Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bilgeem hadi gözün aydın canım ben keseyi gördügünü okudum ama detayları bekledim sen o dedigin riskli gebeligemi gittin direk yoksa normal yerdemi muayene oldun herlade kanda verdin kanlar ögleden önce çıktımı memnun kaldınmı doktorun kimdi azcık bilgi ver canım yaa bende bu cuma falan gidiyim diyorum bi oraya tam 7 hafta bitmiş olyo duyabilirmiyim acaba bende gitsem

Ceylan ben yine tüp bebek Servisi'ne gittim.
Kalp atışı duyulduktan sonra , riskli gebelik bölümüne gecicem.
Cuma git , baksınlar , duyulur tabi 7.haftada.
Kan aynı gün 1.5 ta çıkıyor tabi, öyle ertesi gün kan verme kaldimi ki ?
Özel hastanelerden dili yanmış biri olarak , devlet hastanesi diyorum ben.
Tamam , biraz bekliyorsun ama güvenilir geliyor bana.
Ben özele o kadar çok gittim ki , Dr ücreti , muayene ücreti, ultrason ücreti, kan tahlili ücreti vs vs
Burda alıştım , elim cebime gitmiyor :)

canım yazını yeni gördüm, neyse ben yazım sen yarın okursun :)) şuan hala kızdayız :)) ayrıntılıyada girdim ama bulunduğum ilde, ne kadar adam gibi bakıldı emin değilim..onda da sadece kıza benziyor dedi :( devlet hastanesinde gittim ve 10 dkya kalmadan bitti bakma, sen girdin mi? hareketleride hissetmeye başladım çok şükür :)) hatta bazen dışardanda belli oluyor karnımı açıp yattığımda :))) sen artık normal hissediyorsundur..Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu..

yok canım daha çıkmadım burdayım, ayrıntılıda böbreklerine kadar görülüyor, kızmıdır erkekmidir artık görmeleri lazımdı ya belki cihaz çok iyi değildir,ben haftaya tekrar gitcem kontrole, çok şükür hissediyorum bazen tembellik yapıyo kızdırıyo beni ama. hissedince konuş bol bol biraz daha büyüsün sesine tepki verecek. ben evde bağıra bağıra konuşuyodum, yüksek sesi duyarmış bebekler diye,annemle babam ziyarete geldi konuşamıyorum biraz çekiniyorum, sabah işe gelirken arabada konuştum bu seferde kuzum bana pas vermedi, Rabbim herkese ama herkese nasip etsin bu duyguyu

merhaba ceylan ben kontrole akaya gitcektim ama benim 3-4 gündür tansiyon sorunum var hayatım boyunce tansiyonum 10/ 7 10/6 oldu ama şimdi 13/ 10 a bile çıktığı oldu bi 13/10 oluyor yarım saat sonra 10/7 oluyor anlam veremiyorum sağlık ocağına gittim fikir aldım doktor sakın özel hastaneye gitme kapsamlı bir devlet hastanesine git dedi. Sen hangi hastaneye gidiceksin (bilgem hangi hastaneye gitti ) birde bu durum hakkında bilgisi olan varmı sağlık ocağındaki doktor beni korkuttu biraz içim içimi yiyo of ya hayatımda yaşamadığım sağlık sıkıntılarını gebelikte yaşıyorum

canım koca ankarada bende şaştım hangi hastaneye gidecegimi bilgem zekai tahir burak kadım dogum hastanesine gidiyo yılların kadın dogum hastanesi benim eşimde orda dogmuş bence senin için en kapsamlı orası araştırır baksana bilgemin düşügü oldugu için ve tüple hamile kaldıgı için riskli gebelik bölümünde olacakmış muayeneleri bende büyük ihtimal oraya gidecem bence sende oraya git:26::26::26:

kizlarrrrrr nasilsinizzzz
uzun zaman oldu topige gelmeyeli sizleri ozledimm...
bende bir degisiklik yok ayni kosturmaca bu arada grip oldum antibiyotige basladim ama ise devam nobetlerede...
eee sizler nasilsinizz gecmise bakamiyorum cok uzun bana ozet gecin

Selam kizlar hepinizin güzel dileklerinizi tek tek okudum , çok tesekkurler
Herkes gormuş Ceylan görmemiş, kız Ceylan sabah girdim keseyi gördüm dedim ya, baksana gecmise.

