- Konu Sahibi boncukboncuk
- #10.361
:81:
canım kargo ücreti 4 dolar fakat ek kargo ücreti 16 dolar mış
o yuzden diyorum
tek urun alip cok kargo odemeyin
ihtiyaclarinizin cogunu bir kerede alin cunki ayni kargoyla gelecek...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:81:
canım kargo ücreti 4 dolar fakat ek kargo ücreti 16 dolar mış
evevt takip ediyorum .soru sormak istiyorum ama sayfalar o kadar hızlı ilerliyorki birde vitamin alma macerası var.peki merak ediyorum bunları gnc alırsak olurmu sırf ekonomik diyemi o siteden alıyorsunuz:79:
canım balık yağım natrol marka 3 kutu var ve herbirinin içinde 150 jel var o bize 1 sene yeter
kızlar iyi bakın türkiye yok listede nasıl aldın pamuk sen anlamadım ben
doktorumuz prof ama 3tanede asistanı var kocamı 4kişi birden muayene etmiş ve hissetmiyorum demişler a ma ilk gittiğimiz doktor medicalpark doktoru ameliyat dedi ama elle muayene edip hissetmedi dopler ultrosona gönderdi işte böyle karışık kıyamıyorum eşime hiç çok üzülüyor adamcağız hayatımız çok kötü geciyor artık adam hiç hazır değilmiş bu duruma kafasına çok takıyor
neyse ben sizin kafanızı şişirdim
kızlar iyi bakın türkiye yok listede nasıl aldın pamuk sen anlamadım ben
Esilanurcum senin adet siklusun nedir?Daha birkaç gün önce ayakların havadaydıyaa ne çabuk geçti
![]()
Öylemiiii Pamuğun siparişler gelmeden hayatta almammm![]()
garanticisin yani ,canım bende üye oldum sorun olmaz bence fiyatlar çok uygun değerlendirin bence
krishazel arısütü+bal+polen karışımının ölçüsü nedir?:87::81:
canım ben doktora sordum endal romatizma ilacı dedi, trantal da damarları genişletiyomuş öyle dedi ne alaka anlamadım bende yanlış mı öğrendim acaba:S
kızlar hepinize iyi geceler allah rahatlık versin yarın testi yapıcam dua edin benim için allaha emanet olun
evet bende romatizma var ve bende enol kullanıyorum bende geçen bi doktora sordum varikoselde falanda kullanılıyomu bu endol diye doktorda bana endol geniş kapsamlı bi ilaç dedi kullanılabilr dedi ama ben endolu agrı kesici niyetine kullanıyorum bacak agrısı için falan sizin eşlerinizde agrımı oluyoki...
evet canim endol bircok sebeple kullanliyor
bizde kullandik