- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #103.761
Selam arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum. Yağmurum arkadaşımızın davetiyle beni burda tek anlayan kişi olduğunu söyleyebilirim. Kendisine tekrardan teşekkür ediyorum. Benim sorunum bir çocuktan sonra eşim azo oldu. Ve ben bunu topikte paylaştım arkadaşlar beni biraz kınadılar ki onlara aslında kızmıyorum. Aranızda benim gibi arkadaşlar varsa konuşmak isterim. Ve aynı zamanda benimle bilgilerini paylaşırsanız sevinirim
çok tşkkür ederim meriss cvbın için şimdiden başladım hergün bir dilim ananas yemeyi doktorumda günde 2 tane elma yememi sıcak deil ılık duş almamı sölemiştii rabbimden hayırlısını istiyorum rabbim bana ve bnm gibi istiyen bütün kullarına nasıp eder inşallah pazartesi büyük güm 15 gün sonrası dahada büyük bilgilerin için çok saolll..
slm canım arkadaşlarım biliyosunuz malum doğum yaptım normali beceremedim sezaryanla oldum sabah 8 den gece 1 e kadar sancı çektim ve sezaryan gönüllü istedim 2 gün hastanede kaldım yazamadım size o sancıları çekerken ve doğumdan çıktığımda hepinize dua ettim Allah ım sizlerede yaşatsın diye benimde uykusuz gecelerim başladı hepinizi çok öpüyorum hepinizin anneliği tatması dileğimle ve Allah ın izniyle sizi seviyorum canlarım
hoşgeldin avento
orda yazılanları bende okudum senin adına üzülmüştüm
ama dediğin gibi insan kızamıyo ama çekilen sıkıntının verdiği acı aynıysa bi evladın olsada olmasada aynıdır
allah evladının güzel günlerini göstersin ,kardeşide olur inşallah
bence siz tek testle sınırlı kalmayın çünkü değerler çok değişken güvenilir bi kaç yerde daha tekrarlayın testi
sonrasındada iyi bir üroloji uzmanına görünsün eşin
Teşekkür ederim. Eşim memur olduğu için Ankara gidemiyoruz şuan izni yok. Ocaktan sonra izin alıp Ankaraya gideceğiz sadece1 test yaptırdık. Sper sayısı 0 çıktı hormonlar da
testesron değeri,1.8 fh.24,8 çıktı. Şuan burda birşey yapamıyoruz ocak ayını beklemek durumundayım. Benim gibi insanların az olduğunu düşünüyorum.Topikte fazla bir kişiye rastaladım sadece açıkcası merak ediyorum neden olduğunu
hoşgeldin avento
orda yazılanları bende okudum senin adına üzülmüştüm
ama dediğin gibi insan kızamıyo ama çekilen sıkıntının verdiği acı aynıysa bi evladın olsada olmasada aynıdır
allah evladının güzel günlerini göstersin ,kardeşide olur inşallah
bence siz tek testle sınırlı kalmayın çünkü değerler çok değişken güvenilir bi kaç yerde daha tekrarlayın testi
sonrasındada iyi bir üroloji uzmanına görünsün eşin
Teşekkür ederim. Eşim memur olduğu için Ankara gidemiyoruz şuan izni yok. Ocaktan sonra izin alıp Ankaraya gideceğiz sadece1 test yaptırdık. Sper sayısı 0 çıktı hormonlar da
testesron değeri,1.8 fh.24,8 çıktı. Şuan burda birşey yapamıyoruz ocak ayını beklemek durumundayım. Benim gibi insanların az olduğunu düşünüyorum.Topikte fazla bir kişiye rastaladım sadece açıkcası merak ediyorum neden olduğunu
ben kk da daha önce bi kaç hikaye okumuştum böyle
mesela birinin eşinin ilk evliliğinden 2 kızı varmış ama sonradan azospermi durumu olumuş
belki geçici bi durumdur
yada sebebi başka olan nedenlerden dolayı tüm değerler sıfır olupda gebelik elde edenlerde var
hormonlarda sorun var gibi ama yanıltmıyım seni
referans aralıklarıda önemli ama testesteron da fsh da düşük gibi ama bunların tedavisi var
ankaraya kaan aydosa gidicekseniz iyi edersiniz
sizi çok daha iyi yönlendirir,
alanında iyi bi doktor
selam ben geldim.
