Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Gunaydin kizlar herkese guzel pazarlar.
Mide bulantim cok,cok erken degil mi?
Insallah hersey yolundadir.

Ceylan kan pihtilasma olayini cok arastirdim,benim ki dusuk seviye kan pihtilasmasi.
Benim durumumda olup dusuk doz igne kullananda var ,coraspin kullananda.
Ben sali gunu kese gormeye gittigimde dusuk doz igne isticem,yok illa coraspin yeter dersede israr etmicem.
Sende kalp atisini duymaya gittiginde dr'una bir sor basit bi coraspin yada bebek asprini icebilir miyim diye?
Hic bi zarari olmaz faydasi olur.
Ayrica kiraz kompostosu,limon ve kivide kan sulandirici.Tuketmekte fayda var.

bi gaflette bulunup esraya alcam dedim ooda unutmuyo bi türlü
:1:
sen nerden çıktın anlamadımki :52:

yumrtlama bitti çalışmlarda..ama umudum yok canım malesef

öyle deme ekin yaaa..
belli mi olur belk ide bu ayy bir müjde de senden alırız.:)))):16::16::16::16::16::16:

senin umudun yokmuş ama benim senden umudum var
bak ameliyatınızın üstünden de geçti biraz bu aylarda olabilir neden olmasın ki
inşallahhhh...
rabbimden çok istiyorum inan ki ekin seni ve birkaç arkadaşımı özellikle inşallah kendimden önce sizin hamile haberlerinizi alayım diye..
çalışmayı sıkı tutun bak..
sizden sonra sırada ben varım..
sizi bekliyorum ona göre :20::20::20::20::20::20::20:

Gunaydin kizlar herkese guzel pazarlar.
Mide bulantim cok,cok erken degil mi?
Insallah hersey yolundadir.

Ceylan kan pihtilasma olayini cok arastirdim,benim ki dusuk seviye kan pihtilasmasi.
Benim durumumda olup dusuk doz igne kullananda var ,coraspin kullananda.
Ben sali gunu kese gormeye gittigimde dusuk doz igne isticem,yok illa coraspin yeter dersede israr etmicem.
Sende kalp atisini duymaya gittiginde dr'una bir sor basit bi coraspin yada bebek asprini icebilir miyim diye?
Hic bi zarari olmaz faydasi olur.
Ayrica kiraz kompostosu,limon ve kivide kan sulandirici.Tuketmekte fayda var.

evett beklenen konuşma geldi:1::1::1::1:
gerçekten senin bulantın başladı benim kadarken butrfly ninde başlamıştı ben hala çok iyiyim önüme ne koysalar yiyorum:1::1::1::1:
neyse takma kafana canım o zaman madem düşük seviyedeymiş doktorlara güvenmekten başka çaremiz yok
benim gittigim doktor şimdiye kadar folbiolden başka hiç bişey vermedi tek onu kullanıyorum
bizim burda bi özel hastane var bide 7. haftada orayamı gitsem diyorum
gerçi şuandaki doktorumda o özel hastaneden buraya gelmiş ama degişiklik yapsammıki bi bakalım oradaki doktorlar ne diyecek ne dersiniz:26:
o zaman sorarım asprinide:26:

günaydın bilgem sevindim senin adına canım çok önemli bir sorun yaratmaz inşallah
coraspirini içersin onunda faydası olur allahın izniyle
mide bulantılarına da maaşallah diyorum ikiz geliyo galiba bilgemmmmmmmm:52::52::52::52::52::52::52::52::52:

baksana ceylana 6+2 oldu daha tık yok:)))
yoksa bu kız hamile deiğil de bizi mi kandırıyooo...

ayyyy iki hamişin arasındayımmm:52::52::52::52::52:
hem de taze hamiş
dilek tutsam olur mu ki..
tutuyoruuummmm tutttuuuuuuuuummm....

hiç kimse tahmi edemez ya dileğimi o yüzden söylemeyeceğim:)))))

Hangi dr'a gidersen git,coraspini sor..
Sormak parayla degil ya:)
Gerek yok derse bok bol kivi,limon vs tuket.
Dogal kan sulandirici.

Ceylan sen varya sen!
Nasilda biliyon sabah sabah nutuk atacagimi :)
bir giriyon pir giriyon benim hoşuma gidiyo okumak o yüzden bekledim seni ama artık kahvaltıya gidecem:1::1::1::1:
günaydın bilgem sevindim senin adına canım çok önemli bir sorun yaratmaz inşallah
coraspirini içersin onunda faydası olur allahın izniyle
mide bulantılarına da maaşallah diyorum ikiz geliyo galiba bilgemmmmmmmm:52::52::52::52::52::52::52::52::52:

baksana ceylana 6+2 oldu daha tık yok:)))
yoksa bu kız hamile deiğil de bizi mi kandırıyooo...
kandırdıımmmm şaka yaptım sizeeeeeeeee ben hamile degilim bu aralar hamiş haberi almıyoduk accık sevinek diye yalan söyledim:27::27::27::27::27::27:

