Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sen gittiğinde deki bunu 10 haftaya bağlayalım benim canımı sıkmayın de:)
öpüyorum senide fındığınıda haydi gittim ben

ne korkuyon kızım bıseycık yok kotu seyler dusunme
kocaman oldu senın bebe de valla
sen aksatma romatızma ıle ılgılı durumları havalar ıyıce sogumadan agrıların artmadan gıt bence

inşallah iyidir canım yaaa
yok canım romatizmaya gittimde kagıdı kadın doguma götürecem bu hafta gidiyim dedim ama sonra haftaya gitmeye karar verdim

Hamilelikte Okunması Faydalı Dualar

1. Doğacak Çocuğun mücahid olması için KAF ......Suresi okunur.
2. Güzel Yüzlü olması için YUSUF Suresi okunur.
3. Ahlakı güzel olması için İNSAN-İBRAHİM Suresi okunur.
4. İlk 4 ay 70 bin SÜBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ okunur.
5. 9 ay boyunca 71 tane ENBİYA SURESİ okunur.
6. Doğumu Kolaylaştırsın diye İnşikak Suresinin ilk 3 ayeti okunur.
7. Çocuk doğduktan sonra 36. günü Enbiya Suresi okunur.
8. Ateşli Hastalık olmaması için Ali İmran Suresi okunur.
9. Ağlayan Çocuğa Cuma saati kulağına ezan ve Ali İmran Suresi 83. ayeti okunur.
10. Bol bol Yasin okunur.
11. Terfice, tüncina hatimleri okunur.

Çocuk dünyaya geldikten sonra ilk fırsatta dinî bilgisi olan kimse çağrılır, çocuk kucağına verilir. Sağ kulağına ezan, sol kulağına da kamet okunur. Sonra da şöyle dua etmesi sağlanır;

– "Allah’ım, bu yavruyu İslâm fidanlığında biten güzel bir fidan olarak büyüt, islâmî hayatta ebedî ve sabit kıl."

Bu sıralarda çocuğuna bakan ana-baba, İbrahim Aleyhisselâm’ın oğulları İsmail ve İshak’a bakarken okuduğu şu duayı okurlar:

"Elhamdülillahillezî vehebe lî ale’l-kiberi İsmâile ve ishak. İnne Rabbî lesemîu’d-duâ."

“Bana bu evladı ihsan eden Allah’a hamd eder, minnet ve şükranlarımı takdim ederim...”
"HURİ"

sevser canım aşılamaya başlıcakmışsınız
gonalf in adını duyunca kendi takibim geliyor aklıma heyecanlanıyorum
hem öyle büyük bir umudum vardıki hemde hiç umudum yoktu
bu ikisi bir arada nasıl yaşanıyor göreceksin
hayırlı güzel hayberlerini bekliyorum
iğneni hep aynı saatte yap alarm kur emi

sevsercim tedaviniz hayirli olsun canim insallah güzel sonuclar alirsiniz Dualarim seninle. Benimde aklima cok sık gelmeye basladi aşilama işi insallah sen güzel haberler getirirsin bizlerede benide yureklendirirsin canim benim

Hadi inşallah canım benim. İnşallah bebişine kavuşursun, dualarımız seninle.

inşaallah güzel haberlerle gelirsin ve hayırlı olsun tedavin.........

dualarım seninle.........

sevser tedavın haylı olsun cnm

çok saol canım allah razı olsun

sevser aşılama yapıyomuşsun hayırlı olsun inşallah bebeyin bu bahane ile gelir canım

Cümleten hayırlı akşamlar canlarım nasılsınız.....
Sevser canım aşılamaya başlıyormuşsunuz hayırlı olsun inşallah...
Dualarım seninle...

sanada hayırlıı akşamlar canım muesim
nasılsın güzel yürekli arkadaşım benimm

sevserr canım aşılaman hayırlı uğurlu olsun inşallah bebişin gelir

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum
inşallah bebeğim benimle olur tutunur sımsıkı bana
allah razı olsun sizden
sizin desteginiz benim için çok önemli : ))))
hayırlısı bakalımmmmmmmm : ))

mues tedavin hayır getirsin inşallah
tez zamanda sende bende hamiş kalalım...

