Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sağol canım Allah razı olsun inşallah o güzel haberi vermeyi Rabbim hepimize hayırlısı ile nasip eder canım
hayırlı geceler

evet aylardır bizde moral felan kalmamıştı zaten şükür bu haber bizi
kendimize getirdi Rabbim daimi eylesin inşallah

sar tabi kız dikkat et terlemesin ama oda iyi degil
bu arada arabanız geldimi

tamam sarmam bende dikkat ederim sadece
daha gelmedi canım üretimi dün başlamış ayın 1 de
yada 2 de gelebilirmiş kesin bişey diyemiyorlar

hayırlı geceler kızlar iyi uykular sağolun sevincimi paylaştınız
gecenin bu saatinde Allah razı olsun sizlerden
bu gecede sevinçten uyuyamam ceylan haklısın napalım
evet ronya bana bu konuda yardımcı olurmusun sabah okursun inşallah
sütler maydonozlar hazır senden haber bekliyorum canım

süt maydanoz buharı uzmanı ronya gelince bu sorunu cevaplar canım benim hiç bilgim yok

bende çıkıyorum iyi geceler
enesim süt mayd. ronya biliyor ona sor iyice..
sevserim sanada iiy geceler

öptüm hepinizi

maydonozun uzmanı ronya

sayın maydanoz uzmanı ronya,lütfen KK ya................................:))))))

bu arada enes değerler gayet güzeltez vakitte gönlünün muradına kavuşursunuz inşallahhhhhhhhhhhh

canım benim çok tebrik ederim ya nasıl sevindim anlatamam senin şuanki mutluluğunu heyecanını öyle anlıyorumki 1 ay önce aynı duyguları bende yaşadım şimdi ikinizede bir güven gelmiştir tam gaz devam edersiniz bizim gibi rabbim bu sevincinin üzerine birde evlat sevinci yaşatsın inşallah

selam kızlar gunaydın hepınıze
gozum yatakta valla sanırım yatıcam bugun
normalde yatmıyorum ama regl oncesı uyusuklugu basladı yıne olcaksam bekletmez ınsallah sevmıyorum bu hallerımı

sabah atesım gerı yukseldı dıe bıde umutla 10. gun cıkar dıe test yaptım fazla var nede olsa elımde tabı herzamankı sonucu aldım nasıb bakalım dogum gunum kana bulanacak yıne

33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com

cok sagol muesım ınsallah sızınde sonuc cok guzel cıkar tedavıye morallı baslarsınız hadı hayırlısı bakalım

enesss supersonuclar masallah yaa
esın ıgne mı kulllanıyrodu hala ne yapıyorsanız super gıdıyo gorunuyo hadı bombayı beklıyoruz senden yakın zamanda
benım bıldıgım adet bıtımınde hemen baslıyorsun
5. gun degıl
toplam 5 gun sureyle yapıyorsun
tam yumurtlama zamanı bıtmıs oluyo sanırım ole olunca
1 kılo sute 1 demet maydanoz

ama ben malzemeden calmıstım yarım sut yarım maydonoz koydum o bıle bayagı yakmıstı

günaydın güzellikler....
işte benim bugünki ateş tablom
39c0f5 Ovulation charts on FertilityFriend.com

gunaydın karden
sen akıntın olan gunlerı hhatırlıyormusun onu da ısaretleseydın keske
bıde adet zamanı olan atesını gırmedıgın ıcın ff buyuk ıhtımal cızgı ya cekmez sana yada cok gec ceker du bakalım
ama sonucta yumrutladın zaten ınsallah suan bekleme zamanı
normalde dongun kac gundu tekrr soruyorum ama

Herkese günaydın arkadaşlar,

Adetim bitti, çalışmalara başlıyorum :) yine bir umut, Bakalım bu ay ne getirecek bize. bu arada çapadan randevu almak ne zor ya. eşim için daha alamadım. çünkü uyuya kalmışım :) gece 1 de de dolmuş malasef.

canım akıntıya çok dikkat etmedim ama 12 ve 13 günde vardı heralde normalde benim adet döngüm 28 ama bazen şaşıp 26 olduğuda oluyo şuan bende akıntı var ama afedersin su gibi bide mide ağrısı var çok umutlanmak istemiyorum bakalım hayırlısı arada birde sancı oluyo ozaman bütün umudum kayboluyo ayın 2 si veya 3 ü regl günüm seninde ateşin yükselmiş canım inşallah bu ay seni şaşırtır o belirtiler bebek vardır inşallah

ivittt süt maydanoz buharı uzmanı geldiii
enes canım öncelikle değerleriniz çok güzel maşallah nasıl sevindim bilemezsin
inşallah bebişin gelmesi yakındır
canım ben adetin 5. günü başlayıp 5 gün süreyle yaptım
bir kilo süte bir demet maydanoz koyuyorsun
ama lorkemin yaptığı gibi bende malzemeden çaldım bazen
canım maydanozlar pörsüyene kadar iyice kaynasın zaten maydanoz kokusu yayılıyor
sonra yarım saat oturuyorsun buharına beline bir şeyler sarmayı unutma

cnaım zor valla Allah yard olsun
hastaneye gıttıgınde bı sonrakı randevuyu almak daha mantıklı oluyo sanırım oyle verıyolarsa tabıkı
yoksa telde nette zor oluyo

gunaydın kızlar hepınızee

ronyacım günaydın....
nasılsın,bebeğin de iyi maaşallah..okuyorum yazdıklarını....az kaldı,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....
canım benim, bişey sorucam,bu süt maydanoz ne işe yarıyor,iltihap için mi.......

cnaım zor valla Allah yard olsun
hastaneye gıttıgınde bı sonrakı randevuyu almak daha mantıklı oluyo sanırım oyle verıyolarsa tabıkı
yoksa telde nette zor oluyo

gunaydın kızlar hepınızee

aa bunu bilmiyodum. bir sormak lazım hastaneye, öyle alınıyor mu diye. bugün tekrar deneyim bakalım alabilecekmiyim :) lorkeciğim ben anlamadım sen dün idrar testi kültür falan istediler de. benden simir testi dışında hiçbişey istemedi. çünkü benim hormon testim vardı.kan tahlilerim falan, histereskopi de oldum. temmuzda tüp bebek yaptırdığımı söyledim. hsg mde vardı ama 1,5 sene önceydi onuda tekrar istemedi. muyane etti. bir sorun yok dedi. direk eşim için kağıt yazdı, infertilite için değerlendirilmesi ve tarafımıza bildirilmesi diye. bu benim açımdan iyi mi kötümü anlamadım. benden hiçbişey istememesi.

hıc bılmeıyorumkı canım aslında ısteseler mantıklı cunku enfeksıon falan varsa o da sıkıntı olusturuyo bayanlarda
bendende smear ve kultur ıstedıler
ıdrar testını de ben kendım yaptırdım gıtmısken
zaten kultur de bakterı vs varsa anlasılıyo sanırım

ama cok onemı olsa da gozardı etmezlerdı dıye dusunuyorum bılmeıyorumkı

benım de rahım fılmı yeter dedı doktor tkrr gerek yok dedı mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…