Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İyi akşamlar kızlar, nasılsınız ?

Ben histereskopiyi oldum bugün poliptrn kurtuldum. sizde ne var ne yok

Ohh gitti bi sorun daha geçmiş olsun canımmm

tatlim senin ovulasyon gunlerin sasmis ozaman
acaba hep boylemiydi ?
bide erken catlamis heralde
e sen ondan tutturamiyon ozaman

durumunu okumadim nerede yazdin?

yok krisim ben hem ov. testi hemde ateş yöntemiyle kontrol ediyodum zaten 13-14.gün yumurtluyordum.
Sadece geçen ay belime yakı yaptım diye adet 18.gün geldi.

bu son durumda 12 mm lik yumurta için doktor çatlamış demedi sadece yok olmuş dedi:)
3 yumurtan var olması gereken boyutta pazartesi gel dedi.

Ohh gitti bi sorun daha geçmiş olsun canımmm

yok krisim ben hem ov. testi hemde ateş yöntemiyle kontrol ediyodum zaten 13-14.gün yumurtluyordum.
Sadece geçen ay belime yakı yaptım diye adet 18.gün geldi.

bu son durumda 12 mm lik yumurta için doktor çatlamış demedi sadece yok olmuş dedi:)
3 yumurtan var olması gereken boyutta pazartesi gel dedi.

Teşekkür ederim ekinciğim. sen nasılsın gittin mi doktora. takip başladımı

ekinciğim sıkıntılar bitecek merak etme. o yakı etkiledi bence seni. artık doktorada gidiyosun. herşey kontrol altında. sen adımını attın. inşallah Rabbim sanada nasip edecek bir bebiş. Allah kolaylık versin. bu arada ben 6 tane meryem okuyabildim. bugünde kanamam var okumuyorum o yuzden haftasonu müsade ederseniz bitirecem 10 adeti eğer yok değilse 6 tane okuyabildim malasef :(((( adet girmeseydi araya kesin bitirirdim ama işte böyle oldu malasef

Teşekkür ederim ekinciğim. sen nasılsın gittin mi doktora. takip başladımı

yumurtamı takip ediyoruz sorunmu takip ediyoruz anlamadım ama ediliyo bişiler:)
adetin 3.günü 1 tane 12 mm yumurtan var bu kdr büyük olmaması laızmdı dedi. perşembe gel dedi
gittim.o yok olmuş 3 tane yumurtan var pazartesi gel dedi.
beklicem artık ..
önümüzdeki ay iğneli takip düşünüyordukki bilgem imdadıma yetişti bi kutu göndercek Allah ondan razı olsun yaa.

ekinciğim sıkıntılar bitecek merak etme. o yakı etkiledi bence seni. artık doktorada gidiyosun. herşey kontrol altında. sen adımını attın. inşallah Rabbim sanada nasip edecek bir bebiş. Allah kolaylık versin. bu arada ben 6 tane meryem okuyabildim. bugünde kanamam var okumuyorum o yuzden haftasonu müsade ederseniz bitirecem 10 adeti eğer yok değilse 6 tane okuyabildim malasef :(((( adet girmeseydi araya kesin bitirirdim ama işte böyle oldu malasef

sonra okursun canım.okuyabildiğimiz kadar devam edelim süresi falan yok bu kez.
tam bizler için bir dua çünkü.

yumurtamı takip ediyoruz sorunmu takip ediyoruz anlamadım ama ediliyo bişiler:)
adetin 3.günü 1 tane 12 mm yumurtan var bu kdr büyük olmaması laızmdı dedi. perşembe gel dedi
gittim.o yok olmuş 3 tane yumurtan var pazartesi gel dedi.
beklicem artık ..
önümüzdeki ay iğneli takip düşünüyordukki bilgem imdadıma yetişti bi kutu göndercek Allah ondan razı olsun yaa.

Hadi canım hayırlısı olsun. inşallah iğneler işe yararda gelir senin bebek. bu önden giden yumurtalar iyi olmuyo galiba. benim tüp tedavide zaten 4 tane yumurtam vardı. bir tanesi almış başını gitmişti 30 mm olmuştu (yuh). diğerleri 18 mm di . bir yerde okumuştum belki de yalnış hatırlıyorum krisim beni düzelt yalnışım varsa. böyle önden giden yumurta iyi olmuyo galiba tüpte. ama normalde nasıl oluyo bilmem. ama sen kalbini bozma . ben inannıyorum herşey güzel olcak. eğer eşinin durumu düzeldi ise, iğneli takip işey yarayacaktır Allahın izniyle

krisimmmmmm nererye kayboldun önceki sayfada sana yazmıştım. oğluşun olur inşallah diye. nasılsın keyifler nasıl. sen mutlu ol arkadaşım. hiç bişey üzmesin seni. evinede döndün artık çok şükür. öpüyorum seni kocaman

Hadi canım hayırlısı olsun. inşallah iğneler işe yararda gelir senin bebek. bu önden giden yumurtalar iyi olmuyo galiba. benim tüp tedavide zaten 4 tane yumurtam vardı. bir tanesi almış başını gitmişti 30 mm olmuştu (yuh). diğerleri 18 mm di . bir yerde okumuştum belki de yalnış hatırlıyorum krisim beni düzelt yalnışım varsa. böyle önden giden yumurta iyi olmuyo galiba tüpte. ama normalde nasıl oluyo bilmem. ama sen kalbini bozma . ben inannıyorum herşey güzel olcak. eğer eşinin durumu düzeldi ise, iğneli takip işey yarayacaktır Allahın izniyle

evet yumurta rezvr sıkıntısından oluyo işte bu. benim tüp tedavim bu yüzden iptal olmmuştu biri önden gidip çatladı.
tüp denemeye kalksak benden her ay yumurta toplanıp havuz oluşturulucak birkaç ay sonra tüp bebek yapılacak ona maddi gücümüz yetmez Allahım yardım etsin ya :14:

Maviskom cok gecmis olsun.
Cok iyi olmus,kurtulmussun.
Bida olmsin insallah ..

Canım nasılsın kuzum. beklemek zordur şimdi sana. ama sen kalbini ferah tut. sana topikçe dua ediyoruz. inşallah sıkıntıların bitecek Allahın izniyle. nasıl geçiyo günler. su gibi geçsin de bitsin inşallah tatlım. güzel haberlerini bekliyoruz dört gözle

Kris"immm yarından itibaren test gününe 5gün kalıyor.
Çok heyecanlıyım.
Içimden bir ses hamile olduğumu söylüyor.
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah.

mavilikız çokk geçmiş olsun
polip gebeliği engelliyo diye biliyorum kurtulduğun iyi olmuş

sağol tatlım. sen nasılısın. senin tedavin sonucu ben almanyadaydım topiğe girememiştim. sonradan öğrendim ama üzüntümden bişey yazamadım. Rabbim bidaha yaşatmasın. bende yaşadım bilirim acısını. İnşallah bebişin normal yollardan gelir canım. Allah tez zamanda yüzünü güldürsün

ekin adetinin 3. günü görünen yumurta kist olmasın yani geçen aydan kalma olabilir
adetinlede atılmıştır belki

bilmiyorum canım dr açıklamadı bense artık sorundan kaçtığım için sormadım hiçbişi.
sadece yok olmuş dedi.inşallah öyledirde çatlayıp diğerlerininde dengesini bozmamıştır.

Back
X