- 31 Mayıs 2011
- 1.831
- 218
- 323
- 32
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #105.801
hayırdır canım ne oldukı
genelde oyle oluyo bızımde kac ay hep ole denk geldı
Rabbım zamanını ayarlıyo da bız sabırsılzık yapıyoruz ıste artık
hee olabılır valla bu tablodan bı hamıle cıkabılrı yanı
33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com
benımkıde bu daha dusmedı ates ama ne bıleyım dun test yaptım dedım ya
erken gebelık testlerınden
sımdıye kdr hıc yanılmadı hep negatıf gosterdı
bılmem bu ay yanılırmı
Gunaydin kizlar.
Hastaneye gittim geldim,evime 5 dk olunca bide gider gitmez hoca cagirinca ,eve cabuk geldik.
Bebisim buyumus teyzeleri.Masallah.
1.25 cm olmus.Cizelgemle tam uyumlu haftasi.
Kalp atisini gormustuk bu sefer de dinledik.
Neredeyse aglayacaktim.Hamd olsun Rabbime.
Dr'un cihazi disinda duvara tv gibi bir cihaz koymuslar ,biz ordan baktik.
Esimde ilk defa gordu bende.
Allah'ima sukurler olsun.Isteyen herkese yasatsin.
Beslenme cizelgesi ve kitapcigi verdi okumadim daha,okuyup enteresan bisey gorursem yazarim kizlar.
Gunaydin kizlar.
Hastaneye gittim geldim,evime 5 dk olunca bide gider gitmez hoca cagirinca ,eve cabuk geldik.
Beslenme cizelgesi ve kitapcigi verdi okumadim daha,okuyup enteresan bisey gorursem yazarim kizlar.
ohoo gezentı ananın gezentı kızı olur artıkgünaydın kızlar, nasılsınız? Biz daha iyiz çok şükür :) yavaş yavaş geçiyor hastalığım, ama 1 haftadır öldürdü beni bu grip, Ronyanın müthiş tarifleriyle iyi oluyoruz :) Saolsun valla..herkes iidir inşAllah..bende yarın Ankaraya uçuyorum :) çok mutluyum, dün başka bir ildeydim :) hiç durmuyorum yerimde, doğumuda yolda yapacam die korkuyorum :)
ınsallah cabucak toparlanır esın yahaklısın Rabbim zamanını ayarlıyor tabiiki....
ben tam hsg çektirdim.eşim zatürre oldu kesin şimdi etkilenmiştir.
bende filnmin hemen arkasından güya tedaviye gidicektim.
eşim tam iyileşmemiş bir daha antibiyotik verdi doktor.
Gunaydin kizlar.
yinede sen o testlere güvenme canım benim ilk hamileliğimde daha sizleri tanımadan önce günüm geçtiği halde çıkmadı testte sonra dr gittim muayene için hamile olduğumu öğrendim inşallah sanada bebişin süpriz yapar doğum günü hediyen olarak gelir
Gunaydin kizlar.
maşallah Süphanallah, Rabbim kucağına aldığın, huzurla büyüttüğün günleri göstersin inşallah, o ses şimdi kulaklarında çınlar, durup dururken aklına gelir heyecanlandırır, gülümsetir seni, sonra bir hereketini görürsün o çıkmaz aklından,Rabbim isteyen her kuluna nasip etsin bu mucizeyi yaşamayı
Günaydın sevgili arkadaşlarım
Kardenciğim , lorkeciğim inşallah hamilesinizdir kızlar, ne güzel olur 2012 ye girerken topikçe seviniriz valla.
Ceylancığım , bilgeciğim maşallah ne güzel herşey yolunda gidiyor, sizin adınıza çok sevindim. Sonuna kadar güzel gitsin inşallah.
Melisila biraz daha iyi olmana sevindim. Allah şifa versin
Antalya naparsın hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz, dediğin gibi bir vakti saati var. Sabretmekten başka yapacak bişeyimiz yok. Allah hayırlısını en güzel zamanda versin :)
maşallah Süphanallah, Rabbim kucağına aldığın, huzurla büyüttüğün günleri göstersin inşallah, o ses şimdi kulaklarında çınlar, durup dururken aklına gelir heyecanlandırır, gülümsetir seni, sonra bir hereketini görürsün o çıkmaz aklından,Rabbim isteyen her kuluna nasip etsin bu mucizeyi yaşamayı
aminnnn aminnnnn. içim sızladı son cümlede :)
mavimm saolasın ınsallah dualarımızla bır gun onu yasayacagız hepımız ama ne zaman bakalım
papatya ne guzel yazmıssın okurken bende gulumsedım aynen dedıgın gıbı
bızım 3 gundru ust kattan oyle bır ses gelıyokı sankı aynı nst cıhazı da takınca cıkarıyo ya ses aynııı
dedım komsu cıhaz alıp evemı bagladı kendını ama hamıle falanda yok
bende duydukca tabı aklım gıdıyo baska yerlere
canım ya Rabbim içinin sızısını sevince çevirsin tez zamanda inşallah.
