Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlaaarrrr ben geldim kayınvalidemgildeyim degerim 233.7 çıktı doktor güzel yükselmiş dedi ultrasyona haftaya gel o zaman alalım şimdi bişey gözükmez dedi sadece folikasit verdi diger kanlarıda haftaya veririz dedi haberler böyle kızlar darısı başınıza olsun inşallah bilgemmm bi ara hamiş listesini yayınlasnda doya doya baksam:1::1::1::1::1::1:

ayyyy canımsın benim ya şimdi kesinleşti ya mutluluğumuza mutluluk eklendi rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah nasıl sevindim anlatamam çok dikkat et kendine tatlım :21:

canım ya çok geçmiş olsun, senin bünyen ne kadar hassas böyle vitamin kullan mutlaka..
cok sagol melegım
ESRAM canım benim çok geçmiş olsun kız senin üzerinde kötü gözmü var ne sürekli rahatsızlanıyosun rabbim şifanı versin inşallah kendine çok iyi bak bitanem :71:
bır bılsem :(
dudaklarımı gorsen mıden bulanır
yaralar bagladı 1 gunde
4 dudak var gıbı sıstı :(
kızlaaarrrr ben geldim kayınvalidemgildeyim degerim 233.7 çıktı doktor güzel yükselmiş dedi ultrasyona haftaya gel o zaman alalım şimdi bişey gözükmez dedi sadece folikasit verdi diger kanlarıda haftaya veririz dedi haberler böyle kızlar darısı başınıza olsun inşallah bilgemmm bi ara hamiş listesini yayınlasnda doya doya baksam:1::1::1::1::1::1:

ay cok sukur
rabbım saglıklan kucagına almayıda nasp etsın ınsallhhhhhhhhhh dombılımmmmmmmmm
taze anne :1:

maşallah canım Rabbim tamamına erdirsin :nazar::nazar:

cok sagol melegım

yaralar bagladı 1 gunde

ay cok sukur

yok canım öyle deme sen her halinle güzelsin bence sende nazar var bide canım nolur fazla sitrese girme artık bak sonradan acısı çıkıyo rabbim senin yüzünede baksında şu sıkıntıların biran evvel son bulsun

ayyyy canımsın benim ya şimdi kesinleşti ya mutluluğumuza mutluluk eklendi rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah nasıl sevindim anlatamam çok dikkat et kendine tatlım :21:

şimdi sevinebilirim hep korkuyodum allaha şükür bu kadarı olduya gerisi gelir allahın izniyle rabbim inşallah sizede nasip etsin:16::16::16::16:

cok sagol melegım

yaralar bagladı 1 gunde

ay cok sukur

esraamm allah razı olsun bana yetiş inşallah kırklarımız karışsın:49::49::49:
sanada çok geçmiş olsun panikatagın degil dimi başka bişeymi oldu rabbim önce şifanı sonra bebişini göndersin inşallahhh:38::38::38::38:

kızlaaarrrr ben geldim kayınvalidemgildeyim degerim 233.7 çıktı doktor güzel yükselmiş dedi ultrasyona haftaya gel o zaman alalım şimdi bişey gözükmez dedi sadece folikasit verdi diger kanlarıda haftaya veririz dedi haberler böyle kızlar darısı başınıza olsun inşallah bilgemmm bi ara hamiş listesini yayınlasnda doya doya baksam:1::1::1::1::1::

istediğin liste olsun şeker :)
siz yeterki hamile kalın liste yayınlamak zevk olur :23:

سْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي

Krishazel ............................ Prensesimiz geldi , hoşgeldi , maşallah ona
gulumgulum..........................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona
boncukboncuk:.......................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona
baruk:.................................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona
nun.....................................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona
sumak:................................Prensesimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona
ceymi.................................hani çok zordu Bebişimiz Kız..
Pamukkk:.............................resmen kaza ara hamiş kaldı bu deli falla Bebişimiz Erkek..
fatma84:.............................4 tüpten sonra gelen normal mucizeee Bebişimiz Erkek..
Hazel82:............................ Tüp yapalım dedi, doğal geldi meleğiBebişimiz Erkek..
Vedael:..............................Bebeği şimdi içindeee Bebişimiz Kız..
Kayyum:........................... Bir mucize bebiş daha
Adaesila............................Bir mucize bebiş daha Bebişimiz Erkek..
Ekintos:............................ Dna hasarı bahane , bu kız şuan hamileee Bebişimiz Erkek..
Midye:..............................Kuzusu annesinin göbüşünde Bebişimiz Kız..
Ronya: ........................... ...Azmin sonu Bebişimiz Kız..
Esilanur:.............................2. tüp bebişkomuz Bebişimiz Kız..
Papatya:............................Maşallah hem ona hem bebeğine Bebişimiz Erkek ..
Melisela.............................. Annesinin kuzusu gelmiş Bebişimiz Erkek ..
Butterfly33..........................Yeni bir sürpriz yumurta
ceylan.................................azmin sonu:hamişşşşş :49::49:
bilgemmm.............................08,12,11,perşembe :emir_bebek:
kadser:................................özlemeye doydum,sana acıktım artık gel
meri58::...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
esra:..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
yağmurum:..........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
antalya2011........................,hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
aruna:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
mues::................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
ekin79 :..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
hstc..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
eneslena............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ......
karden...............................inş yeniden gelecek meleği....
Lorke................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
sevser...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
xeda.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...Kasımda-tüp bebek :)
çakır.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyo ...Kasımda- tüp bebek :)
umud................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
yeter...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
gözyaşı ...........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
gamzelim.66......................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
eeeesssx..........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
maviikiz............................hamiş olma yolunda hızla ierliyor....
gökcen44.........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor....
deli kız ..........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
"Rabbim! Bize katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" amin

هُنَالِكَ دَعَا زَكَرِيَّا رَبَّهُ قَالَ رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء aminnnnnnnn

İyi akşamlar kızlar, nasılsınız ?

