Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın papatya, sadece 2miz varız :) oğluşun nasıl? dün gitmeden yetişmişim sana :))) canım sana bişey sorcam, sen nar yiyormusun? ben arada yiyorum acaba bir zararı olur mu? normalde ilk 3 ay yemeyin derler, sonrası için birşey yok..

canım bilgemm keseyi grmüşsün.hayırlı olsun.
sen buna hep inanıyordun ama yani olucagına.inanmakda çok önemli galiba...
okudugun yasin içinde bizlerinde adını andıgın için çok sagol.Allah razı olsun.
sende saglıkla kucagına aldıgın günü görürsün inşallah.

gunaydinnn kizlarrrr.....
nasilsiniz

BILGEMM canim seni tebrik edemedim guzel haberini yeni ogrendim (uzun sure girmeyince nete bole oldu) canim RABBIM hayirlisiyla saglikla sagsalim kucagina almayi nasip etsin...
CAKIRIM canim sonucuna cok uzuldum RABBIM hayirlisini hayirli zamanda nasip etsin hepimiz icin INSALLAH...INSALLAH minik melegin seni daha fazla bekletmeden gelir...
RONYAM karakizin annesi seker yuklemen normal cikmis korktugun cikmamis cok sukur...
KRISS nasilsin HBB nasil..HBB kardes hazirliklari nasil RABBIM gonlunden geceni sana nasip etsin...

ismini sayamadigim arkadaslarim sizler nasilsinizzz

üzülmee !! bir yandan korku bir yandan ümidin varsa iki kanatlı oLursun..Tek kanatla uçamazsınn zaten..Üzülme !!sopayLa Kilime vuranın gayesi,kilimi dövmek değİl Tozu almaktır..Allah sana sıkıntı vermekLe tozunu,kirini alır,Niye kederlenirsin?..Üzülme !! taş taşlıktan geçmedikçe parmaklara yüzük olamaz.Yüzük olmayı dileyen taş ezilmeyi yontulmayı göze almalıdır..(MEVLANA)

paylaşmak istedim.

günaydııınnnnnnnn nasılsınız
ya nar ilk 3 ay sakıncalımı ben bi kaç kez yediiimmmmm:18::18::18::18::18:

Ceylan bişey olmaz kuzum merak etme. bizim hamileliğimiz zor olduğu için herşeye pimpirikleniyoruz. sanki eskiden kadınlar hamile iken nar yemiyolarmıydı. sen rahat ol boşver. şimdi bilgilendikçe kafamız karışıyo onu yeme bunu içme bunu yapma. bunları yapıyoruz iyimiyişz hayır daha kötü.

napalım artık olan oldu yedim
bundan sonra yemeyim bari biraz içim rahat olsun:26:

günaydııınnnnnnnn nasılsınız
ya nar ilk 3 ay sakıncalımı ben bi kaç kez yediiimmmmm:18::18::18::18::18:

merhaba kız sen hep buralardamısın :)) git dinlen radyasyon alma çok fazla. Nar bende yedim bişey olmaz. Benim kayınvalden nara aşermiş günde 1-2 tane nar yemiş maşallah nur topu gibi bi erkek doğurmuş aslan gibi bi delikanlı adam olmuş bende onunla evlendim. Merak etme rahat ol.

merhabalar kızlaarr...
nasılsınızz..
ben de okuldan geldim bişiler atıştırdım ve şimdi doğum yapan arkadaşımın yanına bebişini sevmeye gideceğim:)))))
gitmeden bi bakayım dedim..
ateş tablomu da koyayım

My Ovulation Chart

bugün ateşim bir tık yükseldi herhalde yumurtladım gayrı:))))
ne dersiniz bu akşam da çalışma olsun mu olmasın mı...

