- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #101.301
Kızlar destekleriniz için teşekkür ederim canlarım ..
Umut canım özellikle beni çok motive ettin anlatıklarınla , sağolsın ...
Ben çıkıyorum kızlar , yatayım biraz ..
Öpüldünüz ..
saolasın canım
ben devlete gıdıyorum zeynep kamıle
gecen nısan ayında asılama testınde ml de 14.5 mılyon ılerı hızlı 0 yavas hareketlı 72 falan cıkmıstı
bu sfeerkı ekım ayında oldu mlde 16 mılyon ılerı hız yıne 0 yavas hareketlı 85 cıktı
ama bız ekım basında ozel hastanede test yaptırdık orada ml de 64 mılyon
ılerı hız 81
yavas 2 cıktı yanı sayı nerdeyse 6 katı ozelde
hıc anlamıs degılım hadıı sallasnlarda bu kadar da sallanırmı bılmıyorum kı
ekıntosum benım kolesterol en ust degereın 1 tık ustunde cıktı yahuu :18:
bu yasta neyın nesı anlamadım rejım baslangıcı yaptım hayır olmus
cars gunude spora yazılıcam ınsallah
ya ekıntos senın esının fsh nasıldı
dusuk olunca kaan hoca hep klomen vermıs
ben maıl atınca degerlerınız normal aralıkta dedı
ama esımın fsh 2.5 yanı
sayı dusuklugunun sebebı buda olamazmı
klomen herkes ıcıyo
hoca demeden ıcsek ne olur kı
gercı hıc bı urologda hormonlara bakmıyo nası ıs anlamadım
ronyaaaa sanki hayaletmişsin gibi geldi bana
tup bebek merkezı degıldı ozel olan yer sadcee ozel bı hastaneydı ama bende anlamıs degılımçok ilginç... aslında ben hep özellerde daha kötü çıkar diye tahmin ederdim. hani tüp bebek yaptırma oranı artsın filan diye... ama o işte bi yanlışlık var o kadar fark olmaz herhalde..:44:
canim omega 3 kolesterolu dengeliyor hemde yan etkisi yok ama bu degerler degisebilir esinin fshsi dusukmus kaan hoca bize 2.5 ken klomen verdi kesin yukseltmemiz gerek dedi urologlar pek onemsemiyor bu meseleyi bize 3 doktor hersey normal demisti hatta
ya ekıntos senın esının fsh nasıldı
dusuk olunca kaan hoca hep klomen vermıs
ben maıl atınca degerlerınız normal aralıkta dedı
ama esımın fsh 2.5 yanı
sayı dusuklugunun sebebı buda olamazmı
klomen herkes ıcıyo
hoca demeden ıcsek ne olur kı
gercı hıc bı urologda hormonlara bakmıyo nası ıs anlamadım
tup bebek merkezı degıldı ozel olan yer sadcee ozel bı hastaneydı ama bende anlamıs degılım
ya gozyası bende ona sasırıyorum
fsh dusukse kaan hoca klomen vermıs
bıze nıye degerler nromal sınırlarda dedı kı
baska bı maıl adresınden tekrar maıl mı atsam ne yapsam :26:
aman neyse durduk yere bıseylerı ıyıce batırmayalımcanım eşimin hormon değerleri referans aralıklarındaydı...yani normaldi....
ama ben değerler normal diyordum hep .olsun yükselteceğiz diyordu...
birde değerler bu kadar normalken spermlerin bu kadar kötü olması kafasını karıştırmıştı...
hoca demeden içseniz olmaz bence.hatırlasana bizi ,klomeni yarım olarak 1 ay içti östrojeni yükseldi...uyku hali uyuşukluk falan...bu sadece görünen yan etki idi...ve fsh küsürat oynamıştı büyük bir oynama da değildi yani...
şimdi hoca niye 2.5 i yükseltmiyor anlamadım:26:
ya baska bı maıl alıp tekrr atayım bakalım ne dıceksize kaan hoca mi normal dedi ben orasini kacirmisim tekrar mail at doktoraydos@gmail.comdan hemen 1 gunde cevap geliyo ama kendiniz klomen kullanmayin o biraz riskli olabilir
saolasın gamzelım ınsallah daha da faazla bekletmez Rabbım hayırlısıyla hıcbırımızıcanim tup icin kollari sivamiisnn hayirli olsun ins..
buna gerek kalmadan gelir bebgin canimmm..
boyle beklemek daha cok yoruyo insani dimi bir an once bir tedavi olsun istiyo..
bende bu zmana kadar bosa kurek salladigimi dusunuyorum ve ilk firsatta bende tup bebk yapicaminss
kizlarrrrrr nasilsnizzz...
esim hasat grip olmus bogazi felan cok kotuu ona corba yapicam hangi corbadan yapsamm
bana gecmeden atalatmasi lazim hastaligini
Amazon.com: 100 Ovulation Tests and 20 Pregnancy tests: Everything Else kizlar bu nasil wondfonunmus
kizlarrrrrr nasilsnizzz...
esim hasat grip olmus bogazi felan cok kotuu ona corba yapicam hangi corbadan yapsamm
bana gecmeden atalatmasi lazim hastaligini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?