Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar banada kaan aydostan cevap gelmiş.morfoloji sıfırdı fsh 2,12 bize iki ilaç yazmiş.biray sonra gelebilirseniz burda morfolojiye ve dna bozuklugu varmı diye bakarız demiş çünkü dna bozuklugu morfolojiyi yakından etkiliyormuş. bizim diger degerler iyi gibiydi sizin normal yollarla çocugunuz olabilir.Ama morfoloji degerini yükseltirsek şansınız daha kolaylaşır demiş.tetradox ve endol yazmış.Bu endol kaç mg oluyor.bunları bir aymı kullanıcak acaba tekrarda doktora sormak istiyorum.bilginiz var mı?

endol 25 mg ve fiyati 3 TL eczaneden alabilirsin hemen baslasin sabah icsin
tetradox da 5 TL

hemen alin baslayin canim.

1 ay sonra bakalim ne olacak .

sizin sansiniz cok yiksek . tedaviyle kisa zamanda sonuc alirsiniz . morfoloji 1 bile yetiyo bu sayilarla cunki bizim tedaviyle morfolojimiz sifirdan 1 e cikinca zaten hamile kaldim cunki sayi 100 milyona yaklasmisyi yuzde 1 demek 1 milyon tamamen saglikli sperm demek:))

preseed jel ve ovulasyon testi nide mutlaka kullan .

endol 25 mg ve fiyati 3 TL eczaneden alabilirsin hemen baslasin sabah icsin
tetradox da 5 TL

hemen alin baslayin canim.

1 ay sonra bakalim ne olacak .

sizin sansiniz cok yiksek . tedaviyle kisa zamanda sonuc alirsiniz . morfoloji 1 bile yetiyo bu sayilarla cunki bizim tedaviyle morfolojimiz sifirdan 1 e cikinca zaten hamile kaldim cunki sayi 100 milyona yaklasmisyi yuzde 1 demek 1 milyon tamamen saglikli sperm demek:))

preseed jel ve ovulasyon testi nide mutlaka kullan .

çok teşekkür ederim peki bunları bir aymı kullanıcak bir bilgin varmı?krishazel sana morfoloji için eşleriniz ne kullandınızz sayfa 8 bir soru sormuştum cevaplarsan sevinirim.fsh ile ilgili birşey söylememiş

gunaydın kızlar ay ben bırsey anlamadım burdakı doktorlardan
bırı 1. dercede varıkosel var dıor bırı yok dıor
radyolıjıdede cıkmadı varıkosel.hıc bır sey anlamıolar doktorluk namına
ayyrıca bız tup bebek yaptırırkenmorfolojının onemsız oldugunu söluolardı onuda anlams deılım
ya ınşşş degerlerımız yukselır bzde allhın ıznıylen dun basladık
bakalım esım ıcıor

:nazar: بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم :nazar:
Krishazel:65: ............................ topiğimizin ilk ve tatlı hamilesi :49:
gulumgulum:65:.........................topiğimizin 2. hamilesi :49:
tunamine:65:.............................yeni yılın ilk hamilesiiii:49:
rezerve......................................evett sıradakiiii :49:
Pamukkk:nazar:.............................sabırsızmı sabırsız hamiş adayı :52:
ronya:nazar: .............................. oğluşunun tatlı annesi :nazar: ikinci bebişi için hamiş adayı :3:
meri58:nazar:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
melisela:nazar:..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
esra:nazar:...................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
tugok:nazar:.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
yağmurum:nazar:...........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
fatma84:nazar:..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
boncukboncuk:nazar:......................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
kadser:nazar:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
nun:nazar:....................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
ecrin:nazar:..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
aleyna:nazar:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
defnelma:nazar:.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
tutaste85:nazar:............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
baruk:nazar:..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
antalya2011:nazar:........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:

"Rabbim! Bize katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" amin...

günaydın bacularrrrrrr :16::16::16::16:

Son düzenleme:
Canım benim bizim krishazelimiz de morfoloji 0 olduğu halde hamile kaldı. morfoloji 1 ken sayınız hareketliliğiniz iyiyse doğru tedaviyle hamiş kalırsın sen merak etme. Varikosel için en doğru teşhiş elle yapılan muayenedir. İyi bir üroloji doktoru bulun bence.

bizim toplam sayı 120 milyon 1ml de ki sayı deişiyo işte.geçen ay 38 di bu ay 21 olmuş.ileri hareket %0.şimdi eşim ultrason çekilicek.sadece vitamin alıyoo.başka bişey yapmıyoruz.bişey sorcam tüp bebek te gerçekten artık tek embriyo mu koyuyolar yaa.biz rapor çıkarmadan ücretin tamamını ödemek istiyoruz.devlet yine de karışıyo mu

bizim toplam sayı 120 milyon 1ml de ki sayı deişiyo işte.geçen ay 38 di bu ay 21 olmuş.ileri hareket %0.şimdi eşim ultrason çekilicek.sadece vitamin alıyoo.başka bişey yapmıyoruz.bişey sorcam tüp bebek te gerçekten artık tek embriyo mu koyuyolar yaa.biz rapor çıkarmadan ücretin tamamını ödemek istiyoruz.devlet yine de karışıyo mu
Canım sizin durumunuz oldukça iyi, neden tüp bebek düşünüyorsunuz ki anlamadım. Sizin yapacağınız ileri hızlı oranınızı yükseltmek sonrası kolay. Evet şu anda ilk 2 tüp denemesinde 1 tane transfer ediliyo, eğer bayanın yaşı 35 üstü ve 2 negatif tüp denemesi varsa 2 tane embriyo transfer ediliyo. Tekrar söylüyorum tüp bebek deneme gerek yok, değerleriniz oldukça iyi.

