- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #106.221
teşekkür ederim canım
benimki yüksek çıkıcak gibi.yaptırmayada korkuyorum..((
cnm sen ediyorsundur ama bize hep dua et bak ekinle bir ayağımız çukurdaekinim bende de genç kız ihtiyar anne olacağım bari bu yıl olayım :2:
hemen endişenle sperm değerleri gibi hormonlarda oynak ben düzenli baktırayım progestron sorunum var diyelim yüksek çıktı tedavisi var tatlım
cnm sen ediyorsundur ama bize hep dua et bak ekinle bir ayağımız çukurdaekinim bende de genç kız ihtiyar anne olacağım bari bu yıl olayım :2:
inşallah canım gencimiz ihtiyarımız hepimizin bebişleri tez vakitte gelsin
antaly fsh yüksek çıkması yumurtaların azaldığını ifade ediyor . sen önce bi bakır sonra yorumlarız şimdiden tkma kafana..
erken yumurtladıysan ondanda erken olmuştur.
canim benim biliyorum cok zor ama umudunu hic kaybetme spermiyogrami verdigi zamanki psikolojisi bile etki ediyor degerlereKızlar iyi haberlerle gelemedim ne yazıkki...
Doktor bile şaşırdı.
"Neredeyse canlı sperm yok.(Sayı o yüzden yazmıyormuş)
Tahlilin böyle çıkmasını gerektiricek birşey yok fiziksel muayenede.
Benim azosperm i teşhisini raporlamam için 15 gün arayala tekrar test yaptırmanız gerekiyor.
Ona göre prosüdür çizicez.
Bu şekilde doğal gebelik gerçekleşemez.
Sizi tüpe yönlendiricez" dedi.
"Boğazım düğümlendi boğuk bir sesle tüpte şansımız nedir? dedim.Sesimi ben de tanıyamadım.
Eşim gözleri dolu dolu bana baktı sonra doktora baktı.
Doktorda bunları sonra konuşuruz dedi.
Öyle ayrıldık.
Ocak 15 te tekrar İstanbula gidicez.
İşte benden haberler böyle canlarım.
Moralman çöktük neredeyse.
Durum bukadar kötüyse ozaman ya tüp te tutmazsa eğer.
Gokcencim hakikaten diger arkadaslariminda dedigi gibi hormon testine bakmadan nasil senin bunyen bole demekki diyebilirki bir doktorcanım arkadaşlarım
ben de bugün doktoruma gittim
ama hiç bişi anlayamadım:)))
48 gün ve adet olmadım dedim
gebelik testi sordu haliyle yaptırdım negatif dedim..
alttan muayene etti ve hiç bişi yok dedi koskoca bir hiç yani...(((
pko demiş miydim sana dedi hayır dedim evet öyle bir durum yok kistleşme falan yok dedi
epey bir kurcaladı yani içimi:))))
polipin alınmıştı onunla ilgili bir sıkıntıda yok dedi
niye olmıyorsun acaba dedi..
en son muayenede ne dedim sana dedi ben de yumurtaların fıkır fıkır dmiştiniz ama pek bir hareketlilik göremedik
iki aydır süründürüyo beni dedim güldü evet hakikaten fıkır fıkır dedi...
üst üste iki üç kere sordu test yaptırdın dimi
ne zaman yaptırdın kan testiydi dimi diye sorup durdu sonunda söktürücü verelim o zaman dedi verdi biraz verirken tedirgin verdi ama...
ben de yıllardır adet düzensizliğim olduğundan falan bahsettim o da o zaman senni yapınla ilgili bir durum dedi
rahim filmi çektir gel dedi öyle işte..
hemen endişenle sperm değerleri gibi hormonlarda oynak ben düzenli baktırayım progestron sorunum var diyelim yüksek çıktı tedavisi var tatlım
endişelenme demek istedim
etmezmiyim canım hep aklımdasınız bebek aklıma geldiginde direk siz geliyosunuz ve hemen bıdır bıdır dua etmeye başlıyorum artık istem dışı kendiliginden çıkıyor dualar agzımdan
kızlar yardımlarınız için tşekkürler.
sabah erkenden gidicegim.akşama görüşürüz inşallah.
iyigeceler
masal bunu bana yazdın galiba
bana saat söylemediler
bize drek hastaneye gider testleri yaptırır hocanın yanına öyle gelirsiniz dediler
yetişir gibi geliyo
kaan hocayada maille sordum garanti olsun diye
cevap verince senide haberdar ederim
antalyacım gitmişsin kuzum dediğin gibi erken olması bir dert geçolması bir dert hangisi daha büyük bir dert
bilmiyorum valla.. hayırlısı ne diyelim canım
erken yumurtlamışsındır ekinni dediği gibi takılma ona
ben de geçen ay bu kadar takılmamıştım ama iki ay üst üste bu kadar gecikince canım sıkıldı işte
ama şükür yine de rabbime...
azracım evet ben de şaşıyorum galiba değiştireceğim doktorumu
ben en iyisi seyrek gidilen bir doktor bulayım kendime kendi halinde birşey...:44::44::44::44::44::44:
canim benim biliyorum cok zor ama umudunu hic kaybetme spermiyogrami verdigi zamanki psikolojisi bile etki ediyor degerlererabbim yardimcimiz olsun guc versin sabir versin muesim. Kaan hocaya cok guveniyorum ben bu konuda testlerinizi tekrarladiginizda birde ona danismanizda fayda var
Gokcencim hakikaten diger arkadaslariminda dedigi gibi hormon testine bakmadan nasil senin bunyen bole demekki diyebilirki bir doktor
Ronyacim rabbim seni ve bebisini nazarlardan sakinsin insaalh. İcine ferahlik versin guzel yurekli arkadasim
Ekincim bu ayki tablonu cok tuttum onumuzdeki ay benimde izliyecegim yol bu olucak buyuk ihtimal
RONYACIM nazarlara mı geldin sen,öperim seni....canım hormonlar da etkiliyor...sıkma canını...
MUES hiç üzülme ..bizler her test de yeni bir gerçekle karşı karşıya geliyoruz....her doktorun dediği ile yıkılsakkk ...sen eşinden daha güçlü olacaksın ...sanki böyle bir sonuçla hiç karşılaşmamış gibi yola devam edeceksin...yorulduğunu hissettiğin an mola vereceksin o kadar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?