- 12 Ocak 2011
- 4.430
- 0
- 116
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #101.561
ekin nenesiiiiii senin minik kendini belli etmeye başladı artık içim bi degişik olmaya başladı bulanacak gibimi desem ne desem farklı bişey oluyo
hayırlı geceler kızlar grip salgını var galiba topikte hasta olan arkadaşlarıma
ve eşlerine geçmiş olsun Rabbim şifa versin tez vakitte inşallah
sonunda bugün doktora gidebildim milletin şaşkın bakışları ile doktor bile şaşırdı
görünce bendeki sivilce değilmiş kistmiş ben sıkmadan önce (burda da buldu beni)
sıktığım için iltihap olmuş tabi doktor baya işgence yapmasına rağmen iltihap
çıkmadı ilk önce enjektörle çekmeye çalıştı 2-3 defa olmadı sıktı yine bişey yok
ama benim canım gitti resmen bayılabilirim diye ikazda ettim ama şükür o olmadı
en azından orucu kurtardım.şimdilik 10 günlük yoğun bir tedavi verdi antibiyotik
kremler jeller ve birde iğne ampülleri var.bunları kullanıp 10 gün sonra tekrar gitcem
geçmezse ameliyatla alacaklarmış :18::18::18: Allah bilir en güzelini tabi ama bu hiçte
geçecek gibi durmuyo ameliyat olursamda takip işi yine yatar
ne olur dua edin şifa buluyum çok bunalttı bu beni çokta korkuyorum resmen diş çektirmekten
korkmuyorum artık yeni korkum benim belalı fındığım :18::18::18:
ay canım benim geçmişolsun..
ilaçlarla şifa bulursunda ameliyata falan gerek kalmaz...
enesim İnşallah ilaçlarla geçer canım..Bol bol Eş-Şafi çek canım.
aaaa çok geçmiş olsunn kisti sıkanıda ilk duyuyorum içinden bişey çıkmışmıydı allah korumuş canım yaa iyiki gözüne falan bişey olmadı boşver tedavine bak takip işini bundan sonra nasıl olsa yaptırırsın allah izin verirse
hayırlı geceler kızlar grip salgını var galiba topikte hasta olan arkadaşlarıma
ve eşlerine geçmiş olsun Rabbim şifa versin tez vakitte inşallah
sonunda bugün doktora gidebildim milletin şaşkın bakışları ile doktor bile şaşırdı
görünce bendeki sivilce değilmiş kistmiş ben sıkmadan önce (burda da buldu beni)
sıktığım için iltihap olmuş tabi doktor baya işgence yapmasına rağmen iltihap
çıkmadı ilk önce enjektörle çekmeye çalıştı 2-3 defa olmadı sıktı yine bişey yok
ama benim canım gitti resmen bayılabilirim diye ikazda ettim ama şükür o olmadı
en azından orucu kurtardım.şimdilik 10 günlük yoğun bir tedavi verdi antibiyotik
kremler jeller ve birde iğne ampülleri var.bunları kullanıp 10 gün sonra tekrar gitcem
geçmezse ameliyatla alacaklarmış :18::18::18: Allah bilir en güzelini tabi ama bu hiçte
geçecek gibi durmuyo ameliyat olursamda takip işi yine yatar
ne olur dua edin şifa buluyum çok bunalttı bu beni çokta korkuyorum resmen diş çektirmekten
korkmuyorum artık yeni korkum benim belalı fındığım :18::18::18:
arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun
umarım ilaçsız atlatırımm hamileyken hasta olmak çok zor
gamzelim sınavda başarılar
oyyyyyyy maşallah nazar değmesin Rabbim daimi etsin inşallah
ceylan maaşallah kuzum sana
enes çok geçmiş olsun canım
iyi ki gitmişsin doktora
takma kafana inşallah ameliyata gerek kalmaz da ilaçalrla hallolur
sağol canım Allah razı olsun doktora gitmem biraz zor oldu ama
gidebildim daha fazla gecikmeden inşallah öyle olur
karden ben gittigid. almıştım linkini veriyim başka satıcı bu ama işine yarar
PRESEED Hamilelik Jeli+5 Ovulasyon+Hamilelik GittiGidiyor.com'da #48229855
pardon bende bu satıcıdan almışım canım
ronyammmmmmmmmmmmmmm adetin 11.günü yumurtam 16 mm ve sağda..ne zaman çalışmalara başalasak..birde sağamı yatayım?
enes benimde dudagimda cikmisti kocaman oldu dudagim bide dr kist dedi ve hic bisey yapamayiz demisti 5 6 ay gezdim oyle kayboldu sonra en azindan senin dr tedavi etmeye calismis
canim cok gecmis olsun Allah sifa versin
canım maşallah gayet güzel ilaçsız iyi gelişmiş benim bildiğim 1günde 1.5- 2 mm büyüyor 18 -20 mm oluncada çatlıyor bence sen çalışmalara başla yarın 18 mm olsa 1 2 güne çatlar bikaç gün arka arkaya çalışın ok. Ben ilk kez hamile kaldığım ay arka arkaya 3 gün çalıştık ve oldu önceleri hep gün aşırı yapıyorduk tesadüfmü oldu yoksa böylemi daha iyi bilmiyorum
ceylan maaşallah kuzum sana
enes çok geçmiş olsun canım
iyi ki gitmişsin doktora
takma kafana inşallah ameliyata gerek kalmaz da ilaçalrla hallolur
canım maşallah gayet güzel ilaçsız iyi gelişmiş benim bildiğim 1günde 1.5- 2 mm büyüyor 18 -20 mm oluncada çatlıyor bence sen çalışmalara başla yarın 18 mm olsa 1 2 güne çatlar bikaç gün arka arkaya çalışın ok. Ben ilk kez hamile kaldığım ay arka arkaya 3 gün çalıştık ve oldu önceleri hep gün aşırı yapıyorduk tesadüfmü oldu yoksa böylemi daha iyi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?