Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cnm merim insanlar bazen de akrabalar onları ne kadar ilgilendiriyormuş gibi konuşurlar biz infertiti ya da onların deyimi ile kısırlık sorunu yaşayan insanlar sorunu olmayan insanlar doğduk demekki herkes yaşayabilir normal biz eşimle karar verdik ailesine bebeğimizin olmayışının sebebplerini anlattı hatta eşim abartarak sorun bende dedi buna rağmen ilk zamanlarda böyle bir konuşma yapılmamış gibi davrandılar şimdi hiç konuşulmuyor bu konu

MUESSSSS
LORKEMMMMM

gecmıs olsun bebelerım

Sağol kuzum nasılsın

Keşke, canım
ama bizim bilmediğimiz vardır bir hayır inşallah düzelir herşey.
onlarda hatalarını anlarlar inşallah.
Bazen kızıyorum büyükler büyüklük görevlerini yapmadıkları zaman.

ronyam öyle demek istemedim kuzum
sen beni bilirsinde yinede yazıyım ben
hangimiz kurtulsa zafer hepimize ha önce sen sonra ben farketmezde yeterki bitsin
sende bende hepimiz böyle düşünüyoruz
yaşayan biliyoya ondan

Sen kendini bence çok güzel yalın bir dille anlatıyorsun.
İnce ruhlu arkadaşım benim...

mericim demek yavuz hırsız ev sahibini bastırdı...
hiç buna takılıp üzme kendini...
hiç kimse seni anlamaz ....
Benzetmen çok güzelmiş ekintoş'um.

Son düzenleme:

valla arunacığım artık keyifleri bilir
ben diyeceğimi dedim çekildim
çok meraklılarsa konuşup dursunlar
o kadar cahil insanlar varki konuşmayın orda burda dedikce utanılacak bişeymi diyolar
sorun bende olsa sanki rahatlıycaklarmış gibi bi dertleri var
eşim benim canım ya onda olsa bende olsa ne farkeder
gelde laf anlat anlatabilirsen
o yüzden nefesimi tüketmiycem artık
ekintosun dediği gibi birde ayrı şehirlerdeyiz :))

gökcen mues öpüyorum kızlar

selam, herkese iyi akşamlar diliyorum..

Esilanur canım yazdıklarını okudum, Rabbim sabır versin..

Merim canım sen herşeyin en güzelini hak ediyorsun, seni üzmelerine izin verme..

Ekintosum canım nst iyi çıkmış gözün aydın, suyunda yeter merak etme..

ve tüm diğer arkadaşlar..hepinizi kocaman

tsk ederım muesımmmmmm
ıyıyım hamdolsun
sende ıı ol hep emı :)

neden kımse yok
neden artık kımse gırmıor
neden sayfalarımız ılerlemıor
ve ben neden yalnızım
ve herkes nerde
ve sıze ne oldu

ŞİMDİDEN SESLENİYORUM ;
Eyyy 2012:) Zaten sormadan kafana göre geLiyorsun,efendi gibi gel,efendi gibi git, istikrarlı ol, akıllı ol,sağlam ol,1 verip 2 alma,insanın canını sıkma,çileden çıkartma. Şunun şurasında 365 gün ömrün var, tüm güzelliklerini ver ve adabınla çirkinleşmeden git. "Ne milenyumlar gördüm ama bunun gibisini görmedim süperdi" dedirt, yapabilirsin sende o potansiyeli görüyorum ben :) sen 2012'sin göster farkını ))

meri58 ademoglu cok acımasız ne yazikki mericim. Senden yada eşinden ne farkederki. Ne onemi var kimden oldugunun. Neden yaraya merhem olmaya calismazlarki neden hep tersi yolu secerler........ Rabbim herkesin gönlüne göre ver kalbinde kotuluk olani bilen bi tek rabbim hakliya hakkini vericek olanda o. sen icini ferah tut tatlim kimsenin seni uzmeye hakki yok bu hakki onlara verme tatlim.
ekintos canim bu konuda pek bilgim yok bebisin baya buyumus masallah rabbim hayirli zamanda gostersin bebisinin yuzunu sana insallah

ayni sey benimde basima geldi mericim oyuzden seni o kadar iyi anliyorumki o onu demis bu bunu demis ugrasirken bi bakiyosun senin herseyden cok değer verdigin yegane varligi yerle bir etmisler iste bi buna dayanamiyorum.. insallah bugunleri unutucaksiniz canim tez zamanda bebiişinizle mutlulugunuz butun bunlari silip aticak

esilanur canim yazdiklarin beni deldi gecti... su an sana yazdigim her kelime sanki duygularimi anlatmaya yetersiz kaliyor inan bana. Rabbim yar ve yardimcin olsun birdaha yasatmasin.. ve Esine evladina uzun omurler versin rabbim, 3 melegin daha varmis allahim insallah onlarla mukafatlandircak seni canimmm

canim planin gayet güzel insallah sonunda güzel haberler verirsin bizlere

Lorkecim cok gecmis olsun canim bu havalar cok tehlikeli gercekten kuru soguk var

midye haftana gore cookta zayif gelmedi bana bebişin saglikla gelsinde sen onu herturlu kilo aldirirsin canim. Esin icinde cok sevindim insallah dahada articaktir değerleri
cok gecmis olsun insallah neyseki tahlilerinde kotu birsey cikmasis insallah ilk adetinle kurtulursun canim
ronyacim ben hep pirincin cok yararli oldugunu sanardim hatta pek hoşlaşmadigim halde yararli diye yemeye calisirdim ogrendigim iyi oldu saol canım

işte budur yhaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…