Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tabi tabi zaten hergün kaza yapıyoruz burda
ceylan gebesi doğru yatağa
ekin enes ceylan iyi geceler hepinize
:)))))))
iyi geceler uykum gelmişti zaten
kız söyle kiste denk getirsin bari
artık adın halvetzede kalır
bende çıkıcam iyi geceler herkese kıs enes belki bende uyandırırım
kız ekin bizim kafalar aynı çalışıyo haaa bende senin gibi tam kiste düşündüm
ohaa ekin ne yiyon len sen bende kaldırırım diyo bide

ohhh dun gece guzel gecmıs hakkaten
keyıfle okudum sabah sabah eskı gunlerdekı gıbı

kocam spermıyograma gıttı bende bırazdan doktora gıdıcem duanızı beklıyorum ...

enesı ıkna calısmaları olmus bolbol
adaya katılıyorumm keısnlıkle
bende mısafırı sallamam valla ama bızım odada banyo var
odada banyo olmasa esım ıkna olmazdı benımde buyuk ıhtımalle

gercı memlekette banyo odamızda degıl ama ordada denk geldımı degerlendırıyoruz yanı

herkese merhaba, umarım herkes yeni yıla güzel bir şekilde girmiştir..Bizimde çok şükür iyiydi, Ankara'daydık ailemin yanında..Ankara'da ayrıca tekrar ayrıntılı ultrasona girdim, çok şükür herşey yolundaymış..gezdik geldik iyi oldu sınav öncesi..Bu arada umarım hamile vardır, geçmişe hiç bakamadım, bir de ekintos hep aklımdaydı, doğum yapmadı değil mi daha? bunları cevaplayabilirseniz çok sevinirim :))) başka bişey istemiyorum :))

Ronyam, Krisim, ceylanım, ekinim, Enesim, Esram, lorkem adaesilam ve adını sayamadığım diğer arkadaşlarım sizlerde iyisinizdir inşAllah..hepinizi çok özlemiştim, ohhh beee :))

sanada merhaba, hem tatilinin hemde ayrıntılının güzel geçmesine çok sevindim maşallah. ekintos henüz doğurmadı, hamile bayrağıda en son bilgemde hala, ama sperm değerleri çok güzel çıkan ve tam gaz çalışan arkadaşlardan hayırlı haberler bekliyoruz artık..

selam kızlar lorkemin randevusu bu saatteydi inşallah sorun yoktur

antalyam fsh fena değil bende en son haziranda baktırdım 8,5 di yumurtluyorum Allahın izniyle ve fsh umurum diil:)
e2 kistik durumda yüksek çıkıyor xedada aynı sorun çıkmıştı dkh iç bakalım gerçi bizim durumumuzda önerilmiyor yumurtalığın bastırılması ama başka çare yok bende kullanmıştım.soğan kürüde yap bence adetin 7, günü başla

sogan suyunu içemiyorum.off.
bir kez daha deniyeyim.

daha bu hormon testinide kendim yaptırdım.benden isteyen olmadı.
hemen bana doktor ilaçlı takip veriyordu.
gözünüz açık olsun kızlar doktor istemiyorsa siz yaptırın.başka yolu yok.

ANTALYAM hayıt ahpı kullansana canım hormonları dengeliyor...ve lütfen stres yapmaaaa ben fsh taktım 11,5 u gördüm ne gerek var zaten kendi yükselmeye meyilli..

ceylan korkmadan temizlik falan yapabiliyomusun ne biliyim sanki ben çok tedirgin olur herşeyden elimi çekerim ..şimdi öyle geliyo bana.:)))

int. kendi kullandığıma baktım bulamadım üzerinde vitex yazıyorduu ..
hayıtı aktardan alıp demele usulüde yapabilirsin.biraz acıydı o

canım biraz baktımda netten hayıtı markalı olan bir yerden almak daha iyiymiş.
zaten öyle bitki çaylaıda içemiyorum.hapı olursa yutarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…