- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #102.581
kızlar gecmıse bıraz baktım cooook guzel haberler gelmıs bılgem ve ceylan hamıleRabbım saglıcakla kucagınıza almayı nasıp etsın kızlar ınanın cok sevındım ıkı kısı daha kurtuldu bu sıkıntıdan...sumak dogum yapmıs tebrıkler canım Allah analı babalı yetıstırsın...gozumden kacan baska haber var mı????
selam canlarrrrrrrr
ekın genıs bır sekılde acıl
aramızda hamısler var :)
sıkısmasınlar
hoşgeldin canımmm amiiinn inşallah tatlım rabbim sanada kolay dogum nasip etsin seninde günlerin sayılı kalmış sag salim kucagına al inşallah
evet canım az kaldı ınan zaman o kadar cabuk gecıyor kı sende goreceksın 12 olur mu 16. hafta olur mu bı 20. haftaya gelseydık derken sımdı 32 bıtmek uzere...Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın bu guzel duyguyu...hamılelıgın tadını cıkar hıcbır sey moralını bozmasın her gunun haftanın ayrı bı mucızesı var...
Selam kizceler ben geldim.
Esimle biraz disari ciktik,gezdik geldik.
Ekintosum soylemesi ayip eksi elma cok yigiyorum,rahatlatiyo.
Midye hosgeldin,sagol canim benim.
Gormeyeli gobusu buyutmussun,masallah kuzuna.
Selam kizceler ben geldim.
Esimle biraz disari ciktik,gezdik geldik.
Ekintosum soylemesi ayip eksi elma cok yigiyorum,rahatlatiyo.
Midye hosgeldin,sagol canim benim.
Gormeyeli gobusu buyutmussun,masallah kuzuna.
şimdilik bana zaman geçmiyo canım yaa bi 12. haftayı aşsaydım diyorum kalp atışını bebegi görmeyi o kadar istiyorum rabbim inşallah o günleride gösterir bende ilk günler çok heyecan stres vardı ama şimdi çok rahatım allaha şükür bi rahatlık varki üstümde sorma bazen bu kadar rahat olmam bile korkutuyor beni
Ceylan canim benim sat aslinda 26 ekim ama transferim 10 gun gecikmeli oldu .
O yuzden yumurta toplama gunum olan 19 kasimdan 2 hafta oncesini sat olarak kabul ettik.Yani 5 kasimi.
5 kasima gore ben bugun 5+2 yim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?