Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi akşamlar kızlar preseed alıcaz acil linkini bilen varmı nolur yardımcı olun nasıl alıcaz bilmiyorum güvendiğiniz bir site varmı :44:

aaaa çok geçmiş olsunn kisti sıkanıda ilk duyuyorum içinden bişey çıkmışmıydı allah korumuş canım yaa iyiki gözüne falan bişey olmadı boşver tedavine bak takip işini bundan sonra nasıl olsa yaptırırsın allah izin verirse

bakalım lorkecim bir kaç gün daha çalışayım öyle ters geldi ki bu hafta
eşim akşam çalışıyo ben de gündüz:)))
akşam 3- 4 saat birlikteyiz o da yemek falan hazırla ye derken geçiyo:))))

yağmurummmm nerelerdesinnn dukan diyetine başladın mı merak ettim
yoksa kitabını mı okuyorsun şu an..
sen bir yap bakalım bizi de haberdar et kilo gidiyor mu
benim de yapasım var valla..

kızlar ben de yüzüm için kreme başladım iki aydır kararsızdım acaba hamile kalır mıyım
zararı olur mu diye ama baktım benim hamile kalacağım falan yok
keşke başlasaymışım şimdiye sonuç alırdım üç gün oldu başalyalı ve yüzüm bugün kızarmaya ve pul pul olmaya başaldı
yüzümde güneş lekeleri var yazın iğrenç oluyo
kışın biraz geçiyo ama her geçen yaz bende bir iz bırakıyo her geçen sene daha kötü oluyo güneş kremi güneş gözlüğü
hiç biri kar etmiyo doktor güneşe çıkmayacaksın diyo da nasıl??????
peçe mi taksam acaba yazın
ya da hastaların taktığı maskeden takayım:)))))
ya da yada şu kocaman şapkalar oluyo ya eski türk filmlerinde onlardan bulsam da alsam bi tane...
inşallah yüzüm daha kötü olmaz korkuyorum biraz ama doktorum işinde çok iyi birisi
güvendim ona...
o değil de yüzümdeki lekeleri yazın kim görse yoksa hamile misin diyo ona delleniyorum
bir de demezler mi söylemek istemiyor musun yoksa ben yabancı değilim diye..
ayy nasıl söylemem bir hamile kalayım naklen yayın yapacağım herkese...

ay canım benim geçmişolsun..
ilaçlarla şifa bulursunda ameliyata falan gerek kalmaz...

enesim İnşallah ilaçlarla geçer canım..Bol bol Eş-Şafi çek canım.

sağolun kızlar inşallah işe yarar ilaçlar eşim hergün okuyo şifa Rabbim'den
Eş-Şafi hiç aklıma gelmemişti onuda çekmeye başlarım Allah razı olsun canım
ceylan ben onun kist olduğunu bilmiyordumki uç vermeyen sivilce sanmıştım
zaten içinden bişey çıkmamıştı ama sol gözüme daha yakın olduğu için ağrısı
gözümede vuruyo

ceylan maaşallah kuzum sana

enes çok geçmiş olsun canım
iyi ki gitmişsin doktora
takma kafana inşallah ameliyata gerek kalmaz da ilaçalrla hallolur

aaa çok geçmiş olsun canım allah korumuş iyiki gözüne bişey olmamış sıkınca bişey çıkmışmıydı içinden takip işini boşver karar verildi bundan sonra nasıl olsa yaptırırsın

arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun
umarım ilaçsız atlatırımm hamileyken hasta olmak çok zor
gamzelim sınavda başarılar

çok geçmiş olsun canım evet hamileyken grip korkunç bişey bende ilk haftalarda oldum 1 hafta 10 gün sürdü ilaçsız çok zor geçiyor allah yardımcınız olsun acil şifalar

enes benimde dudagimda cikmisti kocaman oldu dudagim bide dr kist dedi ve hic bisey yapamayiz demisti 5 6 ay gezdim oyle kayboldu sonra en azindan senin dr tedavi etmeye calismis

ceylan maaşallah kuzum sana

enes çok geçmiş olsun canım
iyi ki gitmişsin doktora
takma kafana inşallah ameliyata gerek kalmaz da ilaçalrla hallolur

sağol canım Allah razı olsun doktora gitmem biraz zor oldu ama
gidebildim daha fazla gecikmeden inşallah öyle olur

ronyammmmmmmmmmmmmmm adetin 11.günü yumurtam 16 mm ve sağda..ne zaman çalışmalara başalasak..birde sağamı yatayım?

canım maşallah gayet güzel ilaçsız iyi gelişmiş benim bildiğim 1günde 1.5- 2 mm büyüyor 18 -20 mm oluncada çatlıyor bence sen çalışmalara başla yarın 18 mm olsa 1 2 güne çatlar bikaç gün arka arkaya çalışın ok. Ben ilk kez hamile kaldığım ay arka arkaya 3 gün çalıştık ve oldu önceleri hep gün aşırı yapıyorduk tesadüfmü oldu yoksa böylemi daha iyi bilmiyorum

enes benimde dudagimda cikmisti kocaman oldu dudagim bide dr kist dedi ve hic bisey yapamayiz demisti 5 6 ay gezdim oyle kayboldu sonra en azindan senin dr tedavi etmeye calismis

5-6 ay nasıl gezdin canım ya ben dışarı çıkamıyorum ev hapsindeyim ilk defa bugün çıktım
millet gözünü ayırmadan bakıyo çok çekici oldum herhalde ama sekreter acıyarak baktı
anladımki çekici değil acınacak haldeyim tedavi olur inşallah ama ağrıdan başka bi gelişme yok

canim cok gecmis olsun Allah sifa versin

sağol canımıniçi Allah razı olsun

sağol canım.. bilmiyorum hangi yöntem etkili ikisinide denedikde:)))
Allah denk getirsin diyorum artık:)

canımm bulantıların ne alemde bide vitamin falan neler kullanıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…