Ben histereskopiyi oldum bugün poliptrn kurtuldum. sizde ne var ne yok
geçmiş olsun maviiiiiiiiiiiiiii

ceylannnn hadi tadını çıkar bacımmmm çok sevindimmmmmmmm:21:

ceylannnn topiğin 21. hamişi olacağın aklına gelirmiydi?
DELÜ DOMBİLİ hadi gözümüz aydın... :nazar::emir_bebek:
Sağlıkla kucakla yeğenimi yeğennnnnnnnnn :48:

ceylanım yok panık atak deıl
agır enfeksyon :(

kaynanlara haber verdın artık demı
tavrını anlatta dınleylım :)

hem bu ıgnlere bebekte kalmaz ıcımde
kesın adet gozukur bu ay bnde :(

Son düzenleme:
MAVİŞ canım çok çok geçmiş olsun polipten kurtulmuşsun gözün aydın rabbim bu emeklerinin karşılığını tez zamanda versin inşallah

yok canım yaa kız sezeryan oldu 3 gündür hastanede çıkınca götürücez artık.bebiş 2500 kilo olmuş tabi o kadar sigara zıkkımlandıki deli.şimdide hastanede ememiyor diye dayamışlar mamayı çok kızdım yaa

rabbım baska dert vermesın
sımdıkı cocuklar genllıkle ememıyor
neyse yesınde mama yesın
saglıklı olur ınsallah

hayırlı olsuuuun tekrar.
saglıklada kucagına alırsın inşallah. :nazar::emir_bebek:

mavi canım sende polip aldırmışsın.bir adım daha yaklaştın bebişe inşallah.
geçmiş olsun.

esra çoook geçmiş olsun.
kısa zamanda saglıgına kavuşursun inşallah.

kızlar ben esilanuru merak ettim.haberi olan var mı.
inşallah daha iyi olmuştur.

kızlar bende bugün ilk defa ateş ölçtüm.açıklıyorum:9::27:
adetin 15.günü 36,5 duyurulur:9::9:

ceylancım maşallah:nazar:Allah tamamına erdirsin.:16:

Rabbim bu güzel cuma hürmetine bütn arkadaşlara isteyenlere basip etsin....

ceylancım biraz evvel meryem suresinin secdesini yaptım.eksikleri ile Rabbim kabul etsin...

esracım senin ayetel kürsiyi de şimdi cuma vakti okudum...

0 %14 (tamamı sağlıklı sperm sayısı)
1 %56,1
2 %18
3 %4,6
4 %7,3 (şiddetli hasarlı sperm oranı)

0 kategorisine giren spermler, DNA bakımından tamamen sağlıklı demektir, yani çocuk yapması için bu yönüyle hiç bir engelleri yok. Esas sonuç beklediğimiz kısım da zaten bunlar. Diğer gruplardaki spermlerin DNA molekülü az ya da çok hasarlı. 1 kategorisinde bu hasar daha az iken, 4 kategorisindekilerin tüm DNA'ları ileri derecede hasarlıdır. Bu grup, başarı şansı en düşük olan gruptur. DNA hasarları infertilitede önemli bir faktör olarak görülüyor. Ama yine de, şiddetli hasarlı da olsa bunlarla gebelik sağlanabilir. Ama başarı oranları anlamlı derecede düşüyor. Örneğin bir araştırmada, hiç hasar bulunmayan (0 grubu) spermlerle tüp bebek yapılmış ve %30'un üzerinde gebelik elde edilmişken, hasarlı spermlerle bu oran %5'e kadar düşmüş. Ayrıca, her merkezin kendine göre bir sınıflandırması var. Bazıları sınır değer olarak %15'i kabul ederken, diğerleri %57'yi normal alıyor. Yani bu değerlerin altını normal, sağlıklı kabul ediyorlar. Biz ise, kullandığımız teknik sayesinde tamamı hasarsız spermleri net olarak sayabiliyoruz. Dolayısıyla da daha net kanıya varmak mümkün, yani sizde her 100 sperminizin 14'ünün tamamen sağlıklı olduğunu bilebiliyoruz. Bu çok daha kesin bir sonuç. Çünkü, tüp bebek yapılırken rastgele bir sperm seçilir ve o sperm yumurtaya enjekte edilir. Hangi spermin DNA'sı hasarsız, bunu anlayamadığımız için, ne kadar çok sayıda sperminiz 0 kategorisinde olursa, bu sağlam spermi seçme şansımız da o derece artar. Keşke tüm spermleriniz 0 kategorisinde olsa, yani tamamı sağlam olsa. İşte bu nedenle de size tedavi veriyorum ve bu %14'ü mümkün olduğunca artırmaya uğraşıyoruz. Bunun için aşağıdaki tedaviye başlayalım:

Klomen tablet. Sabahları aç karnına sadece yarım tablet alınacak.
Endol tablet. Sabahları tok karnına 1 tane alınacak.
Proxeed plus. Sabah ve akşamları 1 tane, suya karıştırılıp tok karnına içilecek. Bunu eczanelerde ya da internet üzerinden temin edebilirsiniz.
Diyet. ANDROLOJİ SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ sayfasında yazılı diyete de uymaya gayret edin.
1 ay sonra kanda FSH, LH ve Testosteron bakıp, bana yazacaksınız.
Saygılarımla.

Prof.Dr. Kaan AYDOS

Back
X