Bilgem mide bulantın için Allah yardımcın olsun erken başladı bünyeden bünyeye değişiyo baksana maşallah ceylana..:)

gökçem inşallah hepimizin bebeişi olur sen ben yok herkes çalışsın olsun inşallah:)

ceylan benim beynimi yicene git kahvaltını et o zaman çenene vurmuş açlık:1:

ayyyy iki hamişin arasındayımmm:52::52::52::52::52:
hem de taze hamiş
dilek tutsam olur mu ki..
tutuyoruuummmm tutttuuuuuuuuummm....

hiç kimse tahmi edemez ya dileğimi o yüzden söylemeyeceğim:)))))
hiç anlamadık saglıklı sıhhatli hayırlı bir evlat diledigini:27::27::27::27::27:
Hangi dr'a gidersen git,coraspini sor..
Sormak parayla degil ya:)
Gerek yok derse bok bol kivi,limon vs tuket.
Dogal kan sulandirici.
tmm canım soracam 7. haftada gitmeyi düşünüyorum bakalım inşallah duyulur kalp atışı
sen zekai tahirdemi devam edeceksin canım artık bundan sonra:26:
inşallah bu saydıklarınıda tüketebilirim:1::1::1:

Bilgem mide bulantın için Allah yardımcın olsun erken başladı bünyeden bünyeye değişiyo baksana maşallah ceylana..:)

gökçem inşallah hepimizin bebeişi olur sen ben yok herkes çalışsın olsun inşallah:)

ceylan benim beynimi yicene git kahvaltını et o zaman çenene vurmuş açlık:1:

:20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::19::19::19::19::19::19::19::19:

gökçenn canım sen yumurtlamamışsın
bence adetin 3. günü hormonlarına baktır
bende ateş ölçme sayesinde yumurtlamadğımı anlamıştım

bilgemmmm kız ikiz olmasın bu bebeişler :))
ceylannn ben iki gebeliğimdede kusmak nedir bilmedim
hatta ilk gebeliğimde turp gibiydim
bunda uyku hali ve halsizlik çok oldu

Ceylan kalp atisi duyulunca tup bebek bolumu bizi hastanenin riskli gebelik bolumune yolluyo.
Yine burda devam edicem.Allah nasip ederde gobusu buyutursek dogumu burda bedavaya getircem:)
Sirf riskli gebelik bana cazip geldi,tup bebek oldugundan normal takip yapilmiyor.

gökçenn canım sen yumurtlamamışsın
bence adetin 3. günü hormonlarına baktır
bende ateş ölçme sayesinde yumurtlamadğımı anlamıştım

bilgemmmm kız ikiz olmasın bu bebeişler :))
ceylannn ben iki gebeliğimdede kusmak nedir bilmedim
hatta ilk gebeliğimde turp gibiydim
bunda uyku hali ve halsizlik çok oldu
inşallah içerdeki iyidirde bulantı falan olmasa daha memnun olurum tabiki:1::1::1:
Ceylan kalp atisi duyulunca tup bebek bolumu bizi hastanenin riskli gebelik bolumune yolluyo.
Yine burda devam edicem.Allah nasip ederde gobusu buyutursek dogumu burda bedavaya getircem:)
Sirf riskli gebelik bana cazip geldi,tup bebek oldugundan normal takip yapilmiyor.
öylemiiii bende zar zor yaptım benide yollasa keşke kızz bende orda düşünüyorum bundan sonraki aşamaları ama refakatçi kabul etmiyolar dogumda ona sinir oluyorum artık bi tanıdıkla aracılıgıyla özel oda tutup yanıma bi refakatçi alırım inşallah:31:

Ekin'im sagolasin.
Ceylan'in hamilelik rahat gececege benziyo:)

aslında ben kötü geçer diye tahmin ediyodum ama şimdilik öyle olmadı annemin çok kötü geçermiş ablamında 2 buçuk yıl sonra oldu onunda bulantısı olurdu ayrıca kanamasıda olurdu ablam hep yatarak dogum yaptı:26:
ayy bulantı bendede eksik kalsın canım yaa belim kalçam çok agrıyo hele bugün zor yürüyorum valla kalçamın agrısında:37:

herkese güzel pazarlar...
ceylan var ya çok komik kızsın...demek bilgemin sabah konuşmasını bekliyorsun:)

bilgem,sonuçta doktor kontrolündesin ve riskli gebelik bölümü bencede çok mantıklı...iğne yada corasprin artık doktoruna güven,düşünüp yorma kendini...

bana gelince şifayı kaptım galiba..dün çarşıda çok dolaştım ne yazık ki....gecede uykumda çok terleyip üstüne üşümüşüm..
şimdide bir üşüyorum bir terliyorum....
ıhlamur kaynatsam bir sakıncası olur mu acaba....

Back
X