Kizlar kan degerim 7612 çıktı çok şükür.
Kese yi de gördük, rabbime şükürler olsun.

Kan pihtilasma isinide çözüme kavuşturduk.
Hocayla da konustum, benim bir tane gebelik kaybım var dedim.
Oda ilk tüp bebeğinde de coraspin kullandın mı dedi, bende evet dedim.
Tamam o zaman bu kez düşük doz iğne kullanalım, icimiz rahat olsun dedi.
Çünkü gebelik kaybı yasamissin dedi.
Genetigede gittik , oda aynen kendi dr um gibi , gebelik kaybından dolayı iğne kullanılabilir dedi.

Daha önce bebeğimi kaybetmemiş olsa idim , coraspinle deneyeceklerdi ama malesef üzücü bir öyküm oldugundan birde bebeğim tüp bebek oldugundan , iğne uygun görüldü.
Benimde icim rahatladı .
İstediğim buydu çünkü.
Rabbim yardimcim olsun .. Hepimizin olsun.

Ronyaaa rüyanda beni görmüşsün.
Çok sevindim ama tek kese gördük.
Tek yumurta ikizi olursa tek kese icinde büyüme ihtimalleri var.
Haftaya kontrole gittiğimde tek kese icinde 2 bebis varsa ikizdir , tek varsa tekildir .
Ne olursa olsun Rabbim yeter ki saglicakla bize bağışlasin .

Bilgeciğim canımm keseyi görmüşsün hadi gözün aydın :nazar::nazar::nazar: çok sevindim Darısı kalp atışlarının başına. İnşallah onuda gböreceksin tatlım Allahın izniyle. iğne vermeleri iyi olmuş. Kafan tahatladı şükür

canım koca ankarada bende şaştım hangi hastaneye gidecegimi bilgem zekai tahir burak kadım dogum hastanesine gidiyo yılların kadın dogum hastanesi benim eşimde orda dogmuş bence senin için en kapsamlı orası araştırır baksana bilgemin düşügü oldugu için ve tüple hamile kaldıgı için riskli gebelik bölümünde olacakmış muayeneleri bende büyük ihtimal oraya gidecem bence sende oraya git:26::26::26:
Ceylan sana bişeyler yazmıştım gördün muuuuuu ?
Bilgeciğim canımm keseyi görmüşsün hadi gözün aydın :nazar::nazar::nazar: çok sevindim Darısı kalp atışlarının başına. İnşallah onuda gböreceksin tatlım Allahın izniyle. iğne vermeleri iyi olmuş. Kafan tahatladı şükür

mavisim sagolasin.
Çok sukur .
İnşallah kalp atışlarinida duyarım ..
Rabbim herkese nasip etsin.

merhaba ceylan ben kontrole akaya gitcektim ama benim 3-4 gündür tansiyon sorunum var hayatım boyunce tansiyonum 10/ 7 10/6 oldu ama şimdi 13/ 10 a bile çıktığı oldu bi 13/10 oluyor yarım saat sonra 10/7 oluyor anlam veremiyorum sağlık ocağına gittim fikir aldım doktor sakın özel hastaneye gitme kapsamlı bir devlet hastanesine git dedi. Sen hangi hastaneye gidiceksin (bilgem hangi hastaneye gitti ) birde bu durum hakkında bilgisi olan varmı sağlık ocağındaki doktor beni korkuttu biraz içim içimi yiyo of ya hayatımda yaşamadığım sağlık sıkıntılarını gebelikte yaşıyorum

canım benim tansiyon önemli hamilelikte....benim doktorum her kontrolde preklamsi ile uğraşmayalım aman tansiyona dikkat diye diye her gün tansiyon ölçen bir hamile oldum...
13/8i sınır kabul ediyorlar galiba...
önce sakin ol,kendine tansiyon takip çizelgesi yap .sabah ve akşam aynı saatte ölç yaz..
dur bakalım ne çıkıyor...
benim kontrollerim de hep sıkıntılı birşeyler çıkınca her gittiğimde endişeden 13/8 çıkıyor ama takip ediyorum sadece orda öyle oluyor

gerçekten öyle....

