- Konu Sahibi boncukboncuk
- #104.601
aleyna olmuyor senin listende ateş topiğindne öğren canım başka yolu varmı ben bi bu şekilde yapıyordum oluyordu
sagol ekincim ilgilendiyin için teşekkür ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aleyna olmuyor senin listende ateş topiğindne öğren canım başka yolu varmı ben bi bu şekilde yapıyordum oluyordu
karden bana ozelden maıl adresını yolla ben uyelık alıp yapayım sana tablo sonrası kolay kendın halledersın ınsallahgünaydın güzellikler...
kızlar bende ateş grafiğim olsun istiyorum ama beceremiyorum yabancı olduğu için hiç bişey anlamıyorum ne becereksiz hatunum yahu :))
kendi grafiğimi yazıyorum
reglin 9. günü 36.0 fikfik
reglin 10. günü 36.2 fikfik
reglin 11. günü 36.4 fikfik
reglin 12. günü 36.4 no fikfik
reglin 13. günü36.4 fikfik
reglin 14. günü 36.4 fikfik
reglin 15. günü 36.6 fikfik
reglin 16. günü 36.7 (yani bugün)![]()
ya ne kadar kaynatmışsınız böyle.....
güldüm bayyyyyyaaaaaaa...en çok da herzaman ki gibi ceylana...
ceylanın ailesi kayınvalidesine gözaydınına gidiyorlarmış ya,bana bir an anlamsız geldi sonra kendi kendime oğlunuz infertiliteyi yendi gözünüz aydın derlermiş ne komik olur...
bizimkiler kayınvalideme böyle derlermiş![]()
saoalsın ekıntosum ınsallah nıyetnı gırdık nasıb olur bakalımlorke umreye gidiyormuşsunuz maşallahhh.çok imrendim.Rabbim isteyen herkese nasip etsin..
ekın hayırlısı olsun yaaSELAM KIZLAR
Lorkem ateş düştü düştü.ben zaten adeti bekliyorum bugün gelir artık bi zahmetttt
Gelbebeğim aşılamanız hayırlı olsun inşallahh
umud geçmiş olsun canım
bende dogal preseed uyguluyorum ama ınadına ozel gunlerın dısında oluyo o da geneldeben preseedde kullanamadım ama doğal preseed ile gönderdim :)krisin kulağı çınlasın![]()
Ekin gönderdim![]()
evet ayda 200 tutuyordu bide kaan hoca 6 kutu daha içilcek dedi allah demiştik ama çok şükür gerek kalmadı. İnşallah sizde en kısa zamanda kurtulursunuz tüm bu vitaminlerden kürlerden
karden bana ozelden maıl adresını yolla ben uyelık alıp yapayım sana tablo sonrası kolay kendın halledersın ınsallah
saoalsın ekıntosum ınsallah nıyetnı gırdık nasıb olur bakalım
senınde yenı avatarın cok ıc acıcı olmus valla
ekın hayırlısı olsun yaa
ne dıyelım
marttan once olacak ama ınsallah bekle bak
bende dogal preseed uyguluyorum ama ınadına ozel gunlerın dısında oluyo o da genelde
mesaj attım bakarmısın![]()
ınsallah canım suan plan ve takıp asamasında ama 2 haftaya kdr netlestırmemız lazım ıslemler ıcınlorkecim umreye gitmeye niyetlenmissiniz maşallah tatlim rabbim bizede nasip eder insallahDoğal preeseed dediğiniz nedir ben hic duymamistim :26:
gelecekse bugun hemen gelır ınsallah rahatla bı an onceesra korkutma kıs sevseri insan keyifle yapıyo valla acı falan duymadım ben iğnenin izi bile kalmıyoooo nereye vurdum diye aranıosun
lorkem bi adet olsam deli etti beni bugün olmam lazım artık yaaaaaaaa
ne düşüp kalkıyo artık![]()
süper yaaaBen güzele güzel demem , sen de deme , o da demesin . Kimse demesin , bunalıma girsin ... :)))
33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com
cızgımı cektı bugun
zaten kuruluk basladı
ya ben sımdı spora gıdıyorum ya ekın
sıkıntı olmaz dımı
bı tek tıtresım cıhazına cıkmak ıstemıyorum son 1 hafta kala adete