bzde suan kaan hocanın verdıgı 2 ılac ıle vıtamın kullanıoruz yenı basladık tedavıye
canım benım ılk denememdı ve gecen hafta malesef negatıfımı aldım :(
devlette karsılasa ozelde yaptırssan yasa gergı tek embrıo konuluyor
benmde tek embrıo ıdı
bnce eger yasını ve evlılık yılınız falan rapor ıcın uyuyorsa cıkart derım
su gıbı para gıdıor yazık gunah

bzde suan kaan hocanın verdıgı 2 ılac ıle vıtamın kullanıoruz yenı basladık tedavıye
benmde tek embrıo ıdı

öylemi ya benim bu konuda yeterince bilgim yok demekki peki ozama gülüme 2 embriyo transfer edilmedi o nasıl oldu ozaman :26:

Canım sizin durumunuz oldukça iyi, neden tüp bebek düşünüyorsunuz ki anlamadım. Sizin yapacağınız ileri hızlı oranınızı yükseltmek sonrası kolay. Evet şu anda ilk 2 tüp denemesinde 1 tane transfer ediliyo, eğer bayanın yaşı 35 üstü ve 2 negatif tüp denemesi varsa 2 tane embriyo transfer ediliyo. Tekrar söylüyorum tüp bebek deneme gerek yok, değerleriniz oldukça iyi.

ah onu bir yükseltesk iki aydır %0.şimdi arginmax ve evicap kullanıyo eşim.bi de ürolojiye gidicez.dr tüp bebek deyip durunca biz de ondan düşündük

kadesercıgım gulum zaten tek embrıo ıle hamıle kaldı dıe bılıorum ben

world canım olmıcak olduktan sonra tuplende olmuor yanı tup bebk demek bebek sahıbı olmak deıldır
degerlerınız gayet ıı bnce normal yollan denemeye calısın
verdıgınız paraya san ayuklenen hormonlara yazık cunku
ınşşşş olacaktırrrrr

ah onu bir yükseltesk iki aydır %0.şimdi arginmax ve evicap kullanıyo eşim.bi de ürolojiye gidicez.dr tüp bebek deyip durunca biz de ondan düşündük

Bizim süper doktorumuz var Kaan Aydos. Ona durumunu bildiren mail göndersene canım, hem bugün cevap verme günü, tedavinize başlar belki. Eşinin hormon ve sperm tahlil sonuçlarını mailine ekle ve ne istediğini açık açık yaz, bizim tedavimizi sizin yapmanızı istiyoruz diye belirt. Eşinin şu anda kullandığı vitaminleri de ayrıntılı bir şekilde, kullanım biçimleriyle yaz canım.

Bizim süper doktorumuz var Kaan Aydos. Ona durumunu bildiren mail göndersene canım, hem bugün cevap verme günü, tedavinize başlar belki. Eşinin hormon ve sperm tahlil sonuçlarını mailine ekle ve ne istediğini açık açık yaz, bizim tedavimizi sizin yapmanızı istiyoruz diye belirt. Eşinin şu anda kullandığı vitaminleri de ayrıntılı bir şekilde, kullanım biçimleriyle yaz canım.

ıbrahım saracoglunu bıraktınmı ozlem ?

ben ona doktor sitesinde sorru sordum eşimin değerlerini yazdım şimdi cvp bekliyorum ama hala vermedi.3 gün oldu.

benmde tek embrıo ıdı

canım size doktor hangi ilaçları verdi.morfoloji ve sayı kaç acaba

canım size doktor hangi ilaçları verdi.morfoloji ve sayı kaç acaba

morfolojıde sorun yok canım cok sukur yanı öle dediler
harejtte yuzde 50 ıle 40 arasında gıdıp gelıor
sayımız yok dencek kadar az 2 mılyondu
endol ıle trental
1 ay sonra kanda fsh ve testesteron hormonuna baktıracagız

öylemi ya benim bu konuda yeterince bilgim yok demekki peki ozama gülüme 2 embriyo transfer edilmedi o nasıl oldu ozaman :26:

Merhaba canlarım.
Kadsercim esracım bana 2 embriyo transfer ettiler. Benim gittiğim merkezde genelde iki embriyo transferi yapıyorlar. Yasalar karsısındada şöyle bir savunma gercekleştiriyorlarmış. Biz tek embriyo koyduk ama embriyo transferden sonra bölünmüş yani tek yumurta ikizi.
Her tüp merkezinin yaklaşımı farklı. Benimle beraber transfer olan arkadaşlarımın hepsine iki embriyo transfer edildi. Doktor kararını bildirirken aramızda kalsın,kimseye söylemeyin diyor. Bunu herkese diyor tabi:)

Back
X