Kizlar hevesten mı derseniz , özlemden mı derseniz bilemiyorum.
Ama her arkadasıma yaptigimda , birgun Rabbim banada nasip et derdim .
Ve bende çizelge yaptım, ama kalp atışından sonra koyacağım.
İnşallah Rabbim nasip eder.

canım benim tansiyon önemli hamilelikte....benim doktorum her kontrolde preklamsi ile uğraşmayalım aman tansiyona dikkat diye diye her gün tansiyon ölçen bir hamile oldum...
13/8i sınır kabul ediyorlar galiba...
önce sakin ol,kendine tansiyon takip çizelgesi yap .sabah ve akşam aynı saatte ölç yaz..
dur bakalım ne çıkıyor...
benim kontrollerim de hep sıkıntılı birşeyler çıkınca her gittiğimde endişeden 13/8 çıkıyor ama takip ediyorum sadece orda öyle oluyor

evet aklıma gelmeyen başıma geldi düşük tansiyonla uğraşan biri olarak şuanda çok şaşkınım canım ben evdede ölçtüm biraz önce 14/10 çıktı korkunç bi değer acile gidelim dedim eşime onun eve gelmesini belkiyorum

Selam kizlar hepinizin güzel dileklerinizi tek tek okudum , çok tesekkurler
Herkes gormuş Ceylan görmemiş, kız Ceylan sabah girdim keseyi gördüm dedim ya, baksana gecmise.

Kizlar kan degerim 7612 çıktı çok şükür.
Kese yi de gördük, rabbime şükürler olsun.

Kan pihtilasma isinide çözüme kavuşturduk.
Hocayla da konustum, benim bir tane gebelik kaybım var dedim.
Oda ilk tüp bebeğinde de coraspin kullandın mı dedi, bende evet dedim.
Tamam o zaman bu kez düşük doz iğne kullanalım, icimiz rahat olsun dedi.
Çünkü gebelik kaybı yasamissin dedi.
Genetigede gittik , oda aynen kendi dr um gibi , gebelik kaybından dolayı iğne kullanılabilir dedi.

Daha önce bebeğimi kaybetmemiş olsa idim , coraspinle deneyeceklerdi ama malesef üzücü bir öyküm oldugundan birde bebeğim tüp bebek oldugundan , iğne uygun görüldü.
Benimde icim rahatladı .
İstediğim buydu çünkü.
Rabbim yardimcim olsun .. Hepimizin olsun.

Ronyaaa rüyanda beni görmüşsün.
Çok sevindim ama tek kese gördük.
Tek yumurta ikizi olursa tek kese icinde büyüme ihtimalleri var.
Haftaya kontrole gittiğimde tek kese icinde 2 bebis varsa ikizdir , tek varsa tekildir .
Ne olursa olsun Rabbim yeter ki saglicakla bize bağışlasin .

gözün aydınnnnnn
darısıda bizlere inşallah
allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah
: )))

evet aklıma gelmeyen başıma geldi düşük tansiyonla uğraşan biri olarak şuanda çok şaşkınım canım ben evdede ölçtüm biraz önce 14/10 çıktı korkunç bi değer acile gidelim dedim eşime onun eve gelmesini belkiyorum

canım acilde ne yapılabilir bilmiyorum ama gerçekten kadın doğumcuna git bence...onun takibi önemli...

