- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #103.661
canım 35 yaş üstü ikiz ini varya 3 beiş döllenmişti ikisini yerleştirdiler
ıcındekıde kesın kucuk bır ceylandır
pışıııkkkkkksenlen
ceylanlan
eneslen basım belada haaaaaaaaaaaaaaa
dusun yakamdan
cekılıslerden dolayı
ekın ceylanın bebegı kesın ıcerde masa kurmustur
su babamın vıtamınlerınden versede yesem dıordur
yumurta diyince karıştı kafam
iki embriyo yani:)
kz ceylan hep dalga geecrdık senın haylı bebegınlen
smdı gercegı pek bır garp geldı bana
evet bizim evde en sevilen yenen şey fındık inşallah annesine babasına milletine hayırlı sağlıklı şanslı bir bebiş olsun
allah çok erken 9 ay neler ister artık ceylanımın canı
bizim evdede şam fıstıgıı
amiinn canım inşallahrabbim inşallah eşine saglık versin bir an önce sizinde anne baba olmanızı nasip etsin
Ohhh sizede afiyet olsun o zamanDaha dün yaptım
valla her yapacagina smdide raziyim o gunleri gorelim helebaktım baktım
sen bir hamile kal bak sana neler yapcam
:86::86: senin bebe bole heralde simdidenayyy hele sen beni az önce görseydin sanki dişleri çıktı ısırıyo yani öyle bi hareketlenme olduki kasıgımda ayyy ayyyy diye bagırttırdı beni vallaaaaaaaa
aman yoldan cikilacak kadar bisey yapmiyom yahu siz cikmaya yer ariyonuz beni bahane etmeyinbakınca yoldan çıkıyoruz hani eve servisiniz olsa
Oolemi bunu bilmiyodum bende sevmem diye pek yapmam ama faydasi varsa kocalara yapariz artikben hiç beceremem koçiş çok seviyor ve koçişler için çok yararlı kızlar tıbbı nebevi dersine gidiyorum peygamberimizin en sevdiği yemek kabakmış ben bilmiyordum
seninkinin kesin dişleri çıkmıştır.hatta yakında içerden seslenir kadın kadınnn açımmmm
Nbalim yahunyakinsin sankiburanın meshur tatlısı ben hc sevmem yha
blogun senın olsun
sankı hosumuza gıdenlerı yapıp onumuze sınacak
bakıp bakıp salya akıtıoz
kızlar doğal kan sulandırıcı yiyecek ne yedirebilirim koçişe
arkasından atıp tutuyoduk gelince , yemiyo artık
yookk kız aslında hiç bişey aşermiyom hala eski koca bogazım aşermiyom ama tiksinmiyomda anlayacagın
ögggg igrençsin esraaaa bellimi olur belki onu sen aşerersin tadını biliyosunya nasıl olsakaynanama söleyım bassın hemen
en kıllısından sana :)
sorma kızz ekşi tatlı hiç bişey istemiyo canım sadece yemek yemek istiyo allah sonumu hayır etsinceylan zaten yemek yemege bahane ariyodu :)) simdi bebis icin diyip heryeri silip supurecek...
daha 7 haftada bole 40 haftaya kadar neler cani isteyecek :18::18::18:
ekın ceylanın bebegı kesın ıcerde masa kurmustur
su babamın vıtamınlerınden versede yesem dıordur
lorkemmmmmmmmm
bnde cıkar tatluslarım pambıslerım :)
Ohhh sizede afiyet olsun o zaman
valla her yapacagina smdide raziyim o gunleri gorelim hele
:86::86: senin bebe bole heralde simdiden aman yoldan cikilacak kadar bisey yapmiyom yahu siz cikmaya yer ariyonuz beni bahane etmeyin
Oolemi bunu bilmiyodum bende sevmem diye pek yapmam ama faydasi varsa kocalara yapariz artik
Nbalim yahunyakinsin sanki
Ekin sana servis var bia hamile kalmana bakar
ögggg igrençsin esraaaa bellimi olur belki onu sen aşerersin tadını biliyosunya nasıl olsa
sorma kızz ekşi tatlı hiç bişey istemiyo canım sadece yemek yemek istiyo allah sonumu hayır etsin
yakışır bebişim aşer naz et hamişliğin tadını çıkar havadan gelmedi ben şimdiden koçişe diyorum tüm işleri sen yapıcan işte adam korkudan stresten hasta oldu
ceylan sen yinede dikkat et canim hem senin hem bebegin sagligi icin hamileligin tadini cikar ama abartmadan canim yoksa cokk zorlanirsin....seni korkutmayayim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?