- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #106.581
adaa bilmiyomuş gibi konuşma kazara oladu bizimki biliyosun
şevk varda şehvet yok ama deneyelim bakalım kovulursam
sorarım size uykusunda yumruk atıyomuş ne oluyo diye
:)))))))tabi tabi zaten hergün kaza yapıyoruz burda
ceylan gebesi doğru yatağa
ekin enes ceylan iyi geceler hepinize
kız ekin bizim kafalar aynı çalışıyo haaa bende senin gibi tam kiste düşündümkız söyle kiste denk getirsin bari
artık adın halvetzede kalır
bende çıkıcam iyi geceler herkese kıs enes belki bende uyandırırım
herkese merhaba, umarım herkes yeni yıla güzel bir şekilde girmiştir..Bizimde çok şükür iyiydi, Ankara'daydık ailemin yanında..Ankara'da ayrıca tekrar ayrıntılı ultrasona girdim, çok şükür herşey yolundaymış..gezdik geldik iyi oldu sınav öncesi..Bu arada umarım hamile vardır, geçmişe hiç bakamadım, bir de ekintos hep aklımdaydı, doğum yapmadı değil mi daha? bunları cevaplayabilirseniz çok sevinirim :))) başka bişey istemiyorum :))
Ronyam, Krisim, ceylanım, ekinim, Enesim, Esram, lorkem adaesilam ve adını sayamadığım diğer arkadaşlarım sizlerde iyisinizdir inşAllah..hepinizi çok özlemiştim, ohhh beee :))
selam kızlar lorkemin randevusu bu saatteydi inşallah sorun yoktur
antalyam fsh fena değil bende en son haziranda baktırdım 8,5 di yumurtluyorum Allahın izniyle ve fsh umurum diil:)
e2 kistik durumda yüksek çıkıyor xedada aynı sorun çıkmıştı dkh iç bakalım gerçi bizim durumumuzda önerilmiyor yumurtalığın bastırılması ama başka çare yok bende kullanmıştım.soğan kürüde yap bence adetin 7, günü başla
ANTALYAM hayıt ahpı kullansana canım hormonları dengeliyor...ve lütfen stres yapmaaaa ben fsh taktım 11,5 u gördüm ne gerek var zaten kendi yükselmeye meyilli..
evet bende düşünüyorum.
ronyam hapını kullanıyordu .ona bir sormak lazım nerden alıyordu.
sen kullanıyormusun.
ekiiinnn ne yapıyosuunnnnn
İYİYİM SEN ?
bugün 14. gün ateş yine düşmedi yumurtlamadım daha yavv
bende iyiyim çok şükür sen ölçüyomuydunki ateşini yoksa çatladıda senmi farketmedin
3 gündür ölçüyorum canım erken catlamaz o yakı vurduğum ay bi kere oldu..
normalde 13-14 yumurtluyom
int. kendi kullandığıma baktım bulamadım üzerinde vitex yazıyorduu ..
hayıtı aktardan alıp demele usulüde yapabilirsin.biraz acıydı o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?