Kizlar hevesten mı derseniz , özlemden mı derseniz bilemiyorum.
Ama her arkadasıma yaptigimda , birgun Rabbim banada nasip et derdim .
Ve bende çizelge yaptım, ama kalp atışından sonra koyacağım.
İnşallah Rabbim nasip eder.

inşallah canım en kısa zamanda kalp atışlarını duyarsın çizelgeni koyarsın inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirip sağlıkla çocuğunu kucağına alırsın

slm kızlar ben geldim haberler aynı tutunmamasının sebebi tırasferde yaşanılan sorun deyil dedi mustafa bey
ama ben öyle olduğunu düşünüyorum
soruna gelince sorunda tırasfer anında ince biişi ile tırasfer yapılıyoya
o rahım ağzında zorlanarak geçmiş
yani öyle söyledi ne kadarı doğru bilmiyorum
benim durumuma gelince bu gün tekrar muayene yaptı rahim damarlarından onun gibi ince bir çubuk geçirid
şimdilik sorun yok dedi
şu an adet oldum 10 gün sonra yine çağırdı o zamanda muayene yapıcak
diyer adetimle ınjurıy denilen rahimde yaralama yapılıcak bu embiriyonun rahime tutunma
şansını artıracak
işin kısası bu
şu sözü çok hoşuma gitti ben artık tükendim sıfırdan başlamaya deyince
sen hiç merak etme ben seni burdan gebe olarak göndericem dedi
başka dr artık muyene olmicaksın sadece ben bakıcam sana dedi
ben yoksam sadece seni semra hanıma yönlendiricem dedi
ne bileyim inandım işte

slm kızlar ben geldim haberler aynı tutunmamasının sebebi tırasferde yaşanılan sorun deyil dedi mustafa bey
benim durumuma gelince bu gün tekrar muayene yaptı rahim damarlarından onun gibi ince bir çubuk geçirid
şimdilik sorun yok dedi
diyer adetimle ınjurıy denilen rahimde yaralama yapılıcak bu embiriyonun rahime tutunma
şansını artıracak
işin kısası bu
ne bileyim inandım işte

canım benim inşallah bu sefer olur moralini bozma bak 1 ay sonra tekrar edilecek moralini yüksek tut doktorlarda bu defa daha özenli davranırlar rabbim anne olmayı nasip etsin

gözün aydınnnnnn
darısıda bizlere inşallah
allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah
: )))
Âmin , sagolasin sevserim ...
inşallah canım en kısa zamanda kalp atışlarını duyarsın çizelgeni koyarsın inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirip sağlıkla çocuğunu kucağına alırsın
İnşallah canım . Rabbim herkese nasip etsin..
şimdilik sorun yok dedi
şansını artıracak
işin kısası bu
ne bileyim inandım işte

Çakır canım , icinin biraz dada rahatlamasına sevindim .
Son yaşadığın acı olsun inşallah.

Ahh çakırım inanmaktan başka çare kalmıyoruki
umarım seni yanıltmazlar.
Bu arada ne kdr tüp ücreti alıyorlar ve 2.de bi indirim yapacaklarmı

Ceylan ben yine tüp bebek Servisi'ne gittim.
Kalp atışı duyulduktan sonra , riskli gebelik bölümüne gecicem.
Cuma git , baksınlar , duyulur tabi 7.haftada.
Kan aynı gün 1.5 ta çıkıyor tabi, öyle ertesi gün kan verme kaldimi ki ?
Özel hastanelerden dili yanmış biri olarak , devlet hastanesi diyorum ben.
Tamam , biraz bekliyorsun ama güvenilir geliyor bana.
Ben özele o kadar çok gittim ki , Dr ücreti , muayene ücreti, ultrason ücreti, kan tahlili ücreti vs vs
Burda alıştım , elim cebime gitmiyor :)

şimdi gördüm canım yazdıklarını
en iyisi bende cuma gidiyim valla kalabalık hastaneye belki dedim sonç ertesi gün diyebilirler cahilligime ver:1::1::1::1:hiç hamiş olmadımki şimdiye kadar:50::50::50:
bendede biliyosun özele gidecek durum yok şimdi canım o yüzden bende devlete gidecem:31::31::31:

Back
X