Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm sen ediyorsundur ama bize hep dua et bak ekinle bir ayağımız çukurda ekinim bende de genç kız ihtiyar anne olacağım bari bu yıl olayım :2:

etmezmiyim canım hep aklımdasınız bebek aklıma geldiginde direk siz geliyosunuz ve hemen bıdır bıdır dua etmeye başlıyorum artık istem dışı kendiliginden çıkıyor dualar agzımdan

canim benim biliyorum cok zor ama umudunu hic kaybetme spermiyogrami verdigi zamanki psikolojisi bile etki ediyor degerlere rabbim yardimcimiz olsun guc versin sabir versin muesim. Kaan hocaya cok guveniyorum ben bu konuda testlerinizi tekrarladiginizda birde ona danismanizda fayda var
Gokcencim hakikaten diger arkadaslariminda dedigi gibi hormon testine bakmadan nasil senin bunyen bole demekki diyebilirki bir doktor

Ronyacim rabbim seni ve bebisini nazarlardan sakinsin insaalh. İcine ferahlik versin guzel yurekli arkadasim
Ekincim bu ayki tablonu cok tuttum onumuzdeki ay benimde izliyecegim yol bu olucak buyuk ihtimal

Son düzenleme:

evet mericim sana yazmıstım
bende henuz ucak bıletlerını almadım son anda bısey cıkarsa dıye
bende ona göre ayarlarım uçak saatiini
cok tesekkur ederim..

RONYACIM nazarlara mı geldin sen,öperim seni....canım hormonlar da etkiliyor...sıkma canını...

MUES hiç üzülme ..bizler her test de yeni bir gerçekle karşı karşıya geliyoruz....her doktorun dediği ile yıkılsakkk ...sen eşinden daha güçlü olacaksın ...sanki böyle bir sonuçla hiç karşılaşmamış gibi yola devam edeceksin...yorulduğunu hissettiğin an mola vereceksin o kadar....

antalyacım gitmişsin kuzum dediğin gibi erken olması bir dert geçolması bir dert hangisi daha büyük bir dert
bilmiyorum valla.. hayırlısı ne diyelim canım
erken yumurtlamışsındır ekinni dediği gibi takılma ona
ben de geçen ay bu kadar takılmamıştım ama iki ay üst üste bu kadar gecikince canım sıkıldı işte
ama şükür yine de rabbime...

azracım evet ben de şaşıyorum galiba değiştireceğim doktorumu
ben en iyisi seyrek gidilen bir doktor bulayım kendime kendi halinde birşey...:44::44::44::44::44::44:

muescim umarım herşey en kısa zamanda yoluna girer
siz elinizden geleni yapın
böyle inişler çıkışlar olabiliyor üstelik
tüp bebek içinde aynı şeyleri düşünüyorum
yeterki gelsin meleğin bekletmeden
seni hep çiçekle çikolatayla hatırlayıp mutlu oluyorum herzaman
daha çikolata yemeden insana mutluluk veriyorsun
sende hep mutlu ol Rabbim gönlüne göre versin

gökçencim günlerdir adet olmuyorsun ve bunun açıklamasını yapamıyorsa doktor ve rutin yapılması gereken tahlilleri bile yaptırmadıysan daha bir sıkıntı var demektir o doktorda...

canımmm çok sağolasınn umarım geçici bir durumdurr

ahh ekintosumm noldu bana anlamadım ota çöpe ağlar oldum
sanırım 3 trimester gerçekten zorlucak beni
gece uykusu yok uyuduğumdada bol bol rüya görüyorum oda kabus oluyor genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…