Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bilgem ikili testini ben çarşamba çıkacak diye biliyordum ben bu gün gittim sonuçlar güzel çıktı doktor herşey yolunda dedi 5 hafta sonra 3 taramaya gel dedi 7 marta randevu verdiler

canım göüzn aydın olsun ikili güzel çıkınca bir çok doktor üçlüyü yaptırmıyor bile

bilgemmm seninde muhtemelen iyi çıkacaktır
ense kalınlığı gayet iyiymiş o çok önemli

eger regl olmazsa zaten yine yaparımda bende inanamadım hep bayaz olurken bugün çizgi belli
ama dediğin gibi bozukta olabilir
kanda çıkmayan 24 saat sonra idrarda çıkmaz heralde test bozuk olmalı çünkü inanılmaz regl sancımda var
hayırlısı bakalım ne olacak allah büyük
bu gece rüyamda altın bilezik gördüm taktımda altın iyi derler ama offf hayırlısı bakalım

Ceylan gozun aydin oncelikle.
5 hafta cok gec degil mi ya

Benim bu gun test sonucu cikti ama cuma gitcez.
Ignelerim cuma bitiyor,onlari yazdircaz.

Progestronu kestik bu arada.Dr 12.haftayi gectin birak dedi.
Hesapladim tam 75 gun vajinal jel kullanmisim.Tup bebek tedavisinde baslamistim.

canım göüzn aydın olsun ikili güzel çıkınca bir çok doktor üçlüyü yaptırmıyor bile

bilgemmm seninde muhtemelen iyi çıkacaktır
ense kalınlığı gayet iyiymiş o çok önemli

çok sagol canım darısı bilgeme banada güzel çıkacak gibi geliyo bilgeminki içim çok ferahtı allaha şükür iyi çıktı rabbim bütün arkadaşlarıma nasip etsin

bende öyle dedim 5 hafta hiç gelmeyecemmi yani dedim bu sogukta gelmeyecen işte biraz havalar ısınınca gelirsin ne güzel dedi aman benimde işime geldi biraz çok soguk ya çıkıncada soguktan başım agrıyo belki 3 hafta sonra falan takip doktoruna giderim üşenmezsem
darısı başına bilgem bence seninkide güzel çıkacak allahın izniyle

Ceylan pzt gittigimde kime sorduysam 16.haftada ogrendik dediler.
Hatta 4-5 aylik gebeler vardi,bebeklerinin cinsiyetlerini biliyolardi.

Ronya'm Ceylan'im insallah kan tahlimizde guzel cikar.
Cok sagolun.

Sevser canim ne desem bilmemki,bi kac gun daha bekle,eger adet olmazsan bi kan tahlili daha ver derim.

Ceylan pzt gittigimde kime sorduysam 16.haftada ogrendik dediler.
Hatta 4-5 aylik gebeler vardi,bebeklerinin cinsiyetlerini biliyolardi.

iyi o zaman ya inşallah bizede söylerler o zaman 3lü taramada söylerler bizede nasıl olsa haftamız aynı sende 7 marta alsana randevunu verirlerse

kızlar mrb.nasılsınız ? ben bi kaç gün önce yazmıştım moreller yerler altındaydı o zaman.test yaptırmıştık 600 bin çıkmıştı sayımız hareket felan 0 dı hep.bugün mutluyum ve bir o kadaarda umutlu:))testi yeniledik ve sayımız 4 milyon harreket %20 ama ileri hareket yok morfoloji who ya göre 1 çıktı.fsh düşük çıktı yalnız onuda nasıl çıkartacaz bilemiyorum

slm kızlar nasılsınız
bızde yarın gece yola cıkıcaz sanırım kaan hoca ıcın bakalım bız ne duygularla donecegız

Ekin testlerını yaptırmıssın ıyı olmus
basıt kıst onemlı degıl bencede onu salla
sonrada atesını duzgun olc progestan kullan keısnlıkle ona gore
cunku dedıgın gıbı rahım kendını hazırlayamıyor olabılır
bız doktorlardan cok sey bılıp yorum yapıyoruz malesef artık

Allah yolunuzu açık etsin hayırlı haberlerle gelin inşallah

evet malesef değil mi yaşayan anlar ancak bu duyguyu

hadi yolunuz açık olsun lorkee sıkı giyin canım buz gibi burasıda neyle geliyosunuz otobüsmü yoksa kendi arabanızla falanmı dikkatli gelin haa aman inşallah güzel şeyler duyarsınız yaa ben olumsuz bişey duydugunuz zaman kilitleniyorum hiç bişey söyleyemiyorum allah yardımzınız olsun ne zaman dönersiniz geri istanbula cumamı:26:
bu arada herkese iyi akşamlar kızlar umudunuz hiç tükenmesin
iyi akşamla canım hoşgeldin

lorkemmm canım arkadaşım kaan hocaya gidiceksiniz demek
neyle gideceksiniz canım havalar çok soğuk acaba biraz geçmi gitseydiniz
neyse hayırlısı inşallah kazasız belasız gidin
ve inşalah kaan hocanın tedavisi size çok gelir
seni kocaman öpüyorumm canım lorkemm
şansınız bol olsun

INSALLAH gebelik heyecanida yasarsin cikolata kiz...
az kaldi bitanem hersey cok guzel olcak RABBIMIN izniyle burda hamileyim dedigin gunu iple cekiyorum..

Canım Umud'um sağol birtanem,
Hepimiz hamilelik sevincini yaşarız inşallah,
Listeye ikinci çocuklar için gireriz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…