Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ceylan bi sorum daha olacak
az önce benim karnım çok ağrıdı bildiğin adet ağrısı hemde fenaydı şimdi geçti ama
sendede böyle oldumu canım bugün gecikmemde 2.günüm
adet olmaktan çok korktum o an

bılgem cok sagol paylastıgım avatarı koymussun cok sevındım
saglıklan kucagına alacaksın ınsallah

ceylanım hala ortalıkta yoksun :(

sevser gelmedı demı kırmızılar aman gelmesın :))))))

kardenım cok gecmıs olsun umarım korkulacak bısı deıldır

geldiim kızlaarrrrr allaha çok şükür mercimek kadar keseyi gördüm geldim 2 hafta sonra gel bebegi ve kalp atışlarını duyalım gerekli kan tahlillerini yapalım dedi herşey yolunda korkma endişe etme dedi benden böyle :nazar:
sevsercim o agrılar bendede oluyodu halada oluyo yani hala wcye gidiyorum kanamamı oldu diye o derece yani benim önceden yumurtlama zamanı bile akıntım olmuyordu şimdi akıntımda çok oluyo:37:
kardenciimm üzülme canım hamile kalmana engel degilmişki sende bol bol yatarsın bak fatmamında erken dogum riski vardı ama bebişi artık nerdeyse zorla çıkardılar eşininde durumu düzelmiş inşallah yakın canım o güzel günlerrr:38:
ekiiinnn canım benimm bebişiminn nenesiiii satımıda biliyo yaaa nasılda duygulandım satımı yazıncaa:29:
bilgemm çok teşekkür ederim çok begendim ellerine saglık bu ilk yazım bakalım becerebilmişmiyim çıkacakmı altta merak eden herkesten allah razı olsun kızlarr inşallah rabbim en kısa zamanda en hayırlısından sizede yaşatsın amiiinnnnnnn:54:

geldiim kızlaarrrrr allaha çok şükür mercimek kadar keseyi gördüm geldim 2 hafta sonra gel bebegi ve kalp atışlarını duyalım gerekli kan tahlillerini yapalım dedi herşey yolunda korkma endişe etme dedi benden böyle :nazar:
sevsercim o agrılar bendede oluyodu halada oluyo yani hala wcye gidiyorum kanamamı oldu diye o derece yani benim önceden yumurtlama zamanı bile akıntım olmuyordu şimdi akıntımda çok oluyo:37:
kardenciimm üzülme canım hamile kalmana engel degilmişki sende bol bol yatarsın bak fatmamında erken dogum riski vardı ama bebişi artık nerdeyse zorla çıkardılar eşininde durumu düzelmiş inşallah yakın canım o güzel günlerrr:38:
ekiiinnn canım benimm bebişiminn nenesiiii satımıda biliyo yaaa nasılda duygulandım satımı yazıncaa:29:
bilgemm çok teşekkür ederim çok begendim ellerine saglık bu ilk yazım bakalım becerebilmişmiyim çıkacakmı altta merak eden herkesten allah razı olsun kızlarr inşallah rabbim en kısa zamanda en hayırlısından sizede yaşatsın amiiinnnnnnn:54:

oyyyyyyyyyyyyyyy cok sevindim canim ya nasil duygulandim mercimek haa

teyzesi mercimegiii...

insss kalp atisini da duymak nasip olur canim yaa

ALLAH nazarlardan korusun sizi:nazar::nazar::nazar:

bılgem cok sagol paylastıgım avatarı koymussun cok sevındım
saglıklan kucagına alacaksın ınsallah

ceylanım hala ortalıkta yoksun :(

sevser gelmedı demı kırmızılar aman gelmesın :))))))

kardenım cok gecmıs olsun umarım korkulacak bısı deıldır

yok bitanem ya gelmedi daha ama karnım ağrımaya başladı

bak seen naz da yaparmis ya da yaparlarmis mi desem kiz galiba :1:

nazla kızımı bagdaştırdın:1::1::1::1:
hayırlısı neyse o olsun inşallahh doktor çevirdi bana ekranı çok anlıyomya sanki saf saf bakıyom çözmeye çalışıyom sonra dedimki hangisiyse gösterin bana ben anlamam dedim güldü dur gösterecem dedi bi gösterdi mercimek kadar bişey:1::1::1::1:

Back
X