Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hoşgeldin canımmm amiiinn inşallah tatlım rabbim sanada kolay dogum nasip etsin seninde günlerin sayılı kalmış sag salim kucagına al inşallah

ayyyyyy bu ekinle esra delüsü hamişler sıkışmasın diye topigi terkettiler kızzlarrr
bu ne düşünce yaaa 2 kişi daha yeni hamiş sıgardık hep beraber

selam kızlar nasılsınız bız ıyıyız cok sukur persembe kontrolumuz vardı ıyı gectı cok sukur sorun yokmus fındık kızım buyumus epeybu arada 31+1de yanı 32inci haftanın basında gıttım 37ye kadar calısabılır raporu almak ıcın dr vermedı 32yı doldurunca verıyoruz dedı ben burda kıme sorduysam 32nın basında almıslar bende sasırdım umarım bısey olmaz durduk yere bır haftamız gıtmez cok lazım sonrasına aktarma nerdeyse donemı kapatabılıyorum hayırlısı tabı 5 hafta daha calısabılırsem...bıde bana sezeryanı 39u doldurunca yaparız dedı yanı 1 subata ben tırstım acıkcası cunku dogumların cogu bu haftada oluyor benım bıldıgım normal dogumuda bebek ıcın goze alamıyorum malum bı suru komplıkasyonu var bu ısın bızımkıler kıymetlı olunca ınsan daha bı pımpırıklı oluyor...drdan da utanıyorum pımpırık yapınca...

hoşgeldin canımmm amiiinn inşallah tatlım rabbim sanada kolay dogum nasip etsin seninde günlerin sayılı kalmış sag salim kucagına al inşallah

evet canım az kaldı ınan zaman o kadar cabuk gecıyor kı sende goreceksın 12 olur mu 16. hafta olur mu bı 20. haftaya gelseydık derken sımdı 32 bıtmek uzere...Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın bu guzel duyguyu...hamılelıgın tadını cıkar hıcbır sey moralını bozmasın her gunun haftanın ayrı bı mucızesı var...

Selam kizceler ben geldim.
Esimle biraz disari ciktik,gezdik geldik.

Ekintosum soylemesi ayip eksi elma cok yigiyorum,rahatlatiyo.

Midye hosgeldin,sagol canim benim.
Gormeyeli gobusu buyutmussun,masallah kuzuna.

şimdilik bana zaman geçmiyo canım yaa bi 12. haftayı aşsaydım diyorum kalp atışını bebegi görmeyi o kadar istiyorum rabbim inşallah o günleride gösterir bende ilk günler çok heyecan stres vardı ama şimdi çok rahatım allaha şükür bi rahatlık varki üstümde sorma bazen bu kadar rahat olmam bile korkutuyor beni

ayy bilgem bi anda aşagıdaki tıckırini hamilelik şeyi sandım 4 hafta 3 günlük diye sanki hamileligini yeni ögrenmiş gibi bi sevinç doldu içim sonra baktımki eski evlilik şeyinmiş
eşim geldi zil çaldı birazdan bizde çıkacaz hazırlanıp bugün pazardı çok sıkıldım evde

evet canım cok sukur epey oldu bakalım darısı sızlere bı bakmıssın fasulyecık olan bebıs tekmeler atmaya baslamıs annesı o kadar sevındım kı anlatamam sızlerı cok tanımasamda cok vakıt gecırmesemde aynı sıkıntıları yasadıgımız ıcın bu topık daha bı farklı bende hem evle hem okulla ugrasıyorum yoruluyorum kaynanam bızde derken fazla vaktım olmuyor bıde haftalar ılerledıkce uzun surelı oturamıyorsun

korkma canım Allahın ıznıyle bısey olmaz senı cok ıyı anlıyorum dr randevulerıne gıttıkce dahada rahatlıcaksın bu gunlerde kese ve kalp atısı olur bence cızelgenden oyle anlasılıyor...hele kalp atısı cooooook guzel anlatılmaz yasanır Rabbımın mucızesı kesınlıkle

Ceylan canim benim sat aslinda 26 ekim ama transferim 10 gun gecikmeli oldu .
O yuzden yumurta toplama gunum olan 19 kasimdan 2 hafta oncesini sat olarak kabul ettik.Yani 5 kasimi.
5 kasima gore ben bugun 5+2 yim.

midye canımm senin doktorda bir ilginçmiş 40. haftadamı alacak
zateb bir çok kadın 40 haftaya bile kalmadan normal doğuruyor
canım istersen bir daha konuç 39. haftaya girerken alsın

bilgemmm canım benim ne zaman doktora gidiceksin
ben 7+3 günlükken gittiğimde kalp atışını duymuştum
tabi sen o zamanı bekleme şu coraspirin durumunu detaylı görüş

Ceylan canim benim sat aslinda 26 ekim ama transferim 10 gun gecikmeli oldu .
O yuzden yumurta toplama gunum olan 19 kasimdan 2 hafta oncesini sat olarak kabul ettik.Yani 5 kasimi.
5 kasima gore ben bugun 5+2 yim.

ooo senin sat benimkindende önceymiş benimkide 29 ekim
iyi bakalım yaa şuan aramızda tam 1 hafta var

Sali gunu gidiyorum Ronyamm.
5+4 oluyor.Kalp atisi duyulmaz ama kese gorunur insallah.
Coraspin isini kesin konusucam.
Birde balik yagini sorucam,baligin pihtilasmayi artirdigini biliyorum ama hapi icilebilirse icmek isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…