Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
doktorumuz prof ama 3tanede asistanı var kocamı 4kişi birden muayene etmiş ve hissetmiyorum demişler a ma ilk gittiğimiz doktor medicalpark doktoru ameliyat dedi ama elle muayene edip hissetmedi dopler ultrosona gönderdi işte böyle karışık kıyamıyorum eşime hiç çok üzülüyor adamcağız hayatımız çok kötü geciyor artık adam hiç hazır değilmiş bu duruma kafasına çok takıyor
neyse ben sizin kafanızı şişirdim

canim ozaman varikolsel yoktur

biz de medical parkta ameliyat olduk doc, dr yapti 2000 tl odedik

siz oyleyse destek tedavisi yapin
ama sen hala tam olarak sperm sonuclarini yazmaddin

canım ben doktora sordum endal romatizma ilacı dedi, trantal da damarları genişletiyomuş öyle dedi ne alaka anlamadım bende yanlış mı öğrendim acaba:S

evet bende romatizma var ve bende enol kullanıyorum bende geçen bi doktora sordum varikoselde falanda kullanılıyomu bu endol diye doktorda bana endol geniş kapsamlı bi ilaç dedi kullanılabilr dedi ama ben endolu agrı kesici niyetine kullanıyorum bacak agrısı için falan sizin eşlerinizde agrımı oluyoki...

evet bende romatizma var ve bende enol kullanıyorum bende geçen bi doktora sordum varikoselde falanda kullanılıyomu bu endol diye doktorda bana endol geniş kapsamlı bi ilaç dedi kullanılabilr dedi ama ben endolu agrı kesici niyetine kullanıyorum bacak agrısı için falan sizin eşlerinizde agrımı oluyoki...

evet canim endol bircok sebeple kullanliyor

bizde kullandik

Back
X