- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #103.061
Yagmurummm sagolasin .
Herkes nereye gitmiş yaaaa, kayınvalidem geldi çıkmak zorunda kaldım, ekin falan kaçmış.
Ama erken kalkmış gerçi .
Kizlar bende çıkıyorum, abdest alıp Yasin okuyucam, tek tek aniyorum adınızı , topluca topige demiyorum hic .
Topigin listesi varda defterimde ordan bakıyorum :)
İyi geceleeeeeeer....
gunaydınlar herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeee
günaydııınnnnnnnn nasılsınız
ya nar ilk 3 ay sakıncalımı ben bi kaç kez yediiimmmmm:18::18::18::18::18:
Ceylan bişey olmaz kuzum merak etme. bizim hamileliğimiz zor olduğu için herşeye pimpirikleniyoruz. sanki eskiden kadınlar hamile iken nar yemiyolarmıydı. sen rahat ol boşver. şimdi bilgilendikçe kafamız karışıyo onu yeme bunu içme bunu yapma. bunları yapıyoruz iyimiyişz hayır daha kötü.
günaydııınnnnnnnn nasılsınız
ya nar ilk 3 ay sakıncalımı ben bi kaç kez yediiimmmmm:18::18::18::18::18:
merhaba kız sen hep buralardamısın :)) git dinlen radyasyon alma çok fazla. Nar bende yedim bişey olmaz. Benim kayınvalden nara aşermiş günde 1-2 tane nar yemiş maşallah nur topu gibi bi erkek doğurmuş aslan gibi bi delikanlı adam olmuş bende onunla evlendim. Merak etme rahat ol.
aman allahım arada övmeyide atlamıyo anladık anladık tamam demekki nar iyi bişeymiş
çıkıyorum artık zaten hadi görüşürüz byeee
umudummm canım sağolasın çok şükür çıkmadı şeker :))
gökçenn hayatım tablon hala verimsiz duruyor
umarım sürpriz bir yumurtlama olur
herkese selam...
kızlar ben azosperm topiğine takılıyorum ama arada buraya da girip sizler neler yapıyorsunuz diye bakıyorum.. ne güzel bir çoğunuz bebeğine kavuştu, kiminiz hamile, kimiz de hamile olmaya aday...
benim öğrenmek istediğim şu:
benim eşim azosperm... yaptığımız 3 testte hep 0 çıkıyordu spermimiz kaan hocanın vermiş olduğu endol sudafed ve benim kullanmış olduğum takviyeler sonucunda sayımız 2000 oldu... bu sonucu öğreneli bir ay oldu zaten doktorlar da tıkanıklık olabileceğini düşünüyordu tüm hormonlarımız iyi şimdilik neden kaynaklandığını bilmiyoruz..
sayıyı gördükten sonra bende tıkanıklık olabileceğine daha çok inandım sormak istediğim burada benim durumumda olan arkadaşlar oldu mu?
en azından sperm sayısı binler' de olup da milyonlara çıkan oldu mu?
bu konuda bilginiz varsa lütfen yardımcı olur musunuz
arkadaşlar soruma cevap verebilecek yok muuuuu
günaydın papatya, sadece 2miz varız :) oğluşun nasıl? dün gitmeden yetişmişim sana :))) canım sana bişey sorcam, sen nar yiyormusun? ben arada yiyorum acaba bir zararı olur mu? normalde ilk 3 ay yemeyin derler, sonrası için birşey yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?