- 31 Mayıs 2011
- 1.831
- 218
- 323
- 32
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #101.221
iyiyim birtanem hbb de iyi
sen nasilsin?
Selam kızlar..
Umarım herkes iyidir..
Bizde iyiyiz çok şükür..Anlaşılacağı üzere yine doktordan geliyorum ve annemlere uğradım..
Artık doktorum benim yaramazı daha fazla tutamayacağını söyledi,Rabbim nasip ederse eğer yarın sabah 06:00'da ameliyata giriyorum..
Hepinizden dua bekliyorum..
Benim dualarımda hep sizlerle olacak inşallah..
Selam kızlar..
Umarım herkes iyidir..
Bizde iyiyiz çok şükür..Anlaşılacağı üzere yine doktordan geliyorum ve annemlere uğradım..
Artık doktorum benim yaramazı daha fazla tutamayacağını söyledi,Rabbim nasip ederse eğer yarın sabah 06:00'da ameliyata giriyorum..
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım inş hayırla sağlıkla bebeğini alırsın kucağına Rabbim bizlere de nasib etsin inş dualarımız seninle canımmmmm
slm mıllet nasılsınız
varmı gelsımeler yenı havadısler
bılgemm ve cakır ıcın gunler azaldı ınsallah guzel sonuclar alıcaz
ben bugun sabah esımle cıktım evden reglım sokulmedı bı turlu ne oldu be bıttı kontrole gıdeyım dıe
gtımısken asılama da kı spermıyogram sonucunu aldım ve gecenlerde ozelde yaptırdıgımız testle maalesef alakası olmadıgını gordum
ml de 16 mılyon gorunuyo ılerı hız yıne 0
yavas hareketlı 85 vs...
bende hazır reglımın sokulmesede 3.gunu falan dıe gırdım tup bebek bolumune verdım evraklarımı doktorla konustum
bugun ıtıbarıyle dosya ıslemelerıne basladım
9 dan 3 e kdr hastanedeydım malesef ama bundan sonrakı ıslerım bu kdr uzun surmeyecek ınsallah
en az 1 ayda zaten rapor vs halledılıyo bakalım nasıbse ocak sonu subat ben de sıraya gırıcem sanırım
gözün aydın canım yarın kavuşuyosun bebeğine rabbim kolay geçirsin inşallah tabiki dua ederiz tatlım sende bize dua et ameliyata girmeden önce doğum yapan kadının duası kabul olurmuş
fatmacım canım benim çok endişeli unutamayacağın bir hamilelik geçirdin ama
şükürler olsun normal vaktine kadar bekledi bebeğin..
inşallah yarın bu saatlerde herşey yolunda olacak ve bebeğin kollarında olacak...
Rabbim yardımcınız olsun....
seni seviyoruz....
Amin inşallah canım..
Rabbim isteyen bütün arkadaşlarıma en kısa zamanda nasip etsin inşallah..
Amin canım inşallah..
İnanın ki hep aklımda ve dualarımda olacaksınız..
Sorma valla ekintosum yüreğimiz pır pır etti ama sona geldik artık çok şükür..
Rabbim sana ve bütün arkadaşlarıma da nasip etsin inşallah..
Biraz korkuyorum ama sonunu düşündükçe içim ferahlıyor..
Bende sizi çok seviyorum canım benim..
aminnnnnnnnnnnnnnnn canım inş Rabbim seni de bebeğini muhafaza etsin inş Peygamber Efendimiz'in ahlakı ile ahlaklanmayı nasip etsinnnnnnnnn
Ayy canım benim ne güzel dua ettin öyle..Rabbim razı olsun senden..
Zaten duygusala bağlamıştım,musluklar akmaya başladı inan ki
Allah kurtarısn Fatmam saglıcakla oglunu kucagına alıp gozlerının ıcıne bakmayı nasıb etsın ınsallahSelam kızlar..
Umarım herkes iyidir..
canım değerlerinize hiç takılma,bu spermler böyle işte....
tüp için adım atmışsın,hayırlısı olsun...
hatta tüpten önce bebeğin gelsin...
eminim çok heyecanlısındır,çok farklı bir gece geçireceksin...
zaten bütün hazırlıkların tamamdır sanırım..
sabah 6 da çok erkenmiş fatma:)))
biz uyanana kadar sen olayı bitireceksin:)
Evet canım yerimde bile duramıyorum inan ki..
Heyecandan tuvalet kapılarında kaldım..
Hazırlıklarımız tamamdı zaten haftalar öncesinden..
Canım çok yüksek sancılarım çıktı yine doktor gece bile acil gelebilirsiniz dedi..
O yüzden en erken saate verdi..
slm mıllet nasılsınız
varmı gelsımeler yenı havadısler
bılgemm ve cakır ıcın gunler azaldı ınsallah guzel sonuclar alıcaz
ben bugun sabah esımle cıktım evden reglım sokulmedı bı turlu ne oldu be bıttı kontrole gıdeyım dıe
gtımısken asılama da kı spermıyogram sonucunu aldım ve gecenlerde ozelde yaptırdıgımız testle maalesef alakası olmadıgını gordum
ml de 16 mılyon gorunuyo ılerı hız yıne 0
yavas hareketlı 85 vs...
bende hazır reglımın sokulmesede 3.gunu falan dıe gırdım tup bebek bolumune verdım evraklarımı doktorla konustum
bugun ıtıbarıyle dosya ıslemelerıne basladım
9 dan 3 e kdr hastanedeydım malesef ama bundan sonrakı ıslerım bu kdr uzun surmeyecek ınsallah
en az 1 ayda zaten rapor vs halledılıyo bakalım nasıbse ocak sonu subat ben de sıraya gırıcem sanırım
hayırlı olsun canım inşallah gerek kalmadan bebişin gelir. özeldeki test ile devletteki test arasında nasıl bir farklılık oldu?
bir de tüp bebeği nerde yaptırıyorsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?