- Konu Sahibi boncukboncuk
- #104.121
oyy oyyyy benim canım bilgemimm bebişinin pıt pıtlarını duymuş
gözümüz aydın olsun sağlıkla gelsin meleğin

gözümüz aydın olsun sağlıkla gelsin meleğin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gülüm canım nasılsın? hoşgeldin, bebişimiz nasıl? büyümüştür o şimdi :)))
Papatya canım sen tetanoz oldun mu? ben ilk dozu bugün yaptırdım, gelecek aya 1 doz daha var, sen düşünüyormusun vurunmayı?
bilgem bebeyinin sesini duymuşsun güzün aydın dilerim rabbimden hep böyleKizlar bebegimin kalp atislarini gorduk.
Sukurler olsun Rabbime.
Kizlar bebegimin kalp atislarini gorduk.
Sukurler olsun Rabbime.
çakırrrrrrrrrrrrrrr![]()
efendddddddddiiiiiiim
canııııııııııııııııııııım
yemek olarak diyosanakşama ne yapayım bennnnnnnnnnnnn![]()
Kizlar bebegimin kalp atislarini gorduk.
Sukurler olsun Rabbime.
kızlar mrb topiğinizi sık sık takip ediyorum benm de eşimn sperm sayı ve harekette sorun var iki aydır ugrasıyoruz incir,keçiboynuzu kürü yapıyoruz bugun de çakşır suyuna başlıcaz kısmetse ...bunn dısında l-arginine evicap bi de coraspin içıo eşim ...bu arada sanki bi topikte de okumştum Gnc 'nin arginmax man diye bi ürünü var faydası olur gibi geliyor cunku butun vitaminleri kompleks olarak içinde bulnduruyor ocakta üç ay olacak sperm analizi yaptırcaz bi... o zamana inşş artar degerler ...sanki Ceylan arkdasınız kullanmıştı demi arginmaxı ben mi yanlış hatırlıyorum başka topikte kullanan var mı bu hapı ? şimdiden cvpkarınız için saolun kızlar sizin tavsiyleriniz bnm için onemli...