- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #106.521
meraklı çetelesinimi tutcan ben ekin gibi çalışamıyorum malesef
36df8d Ovulation charts on FertilityFriend.com
ayyy inşallah hadi bakalım yetişirsin sen bana biliyon ben romatizmalıyım yavaş koşuyom sen hızlı koş emi
iyi kız daha ne kadar çalışacan asıl bundan sonrası önemli gibi bundan sonrada çalışın bakalım gün aşırı ateşin iyi gidiyo gibi
meraklı çetelesinimi tutcan ben ekin gibi çalışamıyorum malesef
36df8d Ovulation charts on FertilityFriend.com
tek rakibim THY
tüüühhh 2 gün nasıl dayanacaksın sen şimdiiiigün aşırı devam etcez ama hafta sonu kesmek zorundayım malesef
baya kalabalık yatılı misafirim var kaç aydır ilk kez çalışıyoruz buda bizim şansımız işte
ekin uçuşa geçtiiiiiiiiiitek rakibim THY
gün aşırı devam etcez ama hafta sonu kesmek zorundayım malesef
baya kalabalık yatılı misafirim var kaç aydır ilk kez çalışıyoruz buda bizim şansımız işte
delüüüüüüüüü kendine nazar değdirecen maşallah
benim kesin takviye almam lazım yoksa yetişemicem
şimdiden dıkandım
enes bence ara vermeyin ne olcak odanız ayrı millet sizi uyuyor zannedecek
imkanınız varsa mutlaka ankaraya kaan hocaya gidin..
Ben sohbetinizi bölüp direkt konuya giriyorum ama bir kaç şey daha sorabilir miyim?
İmkanınız varsa derken maddi olarak mı kastettiniz yoksa uzak diye mi? Yol ise hiç sorun değil işten izin alıp gidebiliriz.
Biraz bilgi verebilir misiniz? Hangi hastanede yada özel muayenehanesi mi var? Galiba buradan tutarda yazılmıyor ama en azından uygun olup olmadığına dair bişeyler söyleyebilir misiniz?
neyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hayatta yapamam adaaa sen ciddimisin kız:26::26::26::26::26:
enes bence ara vermeyin ne olcak odanız ayrı millet sizi uyuyor zannedecek
niye kıs enes sizin gibi (esra ve sen) presedı sağa sola fırlatmıyo sessiz sedasızzzzzz
neyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hayatta yapamam adaaa sen ciddimisin kız:26::26::26::26::26:
niye kıs enes sizin gibi (esra ve sen) presedı sağa sola fırlatmıyo sessiz sedasızzzzzz
imkanınız varsa mutlaka ankaraya kaan hocaya gidin..
Ben sohbetinizi bölüp direkt konuya giriyorum ama bir kaç şey daha sorabilir miyim?
İmkanınız varsa derken maddi olarak mı kastettiniz yoksa uzak diye mi? Yol ise hiç sorun değil işten izin alıp gidebiliriz.
Biraz bilgi verebilir misiniz? Hangi hastanede yada özel muayenehanesi mi var? Galiba buradan tutarda yazılmıyor ama en azından uygun olup olmadığına dair bişeyler söyleyebilir misiniz?
yoo ayrıntılı yazarım özelde bakıyor muayenesi 300 tl.. eğer dna hasar testi isterse 1 gece kalmanız gerek onun içinde ücret 50 tl falandı.onu devlette yaptırtıyor.
evet uzak ve maddi anlamda dedim.
bizde varikosel varmış biz istanbulda bu işi beceremedik kaan hocaya gittik. ameliyatıda orda devlet hastanesinde olduk
randevu almak istersen numarasınada bakar veririm canım.
ama önce dediğ.m şeyleri mutlaka yaptır gittiğinde isteyecektir elinde olsun
canım erken yatma gibi bir olasalık söz konusu değil çok geç yatıyorlar
tek kişi olsa ara vermeyecektik ama kişi sayısı fazla onlar otururken ben
yatıyorumda diyemem hem banyoda sorun evin bütün odaları dolu olacak
buna banyonun yanındaki oda da dahil
canım erken yatma gibi bir olasalık söz konusu değil çok geç yatıyorlar
tek kişi olsa ara vermeyecektik ama kişi sayısı fazla onlar otururken ben
yatıyorumda diyemem hem banyoda sorun evin bütün odaları dolu olacak
buna banyonun yanındaki oda da dahil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?