Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar 1301,4 cikti.

maşallah süper bi değer sen usg ile baktır keseyi bile görürsün. Çok sevindim canım allah tamamına erdirsin. Ama ben senin hamile olduğuna o kadar emindimki çünkü sende bir sıkıntı yoktu embriyolarda 1. kalite olunca ümitlenmek çok normal. Süper inşallah sırada çakır var. Arka arkaya hamile haberleri alırız inşallah

Kizlar 1301,4 cikti.

Canımmmmmmmmmmm. Çok sevindim. Ay Allahım sana şükür. Hadi gözün aydın bitanem. sonunda kavuştun bebişine. Sonuna kadar sağlıklı bir hamilelik geçirmeni dilerim. senin adına çok mutluyum. doya doya yaşa sevincini o kadar çabaladın ve sonunda kavuştun. canım benim öpüyorum seni kocaman

canım benim az önce geldim eve topiği dualarla açtım ama okadar umutluydumki senden bugün yolda bile dua ettim senin için şükürler olsun rabbim bu güzel haberi almamızı nasip etti tekrar gözün aydın canım rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah kendine çok dikkat et tatlım ben demiştim aralık ayı bereketli geçecek diye ayyy darısıda çakıra inşallah sırada o var ve sırasıyla tüm arkadaşlarada nasip etsin allahım ama ben senden okadar emindimki hatta sanada yazmıştım demişti dersin diye çok büyük bi his vardı senin bu defa olucak diye bak rabbim hiç emekleri boşa çıkarmıyo şükürler olsun çok sevinçliyim ya anlatamam daha ceylenın sevinci vardı birde sen eklendin

bilgeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nasıl keyiflerrrrr,artık şöylemidir böylemidir diye düşünmeden bu mutluluğun keyfini çıkar...
haftaya bence sen pıt pıt bile duyarsın....

senin zaten hamile olduğunu,sabahları gerinme hissi oluyor,diyince anlamıştım
ama bişey diyememiştim,hatta ronyaya özelden yazdım oda bendede olmuştu dedi...
biliyorduk hamile olduğunu ama söyleyemedik

canım bundan sonra tek dileğim Rabbimin tamamına erdirmesi.....
ne diyoruz aşkım DNA hasarı bahane bu kız şu an hamile

Kizlar 1301,4 cikti.

bilgemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gözün aydııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bebegin seninleeeeeee
allahım bu nekadar güzel bi haber misafirim vardı gitselerde baksam diye dokuz doğurdummmmmm
ay çok mutlu oldum ben ya artık bizlerede dua et bilgem
canım
topiğin en taze annesiiiiii
darısı çakırın başına inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

bilgem eşimde seni merak ediyodu aradım çok çok mutlu oldu
okadar güzel bi duygıki maşşallah
bence sen çogul gebelik müjdesi vereceksin bize belki 3 bile olur ya bi arkadaşım 6 haftalıkken binli deger söylemişti bana
inan çok çok çok sevindim maşşallah benimde reglim hala gelmedi bakalım ne olacak

neyse yemeğim yok ben çıkıyım bilgem çok öpüyorum seni yani topiğin en taze annesiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bilgemmmm, kuzucummmm maaşallah canım benim..

çookkk sevindim sen bunu hak ediyordun bitanem, inşallah çoğul gebelik haberini alacağız hem de..
değerin çoook yüksek çkmış üçüz bile olabilir mi acaba??????
aayyyy çok mutluyuuuummmmmmmmmmmm 2011 çok güzel biteceeekkkk????
hadi bir kaç hamiş haberi daha lütfeeeennnnnn....

ceylanla kırklarınız karışacakkkkkkkk hatta butterflylaaaa daaa..

evet canım arka arkaya hamile kaldık benin normal yolla hiç ümidim yoktu hep bilgemi bekliyordum onun sonucuna göre zekai tahir burakta tüp bebek yaptırcaktım çünkü kaan hoca normal olmaz %96 DNA hasarı var tüp bebek için bile 3 aylık tedavi vermişti ama rabbim çok büyük DNA hasarı bahane ben ve bilge gebe kaldık şahane :) onunda %98 DNA hasarı vardı. Kızlar bunlara takılmamak lazım. Allahım inanın her gün sizin için dua ediyorum çünkü bu topikte arkadaşlar hamile kalmak için çok sabır gösteriyor asla isyan etmiyor bizler anneliği hakediyoruz. en kısa zamanda hamile haberlerinizi alırız inşallah arka arkaya olsunda topik şenlensin

