• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hepinize çok ama çok teşekkür ederim, acımı paylaştığınız için. Dünden bu yana evin hiçbir yerine sığmadım, evet içimde tarifsiz bir boşluk...Köşeye öyle sıkıştım ki çıkmak için küçücük bir ışık arıyorum. Rabbim beni cezalandırıyor, kimin canını yaktım ki canım böylesine yanıyor diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Dünyada babalık duygusunu en çok tatmak isteyenlerden biri eşim ve bunu yaşayamıyor. Gözlerimin önünde içine akıtıyor tüm acısını. Kendi acımı bıraktım, onun acısına dayanamıyorum artık. Evet belki biçoğunuza umut oldum ama benim umutlarım tükendi.mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben...

Canım krishazelinde dediği gibi gerçekten ilaçsız olmuyor..Benim eşimde başladı ilaca. Sende biz de doğru olanı yaptık, herşey doğal olsun diye hep savaş verdik..Ama hep te hayal kırıklığı yaşadık..Sonucu uykusuz heyecanla beklerken birden kafamıza balyoz indirdiler hep. Artık kısa yoldan sonuca ulaşmak benim emelim. Ne ilaç ne para umurumda değil..Yeterki anne ve baba olabilelimmm..Hep ağlamaklı gezmekten gerçekten çok sıkıldımm artık..Asla çocugumuzun olmaması gibi bir durum yok. Bunu biliyorum. Tek tesellim de bu. Sende bişeylere tutunmaya çalış canım. Rabbim hayırlı , sağlıklı evlatlar versinn..

İnş.bizim de sonuçlarımız düzelir arkadaşlar...

mutlu haberler duymak ne güzel,krishazel bana yorumda bulunmuştun sen değil mi?

demek bebek bekliyorsun,sevindim buna,rabbim tamamına erdirsin,hayırlı,sağlıklı güzel evlat eylesin inş.:nazar:gamyoncuiremsu

canım bugün daha iyisin dimi,zaman herşeye çağredir tatlım.
Krishazel arkadaşım deniz erseve ameliyat oldu ,ama tedaviyi kaan aydos yönetti.
Biz deniz ersewe gittiğimizde ameliyat oandada şansınız %20 demişti ,şimdi kaan aydosun hastasıyız o ikinci ameliyata gerek yok zaten olmuş ,acaba bir tıkanıklıkmı war dedi bize ilaç yazdı ,bi ay sonra fsh ve testesteron hormonuna baktırın bana gelin diye yazdı,bakalım ya gideriz yada arkadaşlar gibi internet aracılığıyla tedaviyi götürürüz.
Arkadaşım saraçoğlu ne didi bu duruma konuştunuz mu hiç ?
Galiba benim kullandığım çaylar östörojen hormonumu yüksektti çünki gögüslerim farkedilir oranda büyüdü.
Ama benim o hormon zaten yüksekti şimdide tavan yaptı galiba.
Canım hiiiiiiiçççççç üzülme üzüldükte elimize ne geçti sadece kendimizi yıprattık.
Caaaanım sen herşeyin en iyisine layıksın Allaha emanet ol.

İyi ki varsınız, bunu çok içten söylüyorum, desteklerinizi çok iyi hissediyorum.
Saraçoğlu Hocamla görüşmedik. En son temmuz ayında sperm testi yapıldı, onda da 7,6 milyon çıkmıştı. Açıkcsı bu kadar düşeceğini tahmin bile edemedik. 1 hafta önce görüştüğümüzde 3 y daha bekleyin olmazsa tedvi olun demişti, sperm sayısı düşerde yükselirde demişti. Bu sonuçtan sonra aramanın bi anlamı yok ki. Elinden geleni yapıyor zaten. Artık doktorlara tekrar gidicez bakalım.

İyi ki varsınız, bunu çok içten söylüyorum, desteklerinizi çok iyi hissediyorum.
Saraçoğlu Hocamla görüşmedik. En son temmuz ayında sperm testi yapıldı, onda da 7,6 milyon çıkmıştı. Açıkcsı bu kadar düşeceğini tahmin bile edemedik. 1 hafta önce görüştüğümüzde 3 y daha bekleyin olmazsa tedvi olun demişti, sperm sayısı düşerde yükselirde demişti. Bu sonuçtan sonra aramanın bi anlamı yok ki. Elinden geleni yapıyor zaten. Artık doktorlara tekrar gidicez bakalım.

canım bende seni uzun zamandır okuyorum ve yaşadığın sıkıntıları biliyorum
sana çok dua ediyorum canım
inşallah güzel haber alırsın yakında

