Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

yinede sen o testlere güvenme canım benim ilk hamileliğimde daha sizleri tanımadan önce günüm geçtiği halde çıkmadı testte sonra dr gittim muayene için hamile olduğumu öğrendim inşallah sanada bebişin süpriz yapar doğum günü hediyen olarak gelir

maşallah kuzucuguna
saglıkla büyüsün inşallah.

gözünüz aydın tatlım sizde duymuşsunuz kalp atışlarını dünyada bundan güzel bişey olamaz zaten rabbim sağlıklı ve hayırlı bi şekilde kucağına alacağın günleride göstersin inşallah senin adına çok sevindim canım

CEYLANNNNN canım benim sende duymuşsun kalp atışlarını çok sevindim bitanem kimbilir sen nasıl sevinçten uçmuşsundur hep böyle güzel haberlerle gel inşallah

ohoo gezentı ananın gezentı kızı olur artık
aman ıyı ol da gez bıseycık olmaz ınsallah

ınsallah cabucak toparlanır esın ya
herseyde bı hayır var bılemıyoruz bakalım nasub

masallah bılgemm hersey yolunda cok sukur
ınsan duygulanmazmı yaa o kadr bekledın emek sarfettın Rabbımın mukafatı en guzelınden ıste cok sukur

hayrılısı dıyorum sadece kırmızı gorene kdr umıtsızlık yapmak yok tabıkı
goruncede anlık uzuntu sonra yola devam

kızlar safer ayı gırdı belkı bılenlerınız vardır
bu ayda musıbetler belalar hastalıklar artar efendımızın de olum hastalıgına tutuldugu aydır aynı zamanda
bu ayda yapılan dualar sadakaları arttırmak en guzelı musıbetler bıze bulasmadan def etmek ıcın
tavsıye olarak her gun 100 defa "la havle vela kuvvete ılla bılla hil aliyyul azim" denilemliymiş
bunu yapanların uzerınden en hafıfı fakırlık olmak uzere 70 cesıt bela kaldırılırmıs

bana da bı arkadasım mesaj attı
hayra sebep olan yapan gıbıdrı bende sıze letmek ıstedım

Günaydın sevgili arkadaşlarım

Kardenciğim , lorkeciğim inşallah hamilesinizdir kızlar, ne güzel olur 2012 ye girerken topikçe seviniriz valla.
Ceylancığım , bilgeciğim maşallah ne güzel herşey yolunda gidiyor, sizin adınıza çok sevindim. Sonuna kadar güzel gitsin inşallah.
Melisila biraz daha iyi olmana sevindim. Allah şifa versin
Antalya naparsın hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz, dediğin gibi bir vakti saati var. Sabretmekten başka yapacak bişeyimiz yok. Allah hayırlısını en güzel zamanda versin :)

maşallah Süphanallah, Rabbim kucağına aldığın, huzurla büyüttüğün günleri göstersin inşallah, o ses şimdi kulaklarında çınlar, durup dururken aklına gelir heyecanlandırır, gülümsetir seni, sonra bir hereketini görürsün o çıkmaz aklından,Rabbim isteyen her kuluna nasip etsin bu mucizeyi yaşamayı

aminnnn aminnnnn. içim sızladı son cümlede :)

mavimm saolasın ınsallah dualarımızla bır gun onu yasayacagız hepımız ama ne zaman bakalım

papatya ne guzel yazmıssın okurken bende gulumsedım aynen dedıgın gıbı
bızım 3 gundru ust kattan oyle bır ses gelıyokı sankı aynı nst cıhazı da takınca cıkarıyo ya ses aynııı
dedım komsu cıhaz alıp evemı bagladı kendını ama hamıle falanda yok
bende duydukca tabı aklım gıdıyo baska yerlere

aminnnn aminnnnn. içim sızladı son cümlede :)

canım ya Rabbim içinin sızısını sevince çevirsin tez zamanda inşallah.

inşallah tez zamanda o sesi karnından duymayı nasip etsin Rabbim, çok yakın zamanda inşallah.

slm herkese.biz dün varikosel ameliyatı olduk.keçiboynuzu kürüne hemen başlamalı mıyım yoksa biraz beklemeli miyim???

gunaydin kizlarrr nasilsinizzz...
ben herzamanki gibi nobetten ciktim aksama kadar calismaya devam aksam 19:00 evde olurum...
bende uyku problemi basladi artik evdeyken bile sabah 4 asagi uyuyamiyorum ( goz altlarim morardi leyla modundayim...
dun arkadaslar diyoki goz alti morluklari icin su iyi geliyormus dedim benimkisi yorgunluktan oldu hele bir uyusam toparlayacamda iste nobet ertesi uyku problemimde var artik...

bilgem canim minik meleginin sesinide duymussun buyumus kuzun RABBIM sagsalim saglikla hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin INSALLAH...

sagol canım.paylaştıgın için...

amiin maviii ..
sende tüpe başlıyormuşsun.hayırlı olsun

Antalya canım dur birde dediğini yapayım, şifa olur inşAllah..

Lorkem hiç sorma benim kız beni geçer valla :)) annem de aynı sen gibi düşünüyor, diyor o hiç yerinde durmaz naparız biz :))))

mavi kız canım çok saol, seninde tedavinde hayırlı olsun..

Bilgem maşallah büyüyor bebişin, çok sevindim..

lorkecim tablon cok guzel ortalamanin baya ustunde atesin insallah dogum gununde mujdeni paylasirsin tum sevdiklerinle tatlim kalbimle diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…