bugün yine vitamin siparişleri verdim.bu son olsun inşallah
eşime arginmax men aldım gnc de pahalı almak isteyen varsa aldığım sitenin adresini veriyim sitede 93 tl ben kargo dahil 70 e aldım 3 taksit..
kendimede one day women ve balık yağı aldım.
eşim k.boynuzu kürü uygulayalım diyor tozundansa sanki o daha çok etki etmişti.
esram bilir mevsimimi şuan ..tahta gibi olanlar var hep buralarda ballısı falan olduğunu okumuştum..
ben kk da daha önce bi kaç hikaye okumuştum böyle
mesela birinin eşinin ilk evliliğinden 2 kızı varmış ama sonradan azospermi durumu olumuş
belki geçici bi durumdur
yada sebebi başka olan nedenlerden dolayı tüm değerler sıfır olupda gebelik elde edenlerde var
hormonlarda sorun var gibi ama yanıltmıyım seni
referans aralıklarıda önemli ama testesteron da fsh da düşük gibi ama bunların tedavisi var
ankaraya kaan aydosa gidicekseniz iyi edersiniz
sizi çok daha iyi yönlendirir,
alanında iyi bi doktor
Biz ali ergene gitmeyi düşünüyoruz eşimin eski doktoru hacettepe de çalışıyor.fh yüksek değer aralığına göre testesteronda da sıkıntı var galiba hormonlarla ilgili bir durum yani onları dengeleyip tekrarada sper elde edilebilir mi bu konuda bilginiz varmı. BİRDE BİR ŞEY SORUCAM KANALLAR TIKALI OLMASI NASIL ANLAŞILIYOR LAPAROSKİBİ YÖNTEMİYLE Mİ
Kizlar telim sarjdaydi ,kk'ya yeni baktim,soruyuda yeni gordum.
Bu catlatma ignesi bana ozgu degil,kimi dr vurul diyor kimi dr gerek yok diyor.
Bence de kullanilmasi illa sart degil.
Mesela gecen seneki tedavimi yapan dr vermedi,o bebegimde tutmustu,bu seneki dr um verdi,cok sukur yine tuttu.
Dr kullan diyorsa kullanin gerek yok diyorsada ,gerek yoktur.
avento hoşgeldin canıııımmmmm..
meri nasılsın tatlım durumlar nasıl..
selam ben geldim.
eşime arginmax men aldım gnc de pahalı almak isteyen varsa aldığım sitenin adresini veriyim sitede 93 tl ben kargo dahil 70 e aldım 3 taksit..
esram bilir mevsimimi şuan ..tahta gibi olanlar var hep buralarda ballısı falan olduğunu okumuştum..
avento hoşgeldin canıııımmmmm..
meri nasılsın tatlım durumlar nasıl..[/QU
saol gökçen teşekkür ederim
Biz ali ergene gitmeyi düşünüyoruz eşimin eski doktoru hacettepe de çalışıyor.fh yüksek değer aralığına göre testesteronda da sıkıntı var galiba hormonlarla ilgili bir durum yani onları dengeleyip tekrarada sper elde edilebilir mi bu konuda bilginiz varmı. BİRDE BİR ŞEY SORUCAM KANALLAR TIKALI OLMASI NASIL ANLAŞILIYOR LAPAROSKİBİ YÖNTEMİYLE Mİ
canim esinin sorunu fsh cok yuksek
o duserse sperm cikisi olur
merak etmeyin tedaviyle duzelir
ama kaan aydos a gidin baska yere gitmeyin ...
selam ben geldim.
esraaa gelmişşşş...
canıııımmmm sen bilirmişsin
keçiboynuzunun mevsimi midir şu an ya da hangi aralıklar mevsimidir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?