Ekintos2ummm , sevserim , kris'imm ve diğer tek tek yazamadığım canlarım Allah razı olsun..
Haftaya kese dedi bakalım beki kalp atışlarıda başlar ne bileyim ,ilk yavrumda duymak o güzel sesi işitmek nasip olmadı , içimde hep ukde kaldı , inşalllah bu sefer güzelce duyar , kucağımada alırım yavrumu ..
Ekintos'um valla aynen öyle , bir gerinme oluyordu , ben bile korkuyordum bu ne diye ..
Yememkten sonra karnımda bile gerginlik oluyordu , hele şu 2-3 gündür ki bulantı beni benden aldı ama hep ilaçlardan bildim ..
Bugün de bu kadar yüksek beklemiyordum , görünce şok oldum ama dr normal dedi, her bünyede farklı oluyormuş ..
Kiminde kana çabuk geçiyormuş , birdeeee ikizse yaaa?
Tüp bebeğimi yaptırdğım hastanede doğdum , benimkilerde ikiz olursa tarih te bir ilk olur herhalde ..
24 yıl sonra aynı hastanede kendisi gibi tek yumurta ikizi doğurdu :)
Dna falan bahaneee , evet rabbim ol dedimi olur ..
Eşimde çok mutlu , rabbim bozmasın , hepimizin güldürsün yüzünü..

Listeyi düzenliyorum ..
Esilamı çıkartmak , içimi paramparça yapıcak ..
Ama hayat bu işte , inşallah tez zamanda gelicek meleği canım esilamın ...

سْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي

Krishazel ............................ Prensesimiz geldi , hoşgeldi , maşallah ona
gulumgulum..........................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona
boncukboncuk:.......................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona
baruk:.................................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona
nun.....................................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona
sumak:................................Prensesimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona
ceymi.................................hani çok zordu Bebişimiz Kız..
Pamukkk:.............................resmen kaza ara hamiş kaldı bu deli falla Bebişimiz Erkek..
fatma84:.............................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona
Hazel82:............................ Tüp yapalım dedi, doğal geldi meleğiBebişimiz Erkek..
Vedael:..............................Bebeği şimdi içindeee Bebişimiz Kız..
Kayyum:........................... Bir mucize bebiş daha
Adaesila............................Bir mucize bebiş daha Bebişimiz Erkek..
Ekintos:............................ Dna hasarı bahane , bu kız şuan hamileee Bebişimiz Erkek..
Midye:..............................Kuzusu annesinin göbüşünde Bebişimiz Kız..
Ronya: ........................... ...Azmin sonu Bebişimiz Kız..
Papatya:............................Maşallah hem ona hem bebeğine Bebişimiz Erkek ..
Melisela.............................. Annesinin kuzusu gelmiş Bebişimiz Erkek ..
Butterfly33..........................Yeni bir sürpriz yumurta
Ceylan...............................Kasım bitmeden geldi minik kuş
Bilgemmm...........................Hoşgeldin melek , sefalar getirdin
kadser:................................özlemeye doydum,sana acıktım artık gel
meri58::...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
esra:..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
yağmurum:..........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
antalya2011........................,hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
esilanur ..............................Rabbim sabırlar versin ve sabrının mükafatı , dünyalar güzeli bir bebek ..
aruna:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
mues::................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
ekin79 :..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
hstc..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
eneslena............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
karden...............................inş yeniden gelecek meleği....
Lorke................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
sevser...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
xeda.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor..
çakır................................. Az kaldı , inşallah geliyooooo bebeğimiz ...
umud................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
yeter...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
gözyaşı ...........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
gamzelim.66......................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
eeeesssx..........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
maviikiz............................hamiş olma yolunda hızla ierliyor....
gökcen44.........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor....
deli kız ..........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
"Rabbim! Bize katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" amin

هُنَالِكَ دَعَا زَكَرِيَّا رَبَّهُ قَالَ رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء aminnnnnnnn[/QUOTE]

Allah'ım sana hamdı senalar olsun , bu listeyi uzun zamandır düzenliyorum , kaç arkadaşımı yazmak nasip oldu , sıra banada geldi , şükürler olsun ..
Şimdi tek dileğim bütün arkadaşlarımında hamile kalması , hamile arkadaşlarımın ve sırasında benim evlatlarımızı kucaklamayı ..
Bu liste tam olsun , çünkü olmadıkça , mutluluğumuzda hem yarım olacak ..
Amin..

hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun yeni liste..
dediğin gibi inşallah listenin tamamına nasip etsin bu güzel duyguyu

canımcım meliselanın da artık kızz dimi..

bilgemmm canım arkadaşımmm nasıl mutluyum anlatamamm
Rabbim dualarımızı duydu meleğin geldi
ekintosumunla özelden yazışmıştık gerçektende senin gebiş olduğuınu tahmin ediyorduk
heleki bulantım kasık ağrım var deyince kesin emin olmuştum
umarımm sağlıkla kucağına almak nasip olur
herşey güzel gönlünce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…