inşallah tez zamanda o sesi karnından duymayı nasip etsin Rabbim, çok yakın zamanda inşallah.
slm herkese.biz dün varikosel ameliyatı olduk.keçiboynuzu kürüne hemen başlamalı mıyım yoksa biraz beklemeli miyim???
sagol canım.paylaştıgın için...kızlar safer ayı gırdı belkı bılenlerınız vardır
bu ayda musıbetler belalar hastalıklar artar efendımızın de olum hastalıgına tutuldugu aydır aynı zamanda
bu ayda yapılan dualar sadakaları arttırmak en guzelı musıbetler bıze bulasmadan def etmek ıcın
tavsıye olarak her gun 100 defa "la havle vela kuvvete ılla bılla hil aliyyul azim" denilemliymiş
bunu yapanların uzerınden en hafıfı fakırlık olmak uzere 70 cesıt bela kaldırılırmıs
bana da bı arkadasım mesaj attı
hayra sebep olan yapan gıbıdrı bende sıze letmek ıstedım
Günaydın sevgili arkadaşlarım
Kardenciğim , lorkeciğim inşallah hamilesinizdir kızlar, ne güzel olur 2012 ye girerken topikçe seviniriz valla.
Ceylancığım , bilgeciğim maşallah ne güzel herşey yolunda gidiyor, sizin adınıza çok sevindim. Sonuna kadar güzel gitsin inşallah.
Melisila biraz daha iyi olmana sevindim. Allah şifa versin
Antalya naparsın hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz, dediğin gibi bir vakti saati var. Sabretmekten başka yapacak bişeyimiz yok. Allah hayırlısını en güzel zamanda versin :)
guanaydın antalyam yaa
ama bı haftadır falan cok durgunuz canım sıkıldı benımde bu duruma
yarın regl gunum dogum gunum
yılbaısna uygun bı sekılde kırmızılarla gecırme ıhtımalım yuksek yıne
sen nasılsın
neler yapıyosun
lorkecim tablon cok guzel ortalamanin baya ustunde atesinhayırdır canım ne oldukı
hee olabılır valla bu tablodan bı hamıle cıkabılrı yanı
33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com
benımkıde bu daha dusmedı ates ama ne bıleyım dun test yaptım dedım ya
erken gebelık testlerınden
sımdıye kdr hıc yanılmadı hep negatıf gosterdı
bılmem bu ay yanılırmı
antalyacim her şerde bilemedigimiz bir hayir vardir mutlaka rabbim en hayirli zamanda minigini sana getirsin insallah ve bizim gibi bekleyen herkesehayırdır canım ne oldukı
haklısın Rabbim zamanını ayarlıyor tabiiki....
ben tam hsg çektirdim.eşim zatürre oldu kesin şimdi etkilenmiştir.
bende filnmin hemen arkasından güya tedaviye gidicektim.
eşim tam iyileşmemiş bir daha antibiyotik verdi doktor.
bilgemcim maşallah bebişine cm li değerlere yukselmisGunaydin kizlar.
Beslenme cizelgesi ve kitapcigi verdi okumadim daha,okuyup enteresan bisey gorursem yazarim kizlar.kalp atislarinida gormussunuz cok sevindim canim rabbim hep boyle saglikli sihhatli devam ettirsin
lorkecim not aldim birde namazi vardi vesile olanlardan allah razi olsunkızlar safer ayı gırdı belkı bılenlerınız vardır
bu ayda musıbetler belalar hastalıklar artar efendımızın de olum hastalıgına tutuldugu aydır aynı zamanda
bu ayda yapılan dualar sadakaları arttırmak en guzelı musıbetler bıze bulasmadan def etmek ıcın
tavsıye olarak her gun 100 defa "la havle vela kuvvete ılla bılla hil aliyyul azim" denilemliymiş
bunu yapanların uzerınden en hafıfı fakırlık olmak uzere 70 cesıt bela kaldırılırmıs
bana da bı arkadasım mesaj attı
hayra sebep olan yapan gıbıdrı bende sıze letmek ıstedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?