Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ooo iyi hadi inşallah iyi gelecek ilaçların:34::34::34:

başta sizlerin duaları tabiki sonra ilaçlarda vesile oluyor inşallah
valla ettiğiniz dualar hemen etkisini gösterdi hepinizden Allah razı olsun
lorkem bugün demişya yıldızın düşük galiba diye gerçektende çok düşük
o yüzden eşime sürekli okutuyordum şimdi bütün ailemi seferber ettim hepsi
okuyo

geçende arkadaşım dedi iyiki hemen kürtaj olmadın diye. Onun bi arkadaşının başına gelmiş bebek yok boş gebelik demişler hemen kürtajla almışlar ve bi bakmışlarki bebek var ama çok küçük olduğu için görülmemiş anlayacağın hemen inanmamak lazım doktorlara. Yazık bebek varken gebeliği hiç yüzünden sonlandırmışlar

işte bende o yüzden iyiki beklemişsin diyorum canıımm bebişin tam bi süpriz yumurta:29::29::29:

canım ilk test 1milyon
2. test ekim 2010 da 4 milyon
klomen, vitaminler proxeed falandan sonra
3. test ekim 2011 de 22 milyon milimde , hız 45 toplamda .morfolojide %90 whoya göre
görüyorsun dimi 2 senede 3 test yaptırmışık o da zar zor:(

canim ozaman mutlaka preseed jel kullan ovulasyon gunlerinde

ceylannnnnnnnn yarin guzel haberlerle gel inss canimmmmm:16::16::16::16:

enes gecmis olsun canim yaa ins ameliya gerek kalmadan gecer
ALLAH sifa versin inss
benimde yildizim dusuktur havadan nem kaparim ta turkiyedeki babami ararim okutmak icin:1::1::1::1:

sen bana yolla kuzum ben sana en afillisinde bir kara lastik gönderirim söz :27::27::27::27:

amin inşallah pamuk şekerim biz iyiyiz asıl sen nasılsın oğluşunun keyfi iyimi :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::54:

hayııırrr ben kara olandan giymem yaşıma göre degil onlar şu renkliler varya ondan isterim hamileligimi alıyımda ona göre rengini alırsın bekle rahat olur babet gibi bizim burasıda yokuş kışın hastaneye giderken iyi kayarak gideriz artık bebişle:9::9::9::9:

canim ozaman mutlaka preseed jel kullan ovulasyon gunlerinde

onu da kullandım canımm tavsiyelerinizle:) hatta dibinde var daha azıcık. ama bana sanki o yaramadı. hemen mantar falan oluyom. ya bir de ne diycem geçen gün doktora gitttiğimde rahiminde küçük bir yara var dedi (ilişkiden sonra kanama olmuştu az) semear testi yaptı yara kötü huylu değilmiş. doğum yapınca gel yakalım dedi. (ne zaman doğum yapcaksam:() şimdilik ilaç verdi. adet olunca kullancam belki düzelir :43:

etme bulma dünyası canikom benim papucumu sen seninkinide bilgem hiç merak etme bilgemin papucunuda çakır dama atacak allahın izniyle:52::52::52:
:47::47::47::47::47::47::47::47::47:
ceylannnnnnnnn yarin guzel haberlerle gel inss canimmmmm:16::16::16::16:

enes gecmis olsun canim yaa ins ameliya gerek kalmadan gecer
ALLAH sifa versin inss
benimde yildizim dusuktur havadan nem kaparim ta turkiyedeki babami ararim okutmak icin:1::1::1::1:

inşallah canım yaa şimdilik her şey güzel gibi inşallah içerdede öyledir:34:
senide tebrik ederim geçmişsin sınavını:23::23::23:

krisim aşk böceğim sana facebook dan herzamanki gibi harika bir soru sordum :1: bir zahmet bakarmısın tatlıkuşum

bende iyiyim gerginim stresteyim mutluyum hepsini yaşıyorum eneslanacım cuma doktora gidicem bakalım ne diyecek bende merak ediyorum en son 22 sinde gitmiştim hastaneye :34:

çok normal canım ama çokta stres yapma şükürler olsun bak maşallah hamile kaldın oğluşun sağlıklı
en çok istediğin şeyleri yaşıyorsun hayırlısıyla bi kavuşmanız kaldı annesi oğluşunla
sen stres yaparsan oğluşunda strese girer Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah
kolaycacık olcak bitcek doğumun cuma günü hayırlı haberlerle gel inşallah pamuk şekerim :16::16::16:

Back
X