- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #107.601
heee adamın kıçı buz tutsun ondan sonra dışarlarda boşver sabah sabah uzun iş kim ugraşacak unuturum gider:44::44::44::44:
h.b canimm..bende san yazdim gormedim sanirim..bende cok ozledim
izine ciktim diyelim
nasilsin nasil geciyo hamislik..
bebisin nasil iyimi annesi..
daha burda kar yok kız donuyoruz sadece o yüzden arabayla gezdik avm lere gittik
düşseydim fındığımdan kurtulmuş olurdum belki fenamı
ne yapacağını ben açıkca anlatmayım istersen git yanına yat gerisi gelir zaten
daha unutmamışsındır kız benden daha iyi biliyon sen bu işleri
görmedim canım hamileliğin ilk haftaları çok zorlandım nete falan girmedim şimdi daha iyim midem azda olsa düzeldi inşallah dahada iyi olur. bebeğim çok şükür iyi 24 ocakta kontrolüm var bebeğimi görücem çok özledim. doktor erkek dedi ama 16. hafta kesin söylerim dedi. gebeliğimde risk var ona endişe ediyorum biraz. rahim ağzı yetmezliği olabilirmiş. gecen yılki rahim perdesi amaliyatında dolayı
gtmelıyımmmmmmmmmmmmmmmmgıtmelıyımmmmmmmmmmmmmmmmm
biri bittere açıklasın yaw nwyin çetelesi oldugunu hamişlerin fik fik çetelesi bitter sen benden kıdemlisinya seni merak ettik
bitter o kadarda açıkladım hiç sesin solugun çıkmıyo kız hayırıdır kuşkulandım şimdi senden
gtmelıyımmmmmmmmmmmmmmmmgıtmelıyımmmmmmmmmmmmmmmmm
maşallah avm leri kapatıp öyle gelmişsiniz
saçmalama biricik sadık yarin fındıgından kurtulmakmı istiyosun yoksa
her akşam yatıyom yanına ama hiç gerisi gelmiyo
senden iyi bildigim kesin sen yazlık yapıyon sadece biz hem yaz hem kış çalışıyoduk
bitter o kadarda açıkladım hiç sesin solugun çıkmıyo kız hayırıdır kuşkulandım şimdi senden
valla hamile olduğumu öğrendikten sonra tık yok bizde korkudan yapmadık. valla kızlar itiraf etcem bu sürede 2 kez çok istedim fik fik ama korktum ve yattım uyudum ama naaparsın rüyama bile girdi. hiç aklıma gelmezdi fik fik istiyceğim
inss daha iyi olursun canim yaa..ALLAH yardimciniz olsun..
bol bol dinlen inss hic bir seycik olmadan bebgini kucagina alirsin..
hayirli saglikli evlat olsun inss..
ceylannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
butteri zorla halvette sokucan yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?