunu koymuş yeni dogan bebişlere falan hiç bakmıyo bile canım yaa ne kadar üzülüyomuş bende içimden ne rahat adam diyodum

dıs agrısı kotudur yaaaaaaaaa
takıp demek haaaaaaaaa
ay cok sevndım dıger ayın hamısı sensın
ay tektek tekkkkkkkk keske lıste dolsaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…