aman allahım arada övmeyide atlamıyo anladık anladık tamam demekki nar iyi bişeymiş
çıkıyorum artık zaten hadi görüşürüz byeee

herkese selam...
kızlar ben azosperm topiğine takılıyorum ama arada buraya da girip sizler neler yapıyorsunuz diye bakıyorum.. ne güzel bir çoğunuz bebeğine kavuştu, kiminiz hamile, kimiz de hamile olmaya aday...
benim öğrenmek istediğim şu:
benim eşim azosperm... yaptığımız 3 testte hep 0 çıkıyordu spermimiz kaan hocanın vermiş olduğu endol sudafed ve benim kullanmış olduğum takviyeler sonucunda sayımız 2000 oldu... bu sonucu öğreneli bir ay oldu zaten doktorlar da tıkanıklık olabileceğini düşünüyordu tüm hormonlarımız iyi şimdilik neden kaynaklandığını bilmiyoruz..
sayıyı gördükten sonra bende tıkanıklık olabileceğine daha çok inandım sormak istediğim burada benim durumumda olan arkadaşlar oldu mu?
en azından sperm sayısı binler' de olup da milyonlara çıkan oldu mu?
bu konuda bilginiz varsa lütfen yardımcı olur musunuz

aman allahım arada övmeyide atlamıyo anladık anladık tamam demekki nar iyi bişeymiş
çıkıyorum artık zaten hadi görüşürüz byeee

hadi beraber çıkalım bende sağlık ocağına gideceğim tansiyonumun yükselmesi ile ilgili bazı tahliller istemişti onun sonucunu alıcam. Dün doktorumla konuştum gebeliğin 20. haftasından önce oluşan tansiyon yükselmesi gebelikle alakalı değilmiş kardiyolojiye gitmemi söyledi. Hiçbir sorun yaşamadım hayatım boyunca tansiyonla ilgili inşallah geçici bir durumdur. Allahım yardımcı olsun bana ve bebeğime.

umudummm canım sağolasın çok şükür çıkmadı şeker :))

gökçenn hayatım tablon hala verimsiz duruyor
umarım sürpriz bir yumurtlama olur

tünaydın kızlar eşim daha yeni gitti bende bugün pazar zannediyorum :)) evde oturmaktan günleri karıştırır oldum

umudummm canım sağolasın çok şükür çıkmadı şeker :))

gökçenn hayatım tablon hala verimsiz duruyor
umarım sürpriz bir yumurtlama olur

hımmm..
canım sen anlıyorsun tabi..
ben de zannediyorum ki yükselince ateşim yumurtladım bitti zannediyorum
neyse bakalım mevlam görelim eyler neylerse güzel eyler...
çok sağol canımcım..

arkadaşlar soruma cevap verebilecek yok muuuuu

arkadaşlar soruma cevap verebilecek yok muuuuu

Canım kendin söylemişsin 0 iken 2000 olmuş. demekki fayda sağlamış.bizim değerlerimiz 3 milyonken sadece 1ay keçiboynuzu - arısütü bal polen ve balık yağı kullanmıştık 5 milyon olmuştu 1 ayda. ondan sonra bırakınca tekrar 3 milyona düşmüştü. yani malasef yükseldiği yerde kalmıyo. sürekli kullanmak mı gerekiyo nedir bilemedim. şimide kullanıyo ama 4 aydır hiç test yaptırmadık önümüzdeki ay yaptırmak istiyoruz bakalım bir gelişme varmı

canım ya bi türlü karşılaşamadık, iş yerindeyim sayfa açık ama işe dalmışım kusura bakma yeni gördüm,ben nar yiyorum hemde hergün bi tane çünkü çok faydalı doktoruma da sormuştum, vitamin ve anti oksidan yiyebiliyorsan ye bağışıklık sistemini güçlendirir demişti. hatta doktorum meyve ve sebzenin hepsini ye sadece hiç birinde aşırıya kaçma demişti.ben salatalarımı tatlandırsın diye maydanoz da yedim bir iki dal doğruyodum. çok şükür birşey olmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…