adacım canım arkadaşım saol
bilirim senin dönemini
inşallah senin kadar bende şanslıyımdır allaha
sığındım kaldım bakalım
sadece topic biliyor ailelerde bilmiyor sizinlede paylaşmazsam çatlarım heralde
tamam canım iğneleri aynı saatte yaparım saol uyarın için : )))

bende çıkıyorum zaten topic bomboş

dualarınızı bekliyorummmmmm

sen 50 gündür adet olmadın mııııı?
Doktora gitmişsindir heralde...
Bu kadar süre normal değil tabi ki...
Yoksa ronya gibi bir durumun mu var

gelbebeğim seni anlayabiliyorum canım benim de geçen ay 53. gün oldu bu ay ise 45 daha da gelen giden yok:))))
galiba yumurtlamamızda problem var((

günaydın kızlarrrr
tükkanı ben açıyom galiba tembeller neredesiniz....

cevap yazan arkadaşlar teşekkür ederim.. adet oldum ve yumurta takibine başladım.klomen kullanıyorum şuan.
aşılama bi daha ki aya kaldı nasip bakalım Rabbim ne eyler...

günaydın kızlar...
reglim yine beni bekletmedi ayın 2 sinde geldi zaten anlamıştım ateşimin düşmesinden ama öyle bi gelişme olduki dün geceden beri uyuyamadım sevinçten çok katı kuralları olan eşim tüp ve aşılama asla olmaz diyen eşim aşılama yaptıralım diyo onu araştırıcam çok mutluyum ya belki bu vesileyle gelir bebeğim

hadi bakalım yolunuz açık olsun.......:)

zeynebım gecmıs olsun dıleklerın ıcın saol
pko da korkulacak bısey degıl duruma gore dktorun ılaclı takıp yapabılır kalıatelı buyusun yumurtaların dıye

rica ederim cnm inş öyledir yarın tekrar gideceğim ve dr la görüşürüm büyük bi ihtimal bakalım Rabbim hayırlısını versin cnm

çok saol canım allah razı olsun

sendende Allah razı olsun cnm beni bu konu da bildgilendiridğin için çok teşekkürederim........dualarım seninle

evet canım kilo artışım birden oldu eşim bile bu ne hal diyo ama kilo vermek istesemde veremiyorum ama hemen diyete başlamam lazım...........

çok sağol canım içimi rahatlattın inş dediğin gbi olur ve bu ay gelir meleğim presedi kullanacağım ya ama bu ay için hiç umutlanamıyorum.....

muescim tüp bebek karaı almışsınız hadi hayırlı olsun inş meleğine kavuşursun........

ronyacim nar suyuna taze sikilmis portakal suyu ile karistirinca daha bi icilesi oluyor birde ole deneyebilirsin

evet canım portakal suyu katınca harika oluyo tecrübeyle sabittir

hadi hayırlısı olsun hakkında bu konu da eşleri ikna etmek biraz zor ama ikna olmasına sevindim.
inş bu vesile olur bebişn gelir
benim eşimde de bu aralar var bişeler keçiboynuzu kürünü içmem diyordu ama çok şükür bi haftadı içiyo maşallah nazar olmasınlar

inş yumurta takibi ile bebişin gelir bende bu ay yaptırıyorum takip klomen içmiştim beş gün ve balçörekotutarçın karışımından yiyorum yarın ikinci kez dr a gitcem hayırlısı olsun
hayırlı olsun aşılama kararınız.

bende klomen kullanıyorum , bal a bende başlayayım geçen yıl bir kez kullanmıştım..
bende ptesi tekrar gidecem inşalllah...
sağol cnm aşılamaya gerek kalmaz bakarsın..Rabbim bilir...

bende klomen kullanıyorum , bal a bende başlayayım geçen yıl bir kez kullanmıştım..
bende ptesi tekrar gidecem inşalllah...
sağol cnm aşılamaya gerek kalmaz bakarsın..Rabbim bilir...

inş canım hiç gerek kalmaz ve doğal yoldan gelir meleğin dr bana da aşılama dedi ama biz istemiyoruz öncelikle önümüzdeki yolları katedelim bi sonrasını Rabbim bilir İnş en kısa zamanda gelir minklerimiz ve gerek kalmaz o aşamalara............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…