onun dısında solesemmıkı hocaya :26:
bugun programa basladım 1.5 saatı gecıyo
cok yoruldum valla suan klavyenın uzerınde bıle kalkmyo ellerım
bıraz uyusam ıyı olacak
lorke umre ne kdara mal olcak size Allah isteyen herkese nasip etsin İnşallahhhhh
canım suan kısı bası 1150 euro gorunuyo ama kısa ıstedıgımız ıcın
sure uzayınca fıyat azalabılıyo ama esım ızın alamaz o kadar
en fazla 10 gun bızımkı
donustede tupu devlette yapacagız ıste
ben zaten ole dusunuyrodum bıde bebe falan olmadan umreye gıdıp gelelım ıstıyoruz dıye dusunuce devlet fıkır pekıstı madden![]()
süper yaaabayildim ben buna hic gulcegim yoktu lorke ilahii
evet ya sımdı yatayım bıraz uyku bastı valladinlen canım hamlık olur en başta sporun kendini çok zorlamadıkca zararı olmaz sanırım
inşallah tüpe giderken evde bulursun bebeğini inşallahhhhhhh
umreyede hamiş gidersin ayy çok güzel olur
karden bana ozelden maıl adresını yolla ben uyelık alıp yapayım sana tablo sonrası kolay kendın halledersın ınsallah
saoalsın ekıntosum ınsallah nıyetnı gırdık nasıb olur bakalım
senınde yenı avatarın cok ıc acıcı olmus valla
ekın hayırlısı olsun yaa
ne dıyelım
marttan once olacak ama ınsallah bekle bak
bende dogal preseed uyguluyorum ama ınadına ozel gunlerın dısında oluyo o da genelde
mesaj attım bakarmısın![]()
antalya nasılsın diyince, bende topiğin albüm kısmına bakıyordum o an...karşıma çıktı o avatar...kendimi buldum onda..tarif etmeyim göstereyim en iyisi dedim....:))
lorke umre işi güzelde ben seni anladım artık sana gezme yeme işi olcak canım benim....
bir kaan hocaya gidemediniz ama şu tüp öncesi...eşinin varikosellik bi işi var mı yok mu bir netleşirdi....hormon olayını karşılıklı konuşurdunuz...
doğal pressed zaten olması gereken zaman pek olmaz...bende o ay geç yumurtladım da denk geldi doğalına:)
ekintos canim kaan hoca devlet hastanesindemi calisiyor randevu almak istesem nasil bir yol izlememiz gerekiyor. Kaan hocaya mail attim ama donus yapmadi hala. Birde cok oluyorum ama gitmeden neler yapip goturmemiz lazim bir gun kalabiliriz cunku orda herseyi hazir edip gidersek isimiz kolay olur dusuncesindeyim sen neler onerirsin bana
canım kaan hoca üniversite hastanesinde profesör...
tam gün yasası tamamen kesinleşene kadar hastanede hastalarına baktı ama sonra oda artık muayenehane açtı...
öğlen arası bile hasta bakan bir adam...ama artık herkes mecburen muayenehaneye gidiyor.
götürebileceğin spermiyogram sonuçlarınız ve hormon testi..
hoca zaten hem elle hem ultrasonla yapıyor kendi muayenesini...
muayenehane:0 312 437 31 21
hastane:ankara üniv.tıp fak.cebeci hastanesi üreme sağlığı merkezi dikimevi ankara
cok tesekkur ederim ekintos cvp in icinbu teli arayip durumumuzu izah edeyim bakalim nasil yapmamiz gerekiyormus randevu da istiyim. Esim ameliyat oldu dna hasar testi ve spermiogrami goturup neler yapabiliriz onu konusmak istiyorum
yok tatlim hic kontoga gecemedikki hocayla ben onun hastalarina yazdigi cvplara bakarak yapmamiz gerektigini dusundum. Ucuncu ayimizdayiz ameliyatin. Hic test yaptirmadik ameliyattan sonra. Oncesinde cc de 1 milyon, 6 cc de 6 milyon seklindeydidna hasar tesini önceden istemişmiydi hoca.sonuç nasıl çıktı?