Arkadaslar eslerinizde varikosel varsa ve doktor ameliyat i oneriyorsa mutlaka ameliyatinizi yaptirin cunki varikosel spermde DNA hasarlarina yol aciyormus ve bunun sonucundada dusukler meydana geliyormus. Bize Teoman Cem Kadioglu aynen oyle soylemisti. Bizim 1. derece varikosel olmasina ragmen ameliyati olmayi tercih ettik cunki ilerde dahada kotulesecekti sonuclar dahada kotu olacakti. Biz tup bebege raziydik tup bebek yapacaktik ama ona ragmen Kaan Aydos esimin tedavi olmasini ona gore tup bebege gecmemiz gerektigini soyledi biz tup e hazirlanirken normal oldu. Bu yuzden ne ameliyattan nede ilaclardan korkmayin eger dogru doktora giderseniz sonuc alirsiniz mutlaka ...
Ilac tedavisi sirasinda da bitkisel destek almaya devam edebilirsiniz onunda faydali olduguna inandik ve kullandik hep.

Canim ozledim seni nerelerdesin evdemisin ev isimi yapiyorsun yoksa geziyormusun?

Yok tatlişim ne gezmesi,iş yapıyordum yeni bitti yarında misafirim war hayatım onun telaşesi işte.
Sen nasılsın canım bebiş inşallah iyidir,ama önceliğim sensin hayatım inşallah aşermelein başlamamıştır.Yaın doktordan iyi haberler alırız canım adına ne kadar mutlu ollduğumu söylesem az kalır .Rabbim sorunsuz bi gebelik yaşatır inşallah,sonrada bize canım.:)))
Allaha emanet ol.

nisam vde ozlemcıgım cok tsk ederım
allhıma sukurler olsunkı temız cıktı
ozlem umıt allhadır hıc allhtan umıdını kesmek olurmu ?
sımdı psıkolojımızı duzgun tutmak zorundayız
bbegımız oldugunda saglıklı bır anneye ıhtıyacı var cunku :)
ok kızlar......tup bebek deneyın canım yha

iyi geceler kızlar. Eşim bugün Ateş Kadıoğluna gitti, muyanede amaliyatlık varikosel olmadığını söylemiş. Hormon tahlili istemiş, bide sperm testini yenilemesini söylemiş. Eğer fsh ı düşük çıkarsa ilaç tedavisi uygulayacakmış sanırım ama eğer fsh yüksek çıkarsa, hiçbişey yapmadan direk tüp bebeğe yönlendiririm demiş. Düşükle ilgili de genetik bozukluk olabilir demiş, genetik test yaptırıcaz demiş. Eğer genetik testte sorun çıkarsa, ne olacak? Tüp bebekte mi yaptıramıycaz demek olauyor bu? Bilen varsa cevaplasın lütfeeeeeeennn

iyi geceler kızlar. Eşim bugün Ateş Kadıoğluna gitti, muyanede amaliyatlık varikosel olmadığını söylemiş. Hormon tahlili istemiş, bide sperm testini yenilemesini söylemiş. Eğer fsh ı düşük çıkarsa ilaç tedavisi uygulayacakmış sanırım ama eğer fsh yüksek çıkarsa, hiçbişey yapmadan direk tüp bebeğe yönlendiririm demiş. Düşükle ilgili de genetik bozukluk olabilir demiş, genetik test yaptırıcaz demiş. Eğer genetik testte sorun çıkarsa, ne olacak? Tüp bebekte mi yaptıramıycaz demek olauyor bu? Bilen varsa cevaplasın lütfeeeeeeennn

Hayır canım öyle şey olurmu hemen kendini kötüye endekslemişsin.Varikoselin olmaması güzel inşallah ilaçla düzelicek bir şeydir.
diğer soruna gelirse de yumurtalar döllendikten sonra bunların zarını açıp çekirdeklerine genetik test yapıyorlar zaten sağlıksızlar ortaya çıkıyo sana sağlamlar transfer ediliyo hiç korkma tıpda herşeye bir çare bulunuyo Allahın izniyle yeterki sen paradan haber wer,benim bir tanıdığımın kanında bir problem wardı bebekleri hem tüptü hemde 4 .ayında ölüyordu 9.da kucağına aldı .Rabbim göstermesin 8 taane bebğini kaybetti 4.yada 5 aylık hareketlerini hpsinin hissetti hepsinde umut etti bu sonuncuyu özel hemşire başında 9 ay yatarak yaptı ,sürekli serum yiyerek.Ne çetin bir imtihan.
Canım hiç korkma Rabbim sana yardımcı olcak bak gör.

Evet canim bizim fsh dusuktu ilac tedavisiyle yukseltmisti doktorumuz. Insalllah guzel sonuclar alirsiniz.

Canim olurmu oyle sey herseyin yolu tedavisi var
Genetik bozukluk cikarsa ona gore islem yapiyolar oda onlarin isi dusunme bile boyle seyleri
Hersey guzel olacak sen rahat ol

Back
X