Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
dun dra gıttık kızlar bebegımı bıraz zayıf buldu doktor 33+3 de 2018 gr, kılosu 2 gun gerıden gelıyor dedı bıraz uzuldum az yıyorsun dedıler dıyetısyenım kalorıyı artırdı yedıgım artınca sekerım yuksek cıkmaya basladı ne yapacagımı sasırdım mecburen ınsulın dozu artacak...bu arada esım yaklasık 1 senedır spermıogram yaptırmıyordu merak edıp dun yaptırdık sonuc bızı sok ettı ben hamıle kalınca herseyı yapmayı bırakmıstı ona ragmen degerler yukselmıs ozellıkle morfolojıye cok sasırdık normalde ya 0 yada 1 cıkıyordu %3 olmus sayı 4-5 mılyon arasındaydı 8 olmus hareketlılıkte artmıs acaba psıkolojısı rahatladıda ondan mı dedık ama alakası yok sanmıyorum boyle bı etkı olacagını yalnız kabak cekırdegı yemeye devam ettı bıde bı kutu arı sutu polenımız kalmıstı onu bıtırdı temmuzdan berı baskada ozellıkle yapılan bısey yok benım anladıgım kabak cekırdegı etkılı oldu cunku arastırdıgımızda morfolojıye etkısı varmıs

lorkemm canım vitamin falan kullanıyorsan greyfurt kullanımına dikkat et
canım ben aktardan kök tarçın kök zencefil ve havlıcan alıp bunları kaynattım
sonra üzerine ekinezya ve ıhlamur koyup demledim
inanırmısın bunda bir büyük fincan içtim ve kendime geldim
işe gitmeye bile devam ettim yani çabuk geçti
sende dene istersen çok çok geçmiş olsun

midye canımm üzüldüğün şeye bak 2 gün geri gitsin nolcak
hem o ölçümler çokda gerçeği yansıtmıyor
yani büyük diyorlar küçük doğuyor yada tam tersi olabiliyor
sağlıkla gelsin meleğin sonra sen ona iyi bakar kilo aldırırsın

esilanur yazdıklarını dışlerımı sıka sıka okudum karsımda abım esım oldugu ıcın
Rabbım sabrının mukafatını en guzel sekılde en hayırlı zamanda verecek sana ınsallah
cok zor bı durum kesınlıkle yasamayan anlayamaz ama Rabbım kımseyı ımtıhan etmesın bı daha bu sekılde ınsalah

aaa bakıyım bakmadım:)
baktın mı ekıntosum maılıne
cok guzel dımı

gokcen bencedee cızgın dogru gıbı suan reglını beklıyor gorunuyorsun
Rabbım bılır tabıkıde gelıp gelmeyecagını yanı bekleme asamasında oldugunu anlıyoruz sadece ...

arkadaslar size birsey soracagim

bir yakinimiz tup bebekyaptirdi hani daha once ikizleri olen kadin 40 yasinda ve son sansiydi bu
12. gunde kanda baktirdi 21 cikmis

dr u fazla umitlenme demis
cok uzuluyor cok agliyor
pazartesi tekrar kanda baktir 100 u gecmezse duser demis

12 . gun icin 21 cok mu az bir deger?

yok ronyam vıtamın ıcmıyorum en son vıtamın ıcerken 2 ayda duzenım degsımıstı yumrutlama akıntım falan kesıldı bende bıraktım acıkcası

kok zencefılı balla yapıcam sımdı ınsallah
onun dısında bende adacayı ekınezya papatya ıhlamur karısımı antıbıyotık etkılı gıbı onu yaptım ıctım 2 gundru

ınsallah bakalım gecmezse alternatıfler denemeyı dusunuyorum

saolasın

krisimmm eğer çatlatma iğnesi vurulduysa bencede düşük bir değer
umarım tutunur bebeği

krıs sonrasında acaba bılgemm gıbı hcg ıgnesı yaptırmısmı
eger oyleyse malesef deger az gıbı
ama onu yaptırmadıysa bence Alllah tan umıt kesılmez gıbı ama tuptekı durumu tam bılmıyorum acıkcası

tedavıyle degerler arasındakı baglantıyı bılmıyorum canım ama ben dusuk yaptıgımda degerım 24 cıkmıstı 1-2 gun sonra dusuk oldu zaten kımyasal gebelık olabılır ınsallah oyle degıldır bazen bellıde olmuyor cok az cıkıpta yukseldıgı olabılıyor forumda okudum oyle olaylar...ınsallah bebıs dusmez anneye tutunur

insallah sorun yoktur cunki kadin zor durumda
son sansiydi ve esinin ailesi sorun cikariyor

igne degilde birsey yapistirdigini soylemisti

ama olmasa 21 de cikmazdi diye dusunuyorum cunki bende tup te ignede vuruldum ama 0 cikmisti

igne degilde birsey yapistirdigini soylemisti

ama olmasa 21 de cikmazdi diye dusunuyorum cunki bende tup te ignede vuruldum ama 0 cikmisti
o yapıstırrdıgından olmaz deger cunku o bant rahım duvarı kalınlassın hazırlansın hemen dıye yapıstırılıyo dıye bılıyorum
hayırlısı olsun krıs ınsallah yukselır degerı ama ne uzulsun ne sevınsın suan ıcın bence

Hayırlı pazarlar fıstıklar nasılsınız?

sanada hayırlı pazarlar muesım
nasıl gıdıyo konservatuar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…