- Konu Sahibi boncukboncuk
- #102.541
hımm güzel bişey yedin yaniiiiiiii![]()
Kahvaltı diyorum ayyy evet hayır yarışması vardı ya erkan yolaçın ordaki yarışmacılar gibi tıkandımmm
yemedim bişiiiiiii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hımm güzel bişey yedin yaniiiiiiii![]()
Kahvaltı diyorum ayyy evet hayır yarışması vardı ya erkan yolaçın ordaki yarışmacılar gibi tıkandımmm
yemedim bişiiiiiii![]()
bi gaflette bulunup esraya alcam dedim ooda unutmuyo bi türlü
sen nerden çıktın anlamadımki
yumrtlama bitti çalışmlarda..ama umudum yok canım malesef
Gunaydin kizlar herkese guzel pazarlar.
Mide bulantim cok,cok erken degil mi?
Insallah hersey yolundadir.
Ceylan kan pihtilasma olayini cok arastirdim,benim ki dusuk seviye kan pihtilasmasi.
Benim durumumda olup dusuk doz igne kullananda var ,coraspin kullananda.
Ben sali gunu kese gormeye gittigimde dusuk doz igne isticem,yok illa coraspin yeter dersede israr etmicem.
Sende kalp atisini duymaya gittiginde dr'una bir sor basit bi coraspin yada bebek asprini icebilir miyim diye?
Hic bi zarari olmaz faydasi olur.
Ayrica kiraz kompostosu,limon ve kivide kan sulandirici.Tuketmekte fayda var.
bir giriyon pir giriyon benim hoşuma gidiyo okumak o yüzden bekledim seni ama artık kahvaltıya gidecemCeylan sen varya sen!
Nasilda biliyon sabah sabah nutuk atacagimi :)
kandırdıımmmm şaka yaptım sizeeeeeeeee ben hamile degilim bu aralar hamiş haberi almıyoduk accık sevinek diye yalan söyledimgünaydın bilgem sevindim senin adına canım çok önemli bir sorun yaratmaz inşallah
coraspirini içersin onunda faydası olur allahın izniyle
mide bulantılarına da maaşallah diyorum ikiz geliyo galiba bilgemmmmmmmm
baksana ceylana 6+2 oldu daha tık yok:)))
yoksa bu kız hamile deiğil de bizi mi kandırıyooo...
hiç anlamadık saglıklı sıhhatli hayırlı bir evlat dilediginiayyyy iki hamişin arasındayımmm
hem de taze hamiş
dilek tutsam olur mu ki..
tutuyoruuummmm tutttuuuuuuuuummm....
hiç kimse tahmi edemez ya dileğimi o yüzden söylemeyeceğim:)))))
tmm canım soracam 7. haftada gitmeyi düşünüyorum bakalım inşallah duyulur kalp atışıHangi dr'a gidersen git,coraspini sor..
Sormak parayla degil ya:)
Gerek yok derse bok bol kivi,limon vs tuket.
Dogal kan sulandirici.
Bilgem mide bulantın için Allah yardımcın olsun erken başladı bünyeden bünyeye değişiyo baksana maşallah ceylana..:)
gökçem inşallah hepimizin bebeişi olur sen ben yok herkes çalışsın olsun inşallah:)
ceylan benim beynimi yicene git kahvaltını et o zaman çenene vurmuş açlık![]()
inşallah içerdeki iyidirde bulantı falan olmasa daha memnun olurum tabikigökçenn canım sen yumurtlamamışsın
bence adetin 3. günü hormonlarına baktır
bende ateş ölçme sayesinde yumurtlamadğımı anlamıştım
bilgemmmm kız ikiz olmasın bu bebeişler :))
ceylannn ben iki gebeliğimdede kusmak nedir bilmedim
hatta ilk gebeliğimde turp gibiydim
bunda uyku hali ve halsizlik çok oldu
öylemiiii bende zar zor yaptım benide yollasa keşke kızz bende orda düşünüyorum bundan sonraki aşamaları ama refakatçi kabul etmiyolar dogumda ona sinir oluyorum artık bi tanıdıkla aracılıgıyla özel oda tutup yanıma bi refakatçi alırım inşallahCeylan kalp atisi duyulunca tup bebek bolumu bizi hastanenin riskli gebelik bolumune yolluyo.
Yine burda devam edicem.Allah nasip ederde gobusu buyutursek dogumu burda bedavaya getircem:)
Sirf riskli gebelik bana cazip geldi,tup bebek oldugundan normal takip yapilmiyor.
Ekin'im sagolasin.
Ceylan'in hamilelik rahat gececege benziyo:)