Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Daha dün yaptım
Ohhh sizede afiyet olsun o zaman
baktım baktım
sen bir hamile kal bak sana neler yapcam
valla her yapacagina smdide raziyim o gunleri gorelim hele

ayyy hele sen beni az önce görseydin sanki dişleri çıktı ısırıyo yani öyle bi hareketlenme olduki kasıgımda ayyy ayyyy diye bagırttırdı beni vallaaaaaaaa
:86::86: senin bebe bole heralde simdiden
bakınca yoldan çıkıyoruz hani eve servisiniz olsa
aman yoldan cikilacak kadar bisey yapmiyom yahu siz cikmaya yer ariyonuz beni bahane etmeyin
ben hiç beceremem koçiş çok seviyor ve koçişler için çok yararlı kızlar tıbbı nebevi dersine gidiyorum peygamberimizin en sevdiği yemek kabakmış ben bilmiyordum
Oolemi bunu bilmiyodum bende sevmem diye pek yapmam ama faydasi varsa kocalara yapariz artik
seninkinin kesin dişleri çıkmıştır.hatta yakında içerden seslenir kadın kadınnn açımmmm
buranın meshur tatlısı ben hc sevmem yha
blogun senın olsun
sankı hosumuza gıdenlerı yapıp onumuze sınacak
bakıp bakıp salya akıtıoz
Nbalim yahunyakinsin sanki
Ekin sana servis var bia hamile kalmana bakar

kızlar doğal kan sulandırıcı yiyecek ne yedirebilirim koçişe

kaynanama söleyım bassın hemen
en kıllısından sana :)
ögggg igrençsin esraaaa bellimi olur belki onu sen aşerersin tadını biliyosunya nasıl olsa
ceylan zaten yemek yemege bahane ariyodu :)) simdi bebis icin diyip heryeri silip supurecek...
daha 7 haftada bole 40 haftaya kadar neler cani isteyecek :18::18::18:
sorma kızz ekşi tatlı hiç bişey istemiyo canım sadece yemek yemek istiyo allah sonumu hayır etsin
ekın ceylanın bebegı kesın ıcerde masa kurmustur
su babamın vıtamınlerınden versede yesem dıordur

kesin öyle kızzzz

ögggg igrençsin esraaaa bellimi olur belki onu sen aşerersin tadını biliyosunya nasıl olsa

sorma kızz ekşi tatlı hiç bişey istemiyo canım sadece yemek yemek istiyo allah sonumu hayır etsin

ceylan sen yinede dikkat et canim hem senin hem bebegin sagligi icin hamileligin tadini cikar ama abartmadan canim yoksa cokk zorlanirsin....seni korkutmayayim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…