- Konu Sahibi boncukboncuk
- #104.021
yılbaşında hediyeleşmeyi sevmem onlar alıyo diye mecburen alıyom işteee nezaket icabııııı
haa onun için yani biz amayız birbirimize aman boşver kaynanamın alacagı şeyleri tahmin ediyom iyiki almıyoz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yılbaşında hediyeleşmeyi sevmem onlar alıyo diye mecburen alıyom işteee nezaket icabııııı
yılbaşında kaynananlamı hediyeleşiyorsun :))))yılbaşında hediyeleşmeyi sevmem onlar alıyo diye mecburen alıyom işteee nezaket icabııııı
hemen koştum :))koşuunn koşuunnn facede kuzeyin yeni fotoları var ama profilinden bakın![]()
hatırladıgım kadarıyla yoktu ama enes yarışmalardan kotex orkid kazanmış
esrada kondon yarışmasına katılmış![]()
bacağın neden ağrıyor romatizmamı yeni mi oldu ?
yemek karıştırıcımı o da ne bakıyım merak ettim
benimkine gün veriyorlar şu tarihte biter diye
sen ilkiki almışsın en azından ben 4 yıldır hergün alacam ama bir türlü sıra gelmedi benimde çok iseteiğim birkaç parça varda çok pahalı
bacım sen evin içinde nasıl hasta olmayı becerdin kesin bünyen zayıf düştü ondan
limonlu bal yap dicem ama faranjite limon iyi gelmeyebilir
evet az daha sabretsin aralık bitince tehkikemizde bitecek inşallah
dr aksilik olmazsa 38 haftada sezeyan dedi
bugün takvime baktım ne zaman 38 haftalık oluyor diye
8 ocak takvimlerde isim yazarya 8 ocaktada enes yazıyordu
aksilik işte :)))
topiktede aksiyon yok desene
en azından kötü haberde yok bu da iyi
yılbaşında kaynananlamı hediyeleşiyorsun :))))
burada benim yılbaşı hediyemde kaynanamın kendisi bu ayın 25 inde geri geliyor :))
hemen koştum :))
ikiside birbirinden anlamlıymış :)))))
bir kalıp sabun mu :)haa onun için yani biz amayız birbirimize aman boşver kaynanamın alacagı şeyleri tahmin ediyom iyiki almıyoz![]()
nasıl rahat edersen öyle yap bence beklemek yorar gittikçe özellikleevet canım ya o gün çok bekledim hastanede sürekli ayaktaydım bide eger böyle giderse özele gidecem gibi çünkü çok kötü oluyorum ertesi gün bakalım yarın napacam yani ilaçta kullanmadıgım için havalarda soguk dinlenmem gerekiyo yoksa çok agrım oluyo belki özele giderim olmazsa dogum ücreti fazla olursa dogumuda devlette yaparım![]()
niye konuşmuyonuzzz lennnnnnnnnnnn zaten gidecem birazdan![]()
niye konuşmuyonuzzz lennnnnnnnnnnn zaten gidecem birazdan![]()
ayy o kadar hastaneye gittim hiç o kadar kalabalık bi hastane görmedim hayatımda içerisi dışarısı tıklım tıklımbir kalıp sabun mu :)
evettt o kesin
ilk fırsatta onu alır kesin
nasıl rahat edersen öyle yap bence beklemek yorar gittikçe özellikle
Kuze'ye bakıyoruz herhalde dimi ondan konuşmadık![]()
koşun dedin koştuk ya ben oraya takıldım
çok tatlı kuzey bebeğimiz
Rabbim ömrünü güzel eylesin
ekiiin güzelmiş kız aldıgın şey ayy ben geçen facede bişey gördüm plastik ucu kapalı terlik terligin birinin ucunda küçük kürek digerindede küçük süpürge giderken bi ayagıyla süpürüp diger ayagındaki kürege getiriyo kırıntıları çok güldüm ya gerçekten varmıki öyle bişey![]()
daha neler görecez kimbilirStir Crazy Yemek Karıştırıcı sadece 13.90 TL!
adammmmm işte bu
babasıda görsün ama en azından kalp atışlarınıayy o kadar hastaneye gittim hiç o kadar kalabalık bi hastane görmedim hayatımda içerisi dışarısı tıklım tıklım
zaten hamilelerin yanında hiç kimse giremiyo 2 kapı var birinciden içeri eşinle geçiyosun digerinden sadece hamileler yaani babası hiç göremeyecek kalp sesini duyamayacak o yüzden gitmeyebilirim birsürü hamile var içerde 4 tane sandalye var dogal olarak onada koca göbekliler oturuyo romatizmalı bende ayakta kalıyorum![]()
dedimde orada mıhlanıp kalın demedim hızılıca bakın gelin![]()
daha neler var toz alan terlikler var mesela
daha neler görecez kimbilir
çorba ve puding için özellikle kullanıışlı olur
ay ne hayırlı gelinsin sen öyle
utandım kendimden
babasıda görsün ama en azından kalp atışlarını
pamuğun dr u özeldemiydi sorsana o çok memnundu çünkü
benim dr yine değişti aksi ve asık suratlı dr um süresiz izine ayrılmış sağlık sorunları varmı
bende öbür dr a devam ediyorum sanki bundan daha iyi bir elektrik aldım ama
istediğin saatte ara ben gelirim her zaman dedi
öbürüne kokrudan bişey soramıyordum düşün ne derece asık suratı var
ay gece gece güldürdün :)))
ekiiin güzelmiş kız aldıgın şey ayy ben geçen facede bişey gördüm plastik ucu kapalı terlik terligin birinin ucunda küçük kürek digerindede küçük süpürge giderken bi ayagıyla süpürüp diger ayagındaki kürege getiriyo kırıntıları çok güldüm ya gerçekten varmıki öyle bişey![]()
neler dikkatini çekiyo yeterki temizliği kolay yapsın:)))
adammm çok hayırlı gelinim evet